От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 54 199
  • 751
  •   1
Отговори
# 465
Ще съм много благодарна ако някой може да ми каже дали мога да си купя тези две фигурки и ако мога как точно да стане. Влязох си в ebay account-a, но доколкото разбирам това е частна обява, а такова нещо за пръв път ми се случва.

Да попиташ в тази тема - http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=693081.0 - и да сложиш и линка за тези фигурки в нея......

# 466
  • София
Благодаря, отивам там  Simple Smile

# 467
  • на брега
от Смарт-а
Курс номер:48
Дата на тръгване:   2012-12-17
Дата на пристигане: 2012-12-22   
Статус: Пътува

# 468
  • Варна
от Смарт-а
Курс номер:48
Дата на тръгване:   2012-12-17
Дата на пристигане: 2012-12-22   
Статус: Пътува
Просто чудесно  #Cussing out А това е работното време на Еконт по празниците:

Доставка на пратки

Приети на 21-ви декември (петък)

– с приоритет – 22-ри декември (събота) и 24-ти декември (понеделник)

– без приоритет – 27-ми декември (четвъртък)

Приети на 22-ри декември (събота)

– с приоритет – 24-ти декември (понеделник)

– без приоритет – 27-ми декември (четвъртък)

Приети на 24-ти декември (понеделник)

– 28-ми декември (петък)

Щом очакват курса в събота, значи ще могат да ги изпратят в понеделник 24-ти. Приети на 24-ти декември, ще се доставят на 28-ми декември.
Защо им беше да лъжат, че до края на миналата седмица ще тръгне курс  #2gunfire  Нямаше да се ядосам толкова.

# 469
Някой знае ли кога тръгва/пристига курс на франсето?
Имах една поръчка разделена на две, и двете части са пристигнали на френски адрес на 10.12, но едната пристигна с този курс, а другата я няма.

# 470
Здравейте момичета
на някой случвало ли му се е да изчезне пратка от FRANCETOBG????
изчезнаха ми две пратки от адидас,във сайта на юпс изписва че са получени а франсето казват че не са ги получили изпратих им документ със подпис и име на получателя и сега не ми вдигат даже и телефона си  smile3511

# 471
Здравейте момичета
изчезнаха ми две пратки от адидас,във сайта на юпс изписва че са получени а франсето казват че не са ги получили изпратих им документ със подпис и име на получателя и сега не ми вдигат даже и телефона си  smile3511
На мен ми изчезна една пратка на Ларедут. Със този сайт е много трудна комуникацията и не мога да получа с подпис на получателя, а и от PAYPAL вече ми възстановиха парите. Но въпроса не е в това,вече не мога да взема стоката на парите на които бях напрала поръчката. Много ме е яд, но пък ако искам да ми е мирна главата да си ги пускам нещата директно до България Wink

# 472
Здравейте момичета
На мен ми изчезна една пратка на Ларедут. Със този сайт е много трудна комуникацията и не мога да получа с подпис на получателя, а и от PAYPAL вече ми възстановиха парите. Но въпроса не е в това,вече не мога да взема стоката на парите на които бях напрала поръчката. Много ме е яд, но пък ако искам да ми е мирна главата да си ги пускам нещата директно до България Wink

и при мен така ще стане и аз не мога повече да си я взема тази стока на тези пари, а аз не платих чрез пейпал  bash сега оспорвам транзакцията през банката ,значи си е практика да си изчезват пратки там smile3511

# 473
Здравейте момичета

и при мен така ще стане и аз не мога повече да си я взема тази стока на тези пари, а аз не платих чрез пейпал  bash сега оспорвам транзакцията през банката ,значи си е практика да си изчезват пратки там smile3511
Не мога да кажа дали е практика, на мен ми се случва за първи път, а ползвам ФР от 2 години.

# 474
И на мен ми изчезна една пратка от Ларедут от 27.09  ПП ми възтанови парите.

# 475
и аз ползвам услугите на Франсето от 2 години и до сега не ми се е случвало, но аз виждам че поръчките ми са доставени и получени на адреса им,а те казват че не са получени!
Значи си изчезват пратки от там !

# 476
На мен също ми изчезна една пратка  при франсето и то след получаване на доставката и прецедентно платена на място от тях и после от мен ( бях писала преди време). пратката изчезна някъде по пътя, но франсето се оказаха коректни и ми възстановиха парите.

# 477
  • София
Ха , курс 48 на СД е обработен. Дали днес ще ги пратят по Еконт? Ух, данооо!  Praynig

# 478
За тези които чакат поръчки.

Francetobg France

Курс 42- пристигнал
 Пратките от курс 42 ще бъдат изпратени с Еконт и Български пощи на 21.12 петък. Всички клиенти с пратки в този курс ще получат уведомителни е- мейли на 21.12 петък. Клиентите ни от Русе могат да получат пратките си на 21.12 петък и на 22.12 събота от 17-18.00ч след като получат уведомителни е- мейли за наличието на пратките им на адреса ни за получаване.

# 479
  • Бургас
Имам мейл от Смарт, големи бързаци  newsm44

Общи условия

Активация на акаунт