Къде в Пловдив??? - 36

• 67 168
  • 801
  •   1
Отговори
# 675
Здравейте на всички!За първи път влизам в темата.Попаднах на нея докато се ровех в нета за така наречения "Цигански мол".Научих за него наскоро.Интересувам се дали наистина се намират "маркови" дрехи на по-изгодни цени и дали работи в неделя.Ако някой може да ми даде инфо ще съм много благодарна.За да не бия път от Хасково напразно.

ходих един път, ама точно на "цигански мол" ми заприлича ..... Tired

# 676
Има предимно спортни стоки - анцузи и маратонки, тук-там по някое магазинче с турски дрехи, както и много цигански булченски рокли  Mr. Green Едва ли ще работи в неделя. Не си заслужава да биеш път от Хасково, същите стоки ще ги намериш и на Димитровградския пазар  Peace

# 677
момичета къде в пловдив продават кучета ,спецялно болонки  ако някой знае  ще бъда благодарна ако сподели   bouquet

# 678
По отношение на ортопед - водила съм детето си при д-р Янакиев. С положителни впечатления съм, но това беше все пак преди 7 години.

# 679
Как да си намеря рецептата от вестника на Кауфланд от събота? Накупих продуктите, накиприх се и вестника го нямаааааааа.
Арабска баница - включва кори, телешка кайма, карфиол и не помня още какво.

# 680
Как да си намеря рецептата от вестника на Кауфланд от събота? Накупих продуктите, накиприх се и вестника го нямаааааааа.
Арабска баница - включва кори, телешка кайма, карфиол и не помня още какво.

http://www.kaufland.bg/Nachalo/01_Aktualni_predlozhenia/001_Aktu … 2700&PageId=0

# 681
Супер, благодаря! Аз първо в сайта им проверих, но не успях да се ориентирам. Свалих си флаш плеър и утре запретвам ръкави.

# 682
Момичета,къде има пликове за вакумиране на дрехи и какви цени са.Нали може с обикновена прахосмукачка да издърпам въздуха? Благодаря   bouquet

В Карфур има , в Юск също. Днес ми попадна новата брошура за промоции в м-ни Триумф - имаше такива пликове на 1,79 (р-р 70/100см).

# 683
  • Пловдив
В Триумф има и други размери пликове за дрехи, вчера си купих 60х60 за около 1,50 лв, но още не съм го пробвала. Иначе с обикновена прахосмукачка се дърпа въздуха, да.

За изцепките на кмета относно спирането И на допълнителните занимания вече очаквам след като осъществи и блестящата идея храната за всички ДГ да се купува централизирано, скоро да въведе централизирано и униформи за децата, по възможност и за родителите, и да минаваме всяка събота сутрин (може и неделя) да маршируваме на площада пред портрета на ББ.  Mr. Green
Иначе няма проблеми, на делегирани бюджети са градините, просто общината отгоре ще им казва къде и за какво да харчат парите. Палми няма ли за купуване тоя човек, че за градините се е хванал  Mr. Green

# 684
скоро да въведе централизирано и униформи за децата, по възможност и за родителите, и да минаваме всяка събота сутрин (може и неделя) да маршируваме на площада пред портрета на ББ.  Mr. Green
Mr. Green
За вакуумните пликове: имаме такъв от Кауфланд, но поема въздух и лично аз не съм доволна.

# 685
  • Пловдив
За пликовете за вакуумиране - има и във всеки един магазин от веригата ХИТА, и в Евроленд, и в почти всеки магазин за левче

# 686
 А аз моля за отзиви от кои вакумни пликове сте доволни след ползване. Имах няколко, които не само че трудно се затваряха и непрекъснато се отлепяше лентичката, а се и скъсаха, материята беше ужасна, нещо като целофан. Моля да споделите от кои сте доволни, за да не направя грешка втори път, вече е време за второто годишно опаковане. Grinning

# 687
Аз използвам вече втора година ето тези вакуумни торби. Много съм доволна. Прибирам в тях зимни-респективно летни олекотени завивки, ски екипите през зимата, плетените пуловери през лятото и ред други сезонни смени Laughing
Купувала съм ги от Алати, но беше отдавна и не помня цени. Помня, че имаше различни размери.
Не са мръднали, а ги използвам постоянно.

# 688
  • Пловдив
Аз гледам да са по-плътни и да имат въртяща клапа (не всички модели са с въртяща).

# 689
Кажете ми за магазин за дънки, с по-голямо разнообразие от размери на мъжките дънки, най-вече в дължината, да са по-къси, а не стандартните 34 дължина.....

Общи условия

Активация на акаунт