От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 233
  • 751
  •   1
Отговори
# 645
Пратките по номер на товарителница могат да се проследяват в e-econt - регистрацията, за който няма такава е много лесна и бърза. Това, че не излиза резултат при проследяването в основния сайт си е грешка в системата на Еконт, не е по вина на СД.

Получила ли съм мейл, че пратката ми е предадена в еконт вчера? Получила съм. Проследява ли се в основния сайт /за който от еконт са ми изпратили и КОНКРЕТЕН ЛИНК ЗА ПРОСЛЕДЯВАНЕ/ - не се проследява /да бяха проверили с една пратка, щяха да видят, че не работи изпратения от тях линк/. Пристигнала ли е пратката днес в офиса ми на еконт, както би следвало след като е изпратена вчера - не е пристигнала.
Оттам нататък за какви похвали за информираност може да става въпрос, не знам. Чак пък похвали  Crazy Трябва ли да съм длъжна да им проверявам фейсбук и други страници, за да сверявам информацията и накрая доволно да се чувствам информирана? Искам да кажа, че е безсмислено да се хвалят за нещо, което са свършили с дефекти и наполовина, само щото са имали доброто намерение. И това за 3 лева на ЗАПОЧНАТ кг, 3 лева за РЕГИСТРАЦИЯ на поръчка и какво ли още не беше... Щото нали се сещате, с цените ни растат и претенциите...пък!

Не разбрах за какво е контрата - моят пост не е насочен конкретно към теб, не споря с никого за нищо, нито целя да защитавам СД, че да ми опонираш. Със съвсем добри чувства съм написала КЪДЕ може да провери в рамките на няколко секунди този, който има желание. Който няма желание и не се чувства "длъжен" да улесни сам себе си, може да недоволства и да се оплаква. Пак казвам, че не защитавам СД и не твърдя, че няма над какво още да работят.

Едит: Линкът с номера на товарителницата вече изкарва движението.

Последна редакция: чт, 17 яну 2013, 18:50 от Marzi Pan

# 646
При изписване на френския адрес трябва ли пак да се пише "На вниманието на Кремена Живкова, France To BG"? Попитах ги няколко неща, но никакъв отговор не получих от тях.

# 647
При изписване на френския адрес трябва ли пак да се пише "На вниманието на Кремена Живкова, France To BG"? Попитах ги няколко неща, но никакъв отговор не получих от тях.

това за ла редут ли е?

# 648
Да, за Ла Редут.

# 649
# 650
# 651
Аз имам регистрация, просто от миналата зима не съм поръчвала и дизайна на сайта е малко променен. Видях им адреса за доставка  от сайта, но си спомням, че преди при поръчка се изписваше A l'intention de Kremena Jivkova France To Bg, а сега няма информация за тези полетата. Видях страницата им във Фейсбук и има доста хора, които са задали въпрос, а отговор - никакъв. Исках да ги попитам също дали трябва да им пратя заявка за доставка с  номера на поръчката, също не ми отговориха.

http://i47.tinypic.com/ip2knp.png

EDIT: Да, точно това исках да разбера! Благодаря! Hug

# 652
Аз имам регистрация, просто от миналата зима не съм поръчвала и дизайна на сайта е малко променен. Видях им адреса за доставка  от сайта, но си спомням, че преди при поръчка се изписваше A l'intention de Kremena Jivkova France To Bg, а сега няма информация за тези полетата. Видях страницата им във Фейсбук и има доста хора, които са задали въпрос, а отговор - никакъв. Исках да ги попитам също дали трябва да им пратя заявка за доставка с  номера на поръчката, също не ми отговориха.

http://i47.tinypic.com/ip2knp.png

EDIT: Да, точно това исках да разбера! Благодаря! Hug

щом имаш регистрация при тях не е нужно нищо да им изпращаш,единствената промяна е че спряха да използват услугите на български пощи и ако си използвала този начин трябва да им изпратиш имейл със
трите имена
телефон
офис на Еконт
 Hug

# 653
С това нямам проблем, Еконт си използвах и преди. Благодаря ти отново! Пуснах си поръчката, надявам се всичко да е ок и да не съм прецакала нещо. Grinning  Hug

# 654
С това нямам проблем, Еконт си използвах и преди. Благодаря ти отново! Пуснах си поръчката, надявам се всичко да е ок и да не съм прецакала нещо. Grinning  Hug

Дано  Hug

# 655
Франсето всеки петък ли имат пак курс.След празниците никаква информация не съм срещала за тях.А и сайта им така и не заработи.

# 656
Нямали са курс от 1 месец някъде, последно уж този Петък ще тръгва курс от Франция, ама я тръгне, я не. Естествено на въпроси не отговарят!
Супер много ме дразнят и СД, и Ф2Б, как пък не се появи някой коректен френски превозвач ?!
  Close

# 657
Нямали са курс от 1 месец някъде, последно уж този Петък ще тръгва курс от Франция, ама я тръгне, я не. Естествено на въпроси не отговарят!
Супер много ме дразнят и СД, и Ф2Б, как пък не се появи някой коректен френски превозвач ?!
  Close

до 2-3 дена отговарят  Peace

# 658
  • София
Франсето всеки петък ли имат пак курс.След празниците никаква информация не съм срещала за тях.А и сайта им така и не заработи.

http://www.francetobg.net/news.php?id=2013-01-16

16.01.2013 г.  Според информация от транспортната компания, с която работим, курсът ни от Франция ще отпътува в края на тази седмица и ще пристигне в края на следващата. Графикът на следващите курсове ще е както обикновено- ще отпътуват в края на всяка седмица.

този край на седмицата стана заразен

# 659

http://www.francetobg.net/news.php?id=2013-01-16

16.01.2013 г.  Според информация от транспортната компания, с която работим, курсът ни от Франция ще отпътува в края на тази седмица и ще пристигне в края на следващата. Графикът на следващите курсове ще е както обикновено- ще отпътуват в края на всяка седмица.

този край на седмицата стана заразен

Теди!  bouquet
То не,че има какво да купим по намаленията,ама да знам че нещо им изгубих дирята.

Общи условия

Активация на акаунт