Кафене на езиколюбителите - 6

• 19 321
  • 712
  •   1
Отговори
# 60
Леле, Розе, Sixx:AM Crazy Обожавам ги Heart Eyes Ако някой не знае тази група е на Ники Сикс от Мотли Крю. Не че има значение де.
Нямам много време, щот утре детето е на деЦка и ме е превзело изцяло, но пускам хубава песен с пожелание за приятна вечер на всички Grinning

# 61
  • гр. София
Някой от следващите дни ще проверя кой се е представил до края на пиано вечерта. 

Като гледам какво силно присъствие има тази вечер, май ще е най-добре да си пусна една дългосвиреща плоча на Лили Иванова и да си полегна в сепаренцето. Събудете ме утре за закуска.

# 62
Понеже и за закуска няма да се вредя, пращам  Hug  Hug отсега.

# 63
  • Казанлък of all places
Аз си лекувам не-щастливостта с Дивиайн комеди цяла седмица, Искате ли малко ?
Assume The Perpendicular

# 64
  • гр. София
Ники, гушки и на теб!  Hug Hug Hug

Анги, е това е приказка! Изключвам Лили Иванова!
И никакви нещастливости, да ги нямаме такива!  Hug Hug Hug

Да не повярва човек какъв страхотен саундтрак има тази игра! Цък за една от песните. (иначе е на the Box Tops)

Последна редакция: нд, 16 сеп 2012, 21:57 от Зимна роза

# 65
  • Казанлък of all places
Питай ми душицата за този Батълфийлд!Наизуст му бях научила в един момент саундтрака!

# 66
  • гр. София
Предполагам, че и играта си играла. С ММ ( Laughing) ще се окажете от една порода. Аз от него знам този саундтрак, не съм играла играта.

# 67
  • Казанлък of all places
От момчетата, Розе, от момчетата. Подозирам, че моите синове и твоето мъж с на една психологическа възраст...

# 68
  • София
Обещах да не липсвам от пиЯно бара  Hugи въпреки че подготвям двама ученици за утре, не мога да не ви поздравя с нещо много любимо.
Барман, на всеки койтоквото!  cheers

# 69
  • гр. София
 Joy Joy Joy
Пцелютну правилно подозираш. Те повечето мъже са така  Laughing

Атти, велкоме  Hug

# 70
И аз съм тук, опитвам безуспешно да приспя щерката Twisted Evil Няма умора туй същество...

# 71
  • Казанлък of all places
А по НВО дават за Хари Потър и даровете и хем трябва да пиша, хем да обяснявам, хем мохито да пия...

# 72
  • гр. София
И аз съм тук, опитвам безуспешно да приспя щерката Twisted Evil Няма умора туй същество...

Що не й пуснеш малко TESTAMENT? Все пак е свикнала от бебче още  Grinning

Ех, Анги, много дини под една мишница.  Rolling Eyes
Я си избери една бира, че да ти олекне малко:

# 73
  • София
 Hug
Имам и повод да почерпя - порасна ми ра... нгът  Mr. Green демек кацна ми още една звездичка и за другия пагон. Вече не съм била Ентусиазирана, вече съм уравновесен и сериозен Потребител (Изтребител  Mr. Green)
Ай наздрайту!

# 74
  • гр. София
Честито! Да станеш и полковник!
Поздравче с Жоро Бонев Жоров (не е изцяло пиано, но Дейвид Браян подрънква  Laughing).

Общи условия

Активация на акаунт