Кафене на езиколюбителите - 6

• 19 419
  • 712
  •   1
Отговори
# 585
  • гр. София
Такаааа начиии....

Всички тия неща, дето най-често, по стотина пъти на ден, ти минават през главата, да гледаш да ги забравиш. Който върви напред, ако гледа назад, ще се спъне. Към Коледа очаквай интересни събития. Но си отваряй очите да ги забележиш, че може да са малки (което не значи маловажни).
В малките нощни часове виждам...нерви. Но ще е временно, така да знаеш. Ще мине. Имаш подкрепа от близък човек и знаеш, че можеш да разчиташ на него. Да внимаваш с кафето, че май повечко пиеш. Изнервя те допълнително. Замени го с ментов чай с мед. Може и студен (прибирай го в хладилника). Имаш нужда от нова книга. И от нещо дребно за украса на къщата - картина, статуетка, вазичка. Но ти сама да си го избереш, а не да ти го подари някой. Ако имаш у вас неработещи часовници, смени им батериите, че не е хубаво да не работят. И една вратичка на шкафа скърца, вземи я оправи. Скоро ще ти се обади някой, на когото много ще се зарадваш и някой, който ще предизвика у теб смесени емоции.
И накрая - да знаеш, че един синеок мъж мисли за теб. По-конкретно  ей тоя

# 586
Розе, разкошна си, много съм трогната!  А гроздето ти познава на 99,873%!

Батериите, бе, ето кое забравих тази седмица.  ooooh!
За този синеок и аз мисля.  Mr. Green

П.П. Според вас пъбът ни има ли нужда от куче-пазач? Щото имаме един кандидатMr. Green

# 587
  • гр. София
Нали ти казах, че ще ти позная?  Grinning

За този синеок и аз мисля.  Mr. Green

Ауууу, веднага се сетих за финала на "Бродът" с Ален Делон - и ако ти мислиш за мен толкова силно, колкото аз мисля за теб, тогава знай, че един ден ще бъдем заедно. Та, мислете един за друг, мислете...  Sunglasses

Лелееее, това куче веднага да го назначим! Обаче не знам колко ще издеяни на мачкането от моя страна, че като видя такива кучета и не мога да се удържам  Mr. Green

# 588
Нали, и аз така - с кучето.  Mr. Green

Бродът не съм гледала, но съгласна със заключението и съответно - с уточнението, че човек много трябва да внимава за кого мисли.  Mr. Green

Gitan някак ми напомни на Лара.

# 589
  • гр. София
Ооооо, така да обичам Лара!  Heart Eyes

Обаче и Патрисия обичам. Особено тази песен.

Това е репликата от "Бродът", точно преди финалните надписи: Si tu penses à moi aussi fort que moi je pense à toi....alors c'est sûr qu'un jour on se retrouvera. Все пак сравнително правилно съм я запомнила. Браво на мен  Laughing

# 590
Розе, мерси! Преди 10 минути изрових ей това, хванах основната идея, но не успях да си дешифрирам всяка една дума поотделно, а ти си ми го дала наготово!  Grinning

Ох, почнаха да ми се затварят кепенците. Да пием по едно последно сокче и да спием?

# 591
  • гр. София
Тук също го има и е точно финалът. А и песента накрая не е лоша.
Ами да пием, щом си рекла. Как да ти откажа?
Наздраве и после лекичка и мекичка  Hug
И утре вечер тук з апиЯно бара!  Grinning

# 592
  • вятър в маслините, вятър над хребета
Розе, и аз обичам Патрисия Heart Eyes. Особено тази песен Blush. И тази

# 593
  • Mars Hotel
Пу първа!
Малииии, тук смърди на джибри и носови гласни.

Някой за кафе? И айрян съм приготвила, за всеки случай.

# 594
Веднага подхващам айрана с елегантен помитащ жест и сядам да си чакам двете порции пълна английска закуска. Снощна съм, но дваж повече съм гладна, щото хапнах само едно бутче, да му се не види.

Саркът е слабак! Саркът е слабак!

Замислих се днес - защо имаме бос, а нямаме боска? М? Я ква дума като камбанка.

Фалирането на прокуратурата ме досъбуди с трясък.  Tired

# 595
  • Казанлък of all places
Боска реземблира бозка твърде натъртващо.
Не мога да го разбера твоя сутрешен ентусиазъм и тва е.

Кафе и в ъгъла. И открад половин ....картофени кифте от закуската на ИрПуц.

# 596
Не е то ентусиазъм, увреждане е. Blush Дай си ми кифтето!!!

# 597
  • Mars Hotel
Добре, тогава кой изяде бутчетата, като и аз сколасах само за едно?

Спокойно, закуска има за всички, не се бутайте.

# 598
Ми те останаха три, май. Саркът ги е сгънал.  Twisted Evil

О, радост - гъбки, бекон и сосиджи!

# 599
  • Mars Hotel
Саркът е слабак! И крадец на бутчета!

Общи условия

Активация на акаунт