От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 293
  • 751
  •   1
Отговори
# 525
Mirama тази марка я има във pharmashopdiscount.com /за сайта има и отделна тема на 2 стр е, но виж все пак дали има бебешките неща които търсиш Hug
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … arch_query=Uriage+

# 526
Mirama тази марка я има във pharmashopdiscount.com /за сайта има и отделна тема на 2 стр е, но виж все пак дали има бебешките неща които търсиш Hug
http://www.pharmashopdiscount.com/fr/recherche?orderby=position& … arch_query=Uriage+

Благодаря. )
Сега трябва да проуча и как става номера с поръчката. )

# 527
  • София
Момичета,поръчващите от ла редут със Смарт Диливъри може ли да ми кажат какъв телефон факс пишат в сайта.В сайта на Смарт е даден само един мобилен.Като го попълня и на мястото за факс ми изписва,че това не е стационарен телефон и не ми дава да приключа регистрацията на адреса.

# 528
  • София
Момичета,поръчващите от ла редут със Смарт Диливъри може ли да ми кажат какъв телефон факс пишат в сайта.В сайта на Смарт е даден само един мобилен.Като го попълня и на мястото за факс ми изписва,че това не е стационарен телефон и не ми дава да приключа регистрацията на адреса.
Погледни на първа страница - има снимка как да ти изглежда попълнен адрес и телефон.

# 529
  • София
Погледни на първа страница - има снимка как да ти изглежда попълнен адрес и телефон.

Еййй,страхотна си!Благодаря ти!  bouquet  bouquet
Тая точно картинка ми беше убягнала. Blush

# 530
  • Пловдив
Не мога да схвана коя е актуалната информация за Смарта в момента...във ФБ пишат: Атрактивни цени за доставки от Франция и Англия до България - 2.93 лв. за един килограм, като изчисляването се извършва до грам (единственото условие е доставката на пратка да струва минимум 2.93 лв., т.е. даже и теглото на пратката да е по-малко от един килограм, цената, която следва да бъде заплатена е горепосочената).
А това е от сайта им: За доставки от Франция до офиса в България: 3,00 лв (три лева) за всеки започнат килограм
В крайна сметка как изчисляват сумата- ако е на всеки започнат кг си е прецакано или аз бъркам?  newsm78

В момента с кой превозвач идват по-бързо пратките?

Последна редакция: нд, 06 яну 2013, 22:56 от Есенция Лимонова

# 531
  • София
Аз пак с въпрос към дамите поръчващи със Смарта.Цял ден се боря с тоя адрес и нещо не ми се получава.До сега все съм поръчвала до БГадрес.Сега реших да пробвам на френски.Четейки първа стр и в сайта на Смарт разбирам че адреса за дост.е френски а за Ф-та(плащане) български.Да но като тръгнах да сменям адресите ми излиза само един път да вкарвам адрес предполагам е този за доставка,сменям го с френския и като стигна до трета стъпка гледам ми излиза този адрес и за ф-ра...е къде да го сменя за ф-рата.Другото,което много ме притеснява,е че на третата стъпка ми излиза френски адрес,но не точно този който съм попълнила на Смарт,а ето това:
Mon Relais Colis
PAPETERIE DU CENTRE
38 RUE DES JUIFS
67000 STRASBOURG
FRANCE
Докато малко по-надолу адреса за ф-ра си е на Смарта който съм въвела:
MME Zornica PAVLOVA
POUR SD ID4419
3 RUE D AUBURE
67100 STRASBOURG
FRANCE
Къде греша,на втора стъпка имаше едни като адреси,дето се отмятат...да не съм пипнала там нещо ooooh! ThinkingПомагайте,моля ви!

# 532
  • София
barbie2009 За кой сайт става въпрос? Ако е .laredoute.fr - При регистрацията да не би да си въвела директно адрес на преводвача? Отиди на Gérer mon compte и там си промени адреса на фактуриране. При самото поръчване, като дадеш валидиране на количката - под адреса на доставка има Je modifie mon adresse - натискаш го и въвеждаш адрес на превозвач. При всяка поръчка трябва да въвеждаш адрес на доставка, ако искаш да е френски.
Адресът ти за доставка е на пункт. Трябва да маркираш къщичката или со колисимо!

# 533
Барби вече са си обянили, тъкмо се бях засилила да пиша... А ти ако мислиш да ги комбинираш смарта за доставки от Англия и Франция, условията им вече са много ...недобри.

Есенция Лимонова да много прецакващо е вече с новите условия на Смарта, затова хората се пренасочиха към другия превозвач.

# 534
  • София
Vanien,много благодаря вече ми се изясниха нещата,сега отивам да дописвам,яко съм оплескала нещата. BlushДа,за ла редут става въпрос Laughing
Katrin,Смарт мислех само за френски превозвач да използвам,но ако мислите,че по-добър е франсето към него ще се пренасоча,все още бях в процес на избор.....
Иначе като превозвач от Англия не бих си и помислила да използвам,там условията са меко казано смешни!На фона на утвърдените фирми с къде,къде по-нормални цени....

# 535
Някой да има информация за Франсето и курс №43?

# 536
и аз имах подобно питане ама май никой не знае Simple Smile

# 537
  • Пловдив
Есенция Лимонова да много прецакващо е вече с новите условия на Смарта, затова хората се пренасочиха към другия превозвач.

Peace

При Франсето, освен че вече не работят с БГ пощи, няма изненади нали?

# 538
А доволни ли сте от Франсето?
Колко често имат курсове към БГ, за колко време горе-долу пристига поръчка?
Че мисля да поръчвам от Ларедут, не съм поръчвала от едно 4г. а тогава поръчвах директно до БГ.

# 539
Здравейте,
Ще ви помоля за малко помощ - вчера направих поръчка в Damart до Франсето, но на втора стъпка не съм избрала Colissomo, както видях по-горе сега, а съм маркирала Livraison normale, което разбирам е проблем. Поръчката е със статус Enregistrée. За съжаление френския език ми е доста слаб, та въпросът ми и мога ли да направя нещо сега, и какво и къде? Предварително Ви благодаря.

Общи условия

Активация на акаунт