Музика в колата ?

• 1 025
  • 12
  •   1
Отговори
Здравейте мамита Simple Smile)
Можете ли да ми кажете как стоят нещата с музика в колата ( с  бас dazzler1 )  ??

сега на 6-7 октомври съм 22 г.с.

# 1
Никога не ми е пречела музиката било с бас или без, даже в повечето случаи аз съм я усилвала.  Mr. Green

# 2
  • София
Никога не ми е пречела музиката било с бас или без, даже в повечето случаи аз съм я усилвала.  Mr. Green

И аз така...При това слушам хаус, хип-хоп и рап Crazy

# 3
  • Бургас
Как стоят нещата по принцип не знам.
На мен и първия път, и сега, не ми пречи.

# 4
Можете ли да ми кажете как стоят нещата с музика в колата ( с  бас dazzler1 )  ??
сега на 6-7 октомври съм 22 г.с.

Сега сме още септември  Simple Smile Или ти тогава ще се возиш? Не разбирам въпроса  newsm78 Как да стои въпроса? Не е проблем, освен ако не питаш за просташкото слушане, когато се тресе не само колата, ами и сградите, покрай които минава  smile3538

# 5
да и аз слушам рап и най-вече на хауса му трябва як бас. Дано бебч0 не се сърди.

# 6
Аз не бих го правила  Peace

# 7
  • София
Собствените ти усещания ще ти покажат границата на допустимото  Peace Ако усетиш дискомфорт, ще знаеш, че трябва да намалиш.

# 8
  • на последния етаж
Ако на теб не ти пречи - няма защо да се притесняваш.

# 9
И аз.
Вчера се запознах с 1 мама от родилното, която каза, че първият път като раждала мъжът ѝ пуснал домашното кино на макс и вълната от бас касата така я треснала, че същата вечер започнала родова дейност. Сама си прави изводите.

# 10
# 11
Ако на теб не ти пречи - няма защо да се притесняваш.

Имаше много хубаво филмче по едно от Дискавърите. На бебета в 3Д как реагират на звуци и музика. Пускаха им силно басове и горките им личица - сгърчваха се в ужас. И след това ни съветваха да не им причиняваме този стрес.
И без да го бях гледала, знаейки, че вече чуват, нямаше да си позволя за няколко минути мой тъп и недоказан кеф, да причинявам стрес на неродено бебе.

Но пък когато рапът е по-важен, тогава и форумът мълчи  Rolling Eyes

# 12
Собствените ти усещания ще ти покажат границата на допустимото  Peace Ако усетиш дискомфорт, ще знаеш, че трябва да намалиш.

Само дето дискомфртът може да го усетиш малко по-късно - като ти се роди едно ревливо бебе, което не се е чувствало комфротно докато ти си слушала музика на макс Laughing

Общи условия

Активация на акаунт