От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 181
  • 751
  •   1
Отговори
# 495
Здравейте момичета,
аз да се похваля,получих емайл от Франсето, партньорите им от Франция ми намерили изгубените поръчки и ще ги изпратят със следващия курс!  newsm44 newsm44 newsm44

# 496
snow22 честито! Дано повече не се губят. 
Междувременно и аз да се оплача, и на мен ми изчезна едната пратка. Пооръчката беше разделена на две, едната пристигна с предишния курс, а другата и сега я няма, а двете пратки са пристигнали на Френски адрес на 10.12.

elen4eto5 как така от еконт са я загубили. Не може ли да се проследи по номер на изпращане?

# 497
Работата е много неясна.
Франсето (Даниела) твърди, че е предала пратката в Еконт и от нея получих номера на товарителницата. От Еконт, обаче твърдят, че при тях не е доставяна такава пратка. Номера на товарителницата бил генериран в сайта им, преди тя да бъде доставена при тях, т.е. те на са получили нищо  за мен....

# 498
  • Sofia
Как става това да получиш номер на товарителница без пратка?  newsm78

# 499
Как става това да получиш номер на товарителница без пратка?  newsm78

Ако си я подготвила в интернет профила си на Еконт, може би.....Подготвяш пратката, получаваш номера, след това от теб се изисква само да идеш да я предадеш в офис с получения номер....За по-бързо, мисля, че и е по-евтино.....

# 500
  • Sofia
А при предаването нали получаваш документ?

# 501
Здравейте момичета,
аз да се похваля,получих емайл от Франсето, партньорите им от Франция ми намерили изгубените поръчки и ще ги изпратят със следващия курс!  newsm44 newsm44 newsm44
Браво дано се намери и моята пратка.

# 502
Здравейте момичета,
Браво дано се намери и моята пратка.
И аз да се присъединя към чакащите изчезнала пратка.

# 503
Нещо много станахме хората с изчезнали пратки през последните 2 курса. Явно някой е решил да се сдобие с коледни подаръци за наша сметка.

# 504
  • София
Francetobg France
Уважаеми клиенти,
Считано от 01.01.2013г Francetobg преустановява партньрството си с Български пощи.
Молим всички наши клиенти, които са използвали до момента услугата доставка с Български пощи, да заявят избор на нов метод на доставка до 15.01.2013г. Изборът си можете да направите с е- мейл до francetobg@gmail.com, който да съдържа:

Трите Ви имена:

Актуален мобилен телефон:

Име /а не адрес/ на избрания от Вас офис на Еконт:

или

Ако желаете доставка до Вашия адрес, а не до офис на Еконт, моля напишете адреса.

Промените влизат в сила от 01.01.2013г, като се спира приемането на нови поръчки и регистрации с избран метод на доставка Български пощи. Всички пратки за клиентите ни, използвали до момента Български пощи и пристигнали в България до 15.01.2013г, ще бъдат изпратени с Български пощи. Всички пратки, пристигнали в България след 15.01.2013г, ще бъдат изпращани единствено с Еконт. Ако не сте направили нов избор, пратката Ви ще остане на съхранение при нас, докато направите такъв, но не повече от 30 дни.

http://www.facebook.com/groups/512470062115038/553578918004152/? … _t=group_activity

# 505
Изисквайте документ от сайтовете доказващ със име и подпис, че поръчката е получена на адреса във Франция,иначе няма как да стане, и те са си прави за себе си, за да поискат търсене на пратки или възтановяване на суми от изгубени пратки от партньорите им във Франция, им трябва такъв документ ,само така някой ще тръгне да търси пратки!
Желая успех на всички  Hug

# 506
Моята пратка е изчезнала тук, в България- между Франсето и Еконт. newsm45

# 507
  • София
Утре работят до 13ч. Обади се в централен офис и питай по име и телефонен номер!

# 508
  • плевен
А при предаването нали получаваш документ?
ако си си я подготвила ти само отиваш оставаш я в офиса и плащаш колкото парички ти е показало докато я подготвяш и от офиса не ти дават нищо   bouquet

# 509
  • Sofia
Сериозно?? Значи тези пратки никой не може да докаже изпратени ли са или не? Че аз така мога да направя 10тина фалшиви и после да си ги търся newsm78
Много несериозно ми звучи за куриерка фирма, в която всяка пратка трябва да може да се проследява.

Общи условия

Активация на акаунт