Къде в Пловдив??? - 36

• 67 299
  • 801
  •   1
Отговори
# 135
Момичета,имате ли представа до колко часът е работното време на м-н "Мечо пух"-през седмицата имам предвид Thinking

# 136
  • Пловдив
Здравейте, момичета! Страхотна тема  bouquet
Трябва да купя до събота официални бяла риза и черен панталон за сина ми, който е на 6 год.
Височина 128 см. Знае ли някой къде мога да намеря Thinking. Благодаря на всички  bouquet
В Пен силует ще намериш http://www.pensiluet.com/?p=contacts ул. "Леонардо да Винчи" №15

# 137
  • Майничка
Някой да знае къде подвързват книги?...

В библиотека "Иван Вазов".

# 138
Някой да знае къде подвързват книги?...

В библиотека "Иван Вазов".
Моста на герджика от южната страна - точно преди моста вляво - една стара къща (пред нея има голямо дърво - само 1 е, лесно се вижда  Laughing).
Там подвързват с твърди корици и шият ако трябва...

# 139
Момичета,имате ли представа до колко часът е работното време на м-н "Мечо пух"-през седмицата имам предвид Thinking

Миналата година работеха до 7 вечерта.

# 140

Миналата година работеха до 7 вечерта.

bouquet

# 141
Popy1979, много благодаря newsm51

# 142
Здравейте, знаете ли къде има по-богат избор на пердета, ама да не са ужасяващо скъпи?

# 143
Здравейте,
Знаете ли къде изкупуват бяла техника с цел продажба втора употреба.искам да продам пералнята си,тъй като купихме модел със сушилня.никой от родата няма нужда,за да я подаря,а тя работи перфектно.

# 144
Полина, пусни я в Продавалник. Wink

Преди време обсъждахте, че някъде правили хубави ортопедични обувки за деца. Интересуват ме 34 номер някъде.

На нас ортопедът ни беше казал, че сме само за стелки по отливка, но като гледам как им "клякат" и се смачкват обувките с твърд форт само за седмица се замислям дали да не отидем за второ мнение с ортопед. Приемам съвети за специалисти и работилници.

# 145
  • Майничка
В подлеза на пл. Съединение правят стелки (и обувки май) по поръчка.
Също и до детската кухня на "Богомил", зад спирката на №9, до кадастъра.

# 146
Преди време обсъждахте, че някъде правили хубави ортопедични обувки за деца. Интересуват ме 34 номер някъде.
На нас ортопедът ни беше казал, че сме само за стелки по отливка, но като гледам как им "клякат" и се смачкват обувките с твърд форт само за седмица се замислям дали да не отидем за второ мнение с ортопед. Приемам съвети за специалисти и работилници.

Цената на ортопедичните обувки е около 130 лв. , освен ако не вземеш протокол от ортопед , че на детето са нужни специални обувки

# 147
  • Пловдив
Момичета,къде сте виждали детски ел.часовник-сот онези дето имат и лампичка Rolling Eyes Снощи ходих до форум-а в Тракия/че ми е близо/,но имаше 1 модел.Трябва ми нещо евтинко...

Благодаря!

# 148
  • Пловдив

Единият вариант е да вземеш протокол от ортопед и да подадеш документи в социалното. Обувките струват 136 лв. и се поемат изцяло от държавата. Ние си ги поръчваме в работилницата на Горна Баня, която се намира в двора на Хирургиите на Пещерско шосе. Проблемът е, че отнема време, защото се изработват точно по крака на детето.
Иначе ортопедите в Пловдив не са много ... не знам при кой сте ходили, ние водим детето при Панчев.

# 149
Знаете ли магазини за изгоден  ламиниран паркет и  да предлагат поставяне.Много ще ме улесните ако имате и някаква представа за цени- ориентировъчно.Благодаря!

Общи условия

Активация на акаунт