От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 193
  • 751
  •   1
Отговори
# 480
На мен също ми изчезна една пратка  при франсето и то след получаване на доставката и прецедентно платена на място от тях и после от мен ( бях писала преди време). пратката изчезна някъде по пътя, но франсето се оказаха коректни и ми възстановиха парите.

По принцип много съм доволна от услугите им,аз ще си взема парите по един или друг начин,въпроса е че близките ми остават без подаръци за Коледа и следва една безкрайна разправия между мен и Франсето, адидас,UPS и парньорите им във Франция , а как изчезват пратките незнам????

# 481
На мен също ми изчезна една пратка  при франсето и то след получаване на доставката и прецедентно платена на място от тях и после от мен ( бях писала преди време). пратката изчезна някъде по пътя, но франсето се оказаха коректни и ми възстановиха парите.

По принцип много съм доволна от услугите им,аз ще си взема парите по един или друг начин,въпроса е че близките ми остават без подаръци за Коледа и следва една безкрайна разправия между мен и Франсето, адидас,UPS и парньорите им във Франция , а как изчезват пратките незнам????
Преди известно време,имаше пак такъв проблем и Франсето "направи вътрешно разследване" и нещата се оправиха.Изглежда трябва да се оплачим всички и отново да се направи разследване за да се спрат изчезванията на пратки.

# 482

Преди известно време,имаше пак такъв проблем и Франсето "направи вътрешно разследване" и нещата се оправиха.Изглежда трябва да се оплачим всички и отново да се направи разследване за да се спрат изчезванията на пратки.

Навита съм  Simple Smile
за мен те нямат вина ами някъде във франция и пътьом към българия се къса нишката
ако не ми бяха за коледни подаръци мога със месеци да се разправям,но сега грам не ми е удачна тази разправия  Weary

# 483
Новини // График на курсовете декември 2012 и януари 2013

Уважаеми клиенти,

Курс 48 от 17.12.2012 беше последен за тази година.

Януари 2013 новите курсове ще тръгнат от България към Франция на 3.01.2013. Първият курс за месец януари очакваме средата на месеца да пристигне в България.

Нови поръчки ще се приемат и складират на френския ни адрес през празниците без промяна в графика.

Работно време на Еконт за месец декември:

15-ти декември – като всеки делничен ден

24-ти и 31-ви декември – от 9:00 до 13:00 часа

25-ти и 26-ти декември и 1-ви януари 2013 г.- неработни дни за Еконт

Денонощен куриер в гр. София и Консултативен център Еконт

24-ти декември от 18:00 ч. до 9:00 ч. на 25-ти декември – почивка

25-ти декември от 18:00 ч. до 9:00 ч. на 26-ти декември – почивка

31-ви декември от 18:00 ч. до 18:00 ч. на 1-ви януари – почивка

С пожелания за весели празници,

Екипът на Smart Delivery.

# 484
  • София
Добре де, аз пак не разбрала - пратките от курс 48 ще бъдат ли утре по адресите?  newsm78

# 485
Добре де, аз пак не разбрала - пратките от курс 48 ще бъдат ли утре по адресите?  newsm78

Това не знам - нямам пратка с този курс, имам за следващия, който се оказа, че ще е чак след нова година  Mr. Green

# 486
  • Sofia
а как изчезват пратките незнам????

Преди две седмици получих пратка от Англия, няма да казвам превозвача, но в моя кашон, наред с моите стоки имаше 3 огромни пакета козметика,
Естествено върнах нещата на превозвача, сигурно са нечии подаръци за Коледа, но явно не е невъзможно объркването и ето как щеше да изчезне нечия пратка без никой да разбере.

# 487
 Sunglasses Едва ли има безгрешен превозвач, къде омотали имената, къде без да искат сложили при пакетите на един нещо чуждо... Дано поне си останем ние честни и връщаме каквото не е наше...не е лошо и предварително да се пробваме да разучим кой е точно получателят, за да са наясно от фирмата, че и този човек знае, че ще си получи нещата Wink

# 488
а как изчезват пратките незнам????

Преди две седмици получих пратка от Англия, няма да казвам превозвача, но в моя кашон, наред с моите стоки имаше 3 огромни пакета козметика,
Естествено върнах нещата на превозвача, сигурно са нечии подаръци за Коледа, но явно не е невъзможно объркването и ето как щеше да изчезне нечия пратка без никой да разбере.

Браво! Адмирации  Hug
Малко хора останаха с добри чувства и намерения  Hug
Скрит текст:
имам опит с изчезнала пратка за която така и никой не се обади  Tired
да беше козметика, дрехи, играчки... - щях да разбера - харесали са на някой и ги е задържал, а то Календар със снимки на децата и мъжО!!! мина 1 година почти от тогава, но още ми е  Sick мрън!!!

# 489
и аз тогава да помоля, ако някой случайно е получил и моята объркано-изчезнала поръчка от Тати от 17.10 със следните артикули да ми пише налични. Вътре имаше нещица за кръщелниците тризнаци ...та с надежда за  6.01. да се появи. Писах и на тати да ми изпратят сканиран документ с подпис на получател, та Франсето да си направели проверка
Bonnet naissance touché doux    bleu ciel    6 mois    3    0,79€    2,37€
Doudoune matière brillante avec ceinture     4 ans    1    5,99€    5,99€
Ensemble jogging molletonné                        3 mois    1    4,99€    4,99€
Grenouillère en coton                   AQUA    3 mois    1    3,49€    3,49€
Grenouillère velours               Bleu ciel    12 mois    3    2,49€    7,47€
Legging imprimé                            PURPLE    6 Ans    1    2,99€    2,99€
Sweat à capuche Athletics        NOIR    XXL            1    4,99€    4,99€
T-shirt manches longues                    Ecru           4 ans    1    1,19€    1,19€
T-shirt manches longues               Mauve    6 Ans    1    1,99€    1,99€

# 490
  • плевен
здравейте момичета  Hug  искам да попитам адреса на Франсето къде мога да го видя на 1 страница и във ФБ  не видях да има .не съм пускала поръчки от лятното намаление и започвам да се подготвям за зимното Grinning

# 491
здравейте момичета  Hug  искам да попитам адреса на Франсето къде мога да го видя на 1 страница и във ФБ  не видях да има .не съм пускала поръчки от лятното намаление и започвам да се подготвям за зимното Grinning

ето тук http://www.francetobg.net/services.php newsm10

# 492
  • плевен
благодаря  bouquet   а отдолу след адреса A L INTENTIONDE   I  KREMENA JIVKOVA  ли се пишеше  newsm78 Hug

# 493
  • Пловдив
благодаря  bouquet   а отдолу след адреса A L INTENTIONDE   I  KREMENA JIVKOVA  ли се пишеше  newsm78 Hug
да

# 494
Ха сега да се оплача и аз  smile3514
Имам изгубена пратка може би от Еконт. Тя е от последният курс на Франсето.
Моля ако някой има подобен случай да ми пише на лични.
Бясна съм!!! Сина ми пита всеки ден къде му е подаръка! 

Общи условия

Активация на акаунт