Къде в Пловдив??? - 36

• 67 267
  • 801
  •   1
Отговори
# 570
Момичета, моля да ми препоръчате козметик в близост до Аркадия в Тракия? Бих искала почистване и оформяне на вежди. Работя далече от центъра, а там са повечето студиа, за които се сещам. То не че много съм ги ползвала... Не държа на някаква супер хай квалитетна козметика, а да е чисто.

# 571
Момичета,къде мога да поръчам Букет от бонбони,ако е в Тракия или Смирненски ще е супер и как вървят горе-долу като цена!

# 572
Не мога да дам идеи къде правят букети от бонбони,но като цена имам спомен от едни макове на центъра (магазинът вече го няма)-47 лева беше,ако не се лъжа с пет цвята/бонбона.Хайде да не съм видяла някой-не повече от 7.Множко ми се вижда.

# 573
  • Пловдив
Май повечето места са в центъра. Има един цветарски магазин на Гладстон, срещу синдикалния дом. Там съм виждала букет от бонбони, но не знам имат ли готови и дали ги правят на място. Другото е "Ирида шоколад" до Новотела. Цената явно зависи и от бонбоните. Ако е с FERRERO ROCHER са по-скъпи.

# 574
Ами те май си се правят само със по-скъпи бонбони,трябва ми за изписване на мама с бебе,мисля,че ще е най-удачно такъв,а и е по-ефектно определено,ще разгледам по центъра явно,дано имат готови!

# 575
  • Пловдив
 Момичета, някой посети ли вече цирк Балкански? Wink
 Моля, дайте информация за цени и часове на представленията!
 Май от вчера са в Пловдив, но не знам докога.

# 576
  • Пловдив
Момичета, някой посети ли вече цирк Балкански? Wink
 Моля, дайте информация за цени и часове на представленията!
 Май от вчера са в Пловдив, но не знам докога.

Преде 2 стр. пише от кога и има линк с цените Peace

# 577
Цирка Балкански е в Пловдив (05 Oct 2012 - 28 Oct 2012), в Тракия на поляната до Лидъл.
Представления от 17.00 и от 20.00
Цени:
 от 1 до 3 год. - без право на място 3 лева
Детски билети от 4 до 10 години с право на място 10 лева
Зелена зона 15 лева
Синя зона 20 лева
Червена зона 25 лева
Партер ложа 30 лева

Някой ходил ли е? Има ли дресура на животни? Клоуни, жонгльори? Подходящо ли е за 3,5 годишни?

# 578
За Балкански аз се колебая. Миналата година коментарихе бяха, че е много шумно заради моторите и по-скоро програмата е за големи: акробатика, еквилибристика, екшън номера.
Моите ги водихме веднаж на Арлекино, което беше супер пародия, но поне животни имаше бол и тогава още не можаха да изтраят звука. Дори гледането докрай на представлението вече беше изпитание.

# 579
Снощи ходихме 4 възрастни и детето-на 4 г. е,на всички ни хареса  Grinning
Животните наистина са много малко,само кученца,които скачат и танцуват,тигър,леопард и заек,които участват във фокуси и се появяват за малко.Детето до последно питаше кога ще дойдат животните  Laughing Отвън имаше понита.
Доста клоуни има,жонгльори-не.Номерата с мотори са два-първият и последният.
Въпреки че бяхме от 20 ч.,имаше много деца-и 2-3 г.,и доста по-големи.
Никак евтино не е,но си заслужава да се отиде,поне според мен  Peace

# 580
Кои са най-евтините аптеки? Ще купувам разни масла, но цените им във всички аптеки са различни.

# 581
  • Пловдив
Кои са най-евтините аптеки? Ще купувам разни масла, но цените им във всички аптеки са различни.

Според мен Марешки

# 582
И Аптеките в Кауфланд са евтини,май са Сейба!

# 583
  • Пловдив

Според мен Марешки
И според мен "Марешки".

# 584
  • Майничка

Зависи, за някои неща Марешки, за други - "Сейба", за трети - "Санита" на Четвъртък пазар.

Общи условия

Активация на акаунт