От Франция до България - превоз на покупките ни (16)

• 53 178
  • 751
  •   1
Отговори
# 720
Жалко, че не погледнах по-рано в темата, може би нямаше да поръчам, но....сега на въпроса. Поръчах с Франсето. На първа страница пише, че трябва да се уведомят с формуляр за поръчка, а на техния сайт е махнат формуляра или поне аз не мога да го намеря и пише, че не е нужно, стига да си написал трите си имена, а не двете. И това не съм прочела предварително и съм писала две имена, които са малко по-добре от "Иван Иванов". Сега да ги уведомявам ли по някакъв начин или не?

След като си регистрирана там, не е нужно да им праащаш уведомление за всяка пратка. Зареди се с търпение близките 2 месеца да си получиш стоките Simple Smile Успех

Лично аз бих им изпратила уведомителен мейл за направена поръчка от сайта "Х" - с номер на поръчката и имената на получателя в Бг - за да потвърдя, че пратката е на "Иван Георгиев Иванов", а не Иван Димитров Иванов" примерно  Peace

# 721
Жалко, че не погледнах по-рано в темата, може би нямаше да поръчам, но....сега на въпроса. Поръчах с Франсето. На първа страница пише, че трябва да се уведомят с формуляр за поръчка, а на техния сайт е махнат формуляра или поне аз не мога да го намеря и пише, че не е нужно, стига да си написал трите си имена, а не двете. И това не съм прочела предварително и съм писала две имена, които са малко по-добре от "Иван Иванов". Сега да ги уведомявам ли по някакъв начин или не?

След като си регистрирана там, не е нужно да им праащаш уведомление за всяка пратка. Зареди се с търпение близките 2 месеца да си получиш стоките Simple Smile Успех

Лично аз бих им изпратила уведомителен мейл за направена поръчка от сайта "Х" - с номер на поръчката и имената на получателя в Бг - за да потвърдя, че пратката е на "Иван Георгиев Иванов", а не Иван Димитров Иванов" примерно  Peace
Подкрепям.
Миналата година със сагата ИР аз не си получих една пратка, но открух, че си имам двойничка по име в списъците на Франсето и вероятно е получила и моята пратка (пък защо да я връща после)
Пиши, дано ти обърнат внимание Peace

# 722
Моля тези, които не са от Русе някой да сподели дали е получил мейл или когато получи от ФР2бг
Аз нямам нищо , а би трябвало .
Чакам за този петък
Здравейте, и аз не съм получила имейл от Франсето,а трябваше да имам.Знаете ли дали в петък е тръгнал курс от Франция?

# 723
Моля тези, които не са от Русе някой да сподели дали е получил мейл или когато получи от ФР2бг
Аз нямам нищо , а би трябвало .
Чакам за този петък
Здравейте, и аз не съм получила имейл от Франсето,а трябваше да имам.Знаете ли дали в петък е тръгнал курс от Франция?
изчакай до довечера  Peace

# 724
Някой взел ли е пратка вчера от Русе

# 725
Някой взел ли е пратка вчера от Русе
               Да-поръчката е от 3-ти с подарък

VALISE CABINE

# 726
Имам чувството ,че са нотоварили по-новите пакети .
mirkasp към края на седмицата се очаква да пристигне новия курс .

# 727
  • Плевен
Сега получих мейл от Франсето-чакам доста пратки,но сега в списъка имам само една,утре ще знам от коя дата е....Направо съм разочарована  Rolling Eyes предполагам не е натоварено всичко оттам...

# 728

и аз го имам това чувство и хич не съм щастлива от тоя факт, не е коректно от тяхна страна при положение че има пакети от 10-15 декември ..

# 729
Сега получих мейл от Франсето-чакам доста пратки,но сега в списъка имам само една,утре ще знам от коя дата е....Направо съм разочарована  Rolling Eyes предполагам не е натоварено всичко оттам...

И аз получих имейл, само половината, дори по-малко от половината, което чакам получавам.....За съжаление......

и аз го имам това чувство и хич не съм щастлива от тоя факт, не е коректно от тяхна страна при положение че има пакети от 10-15 декември ..

Peace Peace Peace

# 730
  • плевен
имам и аз мейл от Франсето за 2 поръчки и това предполагам са тези с куфара-чанта от 04,01 Hug

# 731

И аз получих имейл, само половината, дори по-малко от половината, което чакам получавам.....За съжаление......

Peace Peace Peace
и аз така- само две поръчки от Дамарт( от чакани 9 малки) Знам ли , може да са ги обединили като грамаж, а от поръчките от Тати ни вест ни кост....Дано вземат да си оправят ритмичността на курсовете и да ни доставят всички неща

# 732
Според мен са натоварили само по- новите пратки, които са били по напред в стаята/склада им. А по старите забутани навътре да си чакат...

Направо съм възмутена. Чакам поръчка от края на ноември която ФРАНСЕТО са ми загубили и в този курс я няма, а днес ми изтича срока за клейм в пейпал.

От 10 поръчки имам мейл само за 2.

# 733
и аз от толкова пратки, само една 700 гр от редута....... пхууууууууу....няма какво да гадаем, нищо не са качили, прах в очите......... че и 5 и нещо трябва да платя доставка....та ако ще ми идват по отделно....... нещо не ми се нрави тази работа май... ще си мешаме шапките с Даниелката Twisted Evil Twisted Evil Twisted Evil

# 734
Аз пък никакъв имейл нямам от тях, а и 2те пратки ми показва, че трябва да са доставени още около 18ти януари на техния адрес. И би трябвало да са били натоварени на камиона...

И аз съм така  ooooh!. Поръчката ми е от Ла Редут, направена на 9.01., получена на техния адрес на 14.01, а имейл от тях никакъв  #Cussing out

Общи условия

Активация на акаунт