От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 322
  • 751
  •   1
Отговори
# 120
И аз с мейл от фрасето. Някой беше питал - тостера тежи 2,520кг, а скарата на Филипс - 4,560кг. Бенсимоните - по 0,342кг. Само искам да видя колко кг ще получа утре, защото винаги има леки разминавания, почти никога в мой плюс разбира се.

Бенсимоните според СД са 0,285 кг.

Интересно, моите Бенсимони според Франсето са между 0,340 и 0,416 Wink

# 121
  • София
Всичките ми поръчки към СД са със статус "в изпълнение" Simple Smile

# 122
  • Бургас
Ха, влязох да видя моите бенсимони по колко грама са били (280 и 290 според СД) и какво виждам - каната ми Брита е дошла Crazy

# 123
Мацки, бях сбъркала адреса на една ларедутска поръчка от събота.  ooooh! Оставила съм българската улица, с останалите данни за превозвача. Писах на контактната форма на Ла Редут. Оттам ни звук, ни стон, минаха 24 часа. Поръчката стои на първа стъпка - регистриране. Освен това подаръкът въобще не е отразен / в мейла потвърдителен го има, в суивито - не/. Какво да очаквам? Как се процедира при даване на несъществуващ адрес, на някого случвало ли му се е?
Нямам против да анулират поръчката, ще си я пусна пак. Стига да не си изтеглят парите. Tired

А в потв.мейл да пише ,че ще се обработва ръчно ?

http://prikachi.com/images/730/4996730u.jpg

не, нищо различно няма в потвърдителния мейл, съвсем стандартен... Confused

# 124
момичета, искам да поръчам от нейм.ит - но не мога да си намеря промоционален код в интерент - излиза ми някакъв друг сайт с подобно име. моля ви, помогнете да намеря код, и друго - приема ли бг карти?
Мерси предварително на отговорилите.

# 125
Признавам не съм чела назад  Rolling Eyes , но искам да попитам статуса на поръчката ми в СД е : чака номер на пакет ... аз ли нещо не съм пратила както трябва или това си е стандартно съобщение, преди пратката да е пристигнала в офиса.

bouquet

# 126
  • София
Признавам не съм чела назад  Rolling Eyes , но искам да попитам статуса на поръчката ми в СД е : чака номер на пакет ... аз ли нещо не съм пратила както трябва или това си е стандартно съобщение, преди пратката да е пристигнала в офиса.

bouquet
стандартно е, като дойде в БГ тогава ще мине в обработка /това за доставки от Франция, от Англия май минават в обработка още в Англия/  Peace

# 127

Дзвер
   bouquet

# 128
  • София
Уважаеми клиенти,

От днес 12/10/2012 г. (петък) временно няма да приемаме нови поръчки от дестинация Англия.

Предстои преместване на складовата ни база в Англия на нов адрес.
В момента, в който финализираме позиционирането на склада на Smart Delivery на новия адрес в Англия, нашите клиенти ще бъдат своевременно информирани.
Поръчките*, които са приети до 14/10/2012 (неделя) , включително, ще бъдат обработени и доставени до България.

*под поръчки визираме направени заявки за транспорт до нашия адрес в Англия.
**времето за получаване на пакетите в Англия може да е различно от крайния срок за приемане на заявки.

С пожелания за спокоен уикенд,
Smart Delivery Team

Знам, че темата е за превоза от Франция, но....

# 129
  • Стара Загора
момичета ,искам да се регистрирам в сайта на франсето,но нещо не мога да вляза в система,когато опитам да се регистрирам ми изписва
Очаквайте скоро!

моля някой да провери,дали и при вас е така...... newsm78

# 130
  • София
момичета ,искам да се регистрирам в сайта на франсето,но нещо не мога да вляза в система,когато опитам да се регистрирам ми изписва
Очаквайте скоро!

моля някой да провери,дали и при вас е така...... newsm78
Така е.
Ако не сте ги ползвали до този момент, пишете на контакти- три имена, адрес, телефон, @ и начин по който искате да си получавате нещата, съответно, ако не сте от Русе - Поща,  офис на Еконт/ адрес на офиса Peace

# 131
  • Стара Загора
благодаря  bouquet
да питам ощ един въпрос,днес дали е възможно да поръчам на адрес на смарта,или е късно и да нерискувам? newsm78

# 132
Има ли пристигнал курс на Франсето.

# 133
Има ли пристигнал курс на Франсето.

Краят на седмицата дойде и ще си замине, информация - никаква! ooooh!

# 134
Уф, искам да поръчам нещо от Ив Роше.  Embarassed Ако имате някакви "канали" за доставка, моля да ми споделите на лични.  Praynig Научих, че на границата конфискуват парфюми и е разрешено да се пренася само 1 брой, но не знам дали на практика е така... Всякаква информация ще ми е полезна.

Общи условия

Активация на акаунт