Къде в Пловдив??? - 36

• 68 285
  • 801
  •   1
Отговори
# 150
  • Пловдив
За подвързването на книги - ние от много години подвързваме до Техническия университет - http://www.bgmaps.com/link/589C5041FE63D794791F1D519FE8B2A8 . Намират се под един блок, точно преди сградата на Техническия и срещу кафето.
Занимават се с копиране и подвързване. Правила съм при тях мека подвързия, която е шита и лепена и се получава много добре (и беше някаква смешна сума - от порядъка на 3-4-5 лева), мисля, че правят и твърда подвързия.

# 151
  • Пловдив
Преди време обсъждахте, че някъде правили хубави ортопедични обувки за деца. Интересуват ме 34 номер някъде.

На нас ортопедът ни беше казал, че сме само за стелки по отливка, но като гледам как им "клякат" и се смачкват обувките с твърд форт само за седмица се замислям дали да не отидем за второ мнение с ортопед. Приемам съвети за специалисти и работилници.
Единият вариант е да вземеш протокол от ортопед и да подадеш документи в социалното. Обувките струват 136 лв. и се поемат изцяло от държавата. Ние си ги поръчваме в работилницата на Горна Баня, която се намира в двора на Хирургиите на Пещерско шосе. Проблемът е, че отнема време, защото се изработват точно по крака на детето.
Иначе ортопедите в Пловдив не са много ... не знам при кой сте ходили, ние водим детето при Панчев.

Peace И ние сме така - при Панчев и сега си чакаме да ни станат обувките от р-цата на Горна Баня.

# 152
Преди време обсъждахте, че някъде правили хубави ортопедични обувки за деца. Интересуват ме 34 номер някъде.

На нас ортопедът ни беше казал, че сме само за стелки по отливка, но като гледам как им "клякат" и се смачкват обувките с твърд форт само за седмица се замислям дали да не отидем за второ мнение с ортопед. Приемам съвети за специалисти и работилници.
Единият вариант е да вземеш протокол от ортопед и да подадеш документи в социалното. Обувките струват 136 лв. и се поемат изцяло от държавата. Ние си ги поръчваме в работилницата на Горна Баня, която се намира в двора на Хирургиите на Пещерско шосе. Проблемът е, че отнема време, защото се изработват точно по крака на детето.
Иначе ортопедите в Пловдив не са много ... не знам при кой сте ходили, ние водим детето при Панчев.

Peace И ние сме така - при Панчев и сега си чакаме да ни станат обувките от р-цата на Горна Баня.
Момичета, къде точно се намира тази работилница? И ние трябва да носим такива обувчици, но не съм я чувала...  newsm78

# 153
  • Пловдив

Момичета, къде точно се намира тази работилница? И ние трябва да носим такива обувчици, но не съм я чувала...  newsm78

Като отиваш към Хирургиите от Пещерско шосе, малко преди отбивката за спешното има едни бараки и си има голяма табела. Няма как да не го видите.

# 154
  • Пловдив
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada. Лично аз съм виждала обувките извън България, повече от уникални са, естествени материали, красиви и продавачката много се зарадва,че познавам марката и сподели, че са спечелили награда за детски обувки на 2012. Има и момчешки и бебешки и момичешки, погледнете, няма да съжалявате.
Обувките са в общи линии над 50 лв, от класа на Примиджи (на които ние сме фен)

bouquet

Може ли нещо по-конкретно като цени - например на есенни обувки, отворени отгоре? Няма никакъв избор в града на качествени детски обувки. В Касида не са получили нови, в Mayoral има само балеринки като вариант.

# 155
  • Пловдив
Хубави и качествени детски обувки на Чико има и в аутлета на 9 месеца до Макалали. Отделни номера са и както винаги има по-голям избор за момиченца, но ако имате късмет да има вашия номер, обувките са хубави и на добри цени.
Връщам ви към ортопедичните обувки - ние ходихме при Димов и на нас ни каза, че родителите предпочитат обувките, защото са безплатни с протокол, но според него са твърди и неудобни, външния вид не коментира и препоръча да купим хубави кожени обувки и да се направи стелка по отливка или както там се води. Една приятелка пък води детето си при някакъв млад ортопед, който казал никакви стелки, никакви обувки, упражнения и ходене бос и проблемът ще се израсте. Обаче аз доколкото знам се израства до 7мата година, а моят е на 6 и всъщност се получи спадането на свода преди няколко месеца. Сега се чудя да го водя ли пак и при кой.  newsm78

# 156
малко спам по темата за ортопедите
този млад лекар ще да е хазбун, той винаги така казва
при трима ортопеди сме ходели- с три различни мнения
и аз ще правя обувки  Peace

# 157
  • Пловдив
И аз още малко за ортопедите.
Мин. година бяхме при Чолаков, правихме стелки по крака, за обувки каза - не /имам съмнението, че си спестяват тези протоколи/. Обувки - с твърда пета. Никаква физиотерапия не ни предписа.
Тази година отидохме при Панчев. Според него, на 1-во място е гимнастиката /подходяща и всекидневна/, на 2-ро - обувките, на 3-то - стелките. Каза, че ако има подобрение ще е от гимнастиката, обувките и стелките са само за намаляване на оплакванията, ако има болки в краката, но те не лекуват. Изписа ни 1 седмица физиотерапия и съответно протокол за обувки. Поръчали сме ги, но още не са готови, на външен вид не са толкова зле, за удобство - по-късно мога да коментирам. Щом ни се полагат от държавата, защо да не се възползваме, ще видим - ако не са удобни няма да ги носи.
Склонна съм да се доверя на Панчев с оглед на горе-написаното.

# 158
  • Пловдив
Знаете ли магазини за изгоден  ламиниран паркет и  да предлагат поставяне.Много ще ме улесните ако имате и някаква представа за цени- ориентировъчно.Благодаря!
Ние купихме от едно малко магазинче с/у бившия завод "Чайка".Хубавото е,че купуваш точно колкото ти трябва.Примерно 3 пакета и 5 дъски.Големите магазини продават на пакет.Може 1 дъска да не ти стигне,а взимаш още 3 квадрата.Не знам дали предлагат монтаж.Цената беше 10 лв/кв.м,цветът е дървесен.Има разнообразие и различни цени.Аз взех евтин,защото ми трябваше доста.

# 159
за паркети, магазин лия

# 160
Здравейте, дайте мнение къде да поръчам пита за кръщене ? Нещо изпробвано,защото не е за моето дете и ми е доста притеснено , и ориентировъчно някакви цени .  bouquet

# 161
  • Пловдив
за паркети, магазин лия

прочети тази тема за паркети Лия и от недоволните потребители.
http://www.bg-mamma.com/index.php?topic=533716.msg22789530#msg22789530

# 162
  • Тайна, майна
Някой да знае къде подвързват книги?...

В библиотека "Иван Вазов".
  bouquet 10x

# 163
  • Точно където трябва
Има ли в Пловдив магазин на Еспри, преди имаше в МОЛ-а, но го махнаха.

# 164
  • Пловдив
тъкмо влизам да кажа за новооткрит магазин за детски обувки и гледам сте на тази тема
в МОЛ Галерия на 1 етаж малко преди Карфур са открили магазин на Agatha ruiz de la prada. Лично аз съм виждала обувките извън България, повече от уникални са, естествени материали, красиви и продавачката много се зарадва,че познавам марката и сподели, че са спечелили награда за детски обувки на 2012. Има и момчешки и бебешки и момичешки, погледнете, няма да съжалявате.
Обувките са в общи линии над 50 лв, от класа на Примиджи (на които ние сме фен)

bouquet

Може ли нещо по-конкретно като цени - например на есенни обувки, отворени отгоре? Няма никакъв избор в града на качествени детски обувки. В Касида не са получили нови, в Mayoral има само балеринки като вариант.

Писала съм над 50 лв, от толкова видях да почват, харесах на детето ботушки - бяха малко над 100 лв. Обувките, които са отворени зависи на агата прада ли са или на другата им фирма (пак испанска), която е малко по-евтина. На агата 22 номер едни харесах бяха 79 лв. Имаше обаче и 69 лв и прочие цени, определено е хубаво да се разгледа. А касида не знам какво имат да предложат откъм обувки, аз този магазин съм го отписала.
Чико сега отвориха магазин на мария луиза, не съм влизала, но имат и дрехи и всичко.

Общи условия

Активация на акаунт