Пазарджик - 48

• 68 648
  • 730
  •   1
Отговори
# 210
Ииии, вярно. Не се сетих. Виждала съм как прави Рожден ден. Много ги забавлява, чудесна е. Може и вкъщи да я повикате.

# 211
mother-of-pearlS разбрах  Peace имам дрешки и играчки за по-мъничките,когато кажете съм на линия, Hug

# 212
p.s. Сетих се/предлагам това което мога,вие ще кажете дали искате/ една танцувална програмка мога да им направя със детски песнички,да танцувам с тях......
Аз искам! Но още нищо не е решено къде какво и как.... иначе ако измисля нещо - веднага ще ти кажа.

За дрешки и аз имам готовност. Още днес ще ги прегледа и ще ги събера за да имат готовност.

Ще се радвам и на телефона на тази Хари, защото ако ще сме вкъщи - едва ли ще има много място за веселба и един аниматор няма да е излишен!

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 21:10 от julianka

# 213
p.s. Сетих се/предлагам това което мога,вие ще кажете дали искате/ една танцувална програмка мога да им направя със детски песнички,да танцувам с тях......
Ще се радвам и на телефона на тази Хари, защото ако ще сме вкъщи - едва ли ще има много място за веселба и един аниматор няма да е излишен!
Аз искам! Но още нищо не е решено къде какво и как.... иначе ако измисля нещо - веднага ще ти
За дрешки и аз имам готовност. Още днес ще ги прегледа и ще ги събера за да имат готовност.

Аз ли нещо не разбрах........ newsm78

# 214
хахах)) и аз не разбрах когато прочетох преди малко  Joy
Писах го когато малкия скачаше по мен и сигурно нещо обърках в реда на предложенията))) сега редактирах  Peace
 всъщност исках да кажа, че още не сме решили къде и как ще празнуваме. Напълно възможно ще е у нас, а това означава малко пространство за голями игри и танци, за съжаление... но все още се надявам да  е в детски център.
Трябва да проверя дали някъде ще ми позволят да внеса торта без сертификат и въобще искам да зарадвам децата не просто с торта а с цялата сладка маса направена от мен... та затова още не се знае....

# 215
Юлианка, за тортата в Мечо Пух питай, мисля, че проблем няма, никога не са ни искали сертификат. За масата вече не знам.

# 216
Момичета, събрах 3 голями торби с детски дрехи. Има доста нови. Например 1 космонавт за 2 години....  точно сега му е сезона! Размери от 0-24 м. утре мога да ги дам на момичета - кажете къде да ги занеса.
Имам и още за даване... но не успях всичко наведнъж да събера!
Мечка Малинарка, мерси! Не успях да събера много деца и сигурно ще е в квартален малък център, а там никакви сертификати не искат. Но за други празници ще ми трябва по-голям, така че тази информация ми е на полза  Hug

# 217
Juls,  момичето, което отговаря ще ти пише на лични да се разберете как да си ги предадете   bouquet

Благодарности   bouquet Hug

# 218
За всички желаещи и имащи възможност - на 29-ти ПОНЕДЕЛНИК, в 10.30ч. среща пред Бебешкият Дом - след което ще водим децата отново в Парти-Център ДИСНИ   bouquet

п.с. ще ви "мина" и лично  Mr. Green ..та да съм сигурна че сте видяли  Wink

# 219
  • Buffyworld
Гери, страхотно !   bouquet

Ще занеса отново банани в кабинката на Яна в неделя.

Янче, нали може ? Ще ти пиша на лични в събота да се разберем.  Hug

# 220
Гери, страхотно !   bouquet

Ще занеса отново банани в кабинката на Яна в неделя.

Янче, нали може ? Ще ти пиша на лични в събота да се разберем.  Hug
Бъфи, по същата схема действай с бананите:) Mr. Green
Ако има нещо - звънкай.

# 221
аз утре рано сутрин тръгваме на фестивал.Предполагам неделя вечерта съм тук,но в понеделник сутрин съм в университета.Мога към 10/11 ч да чакам някой да им дам нещата  Rolling Eyes
На водното стопанство или по Пловдивска  Thinking

Пишете ако някой може,ще си пиша и тел на лични.Моляяяяя искам и аз да помогна  Hug

# 222
Иве, не се притеснявай...може и друг път да стане с предаването на нещата  Hug

Ние можем по всяко време да им ги занесем  Peace

Когато и както ти е удобно - пиши ми или ми звънни, НО не  Naughty преди 12ч. на обяд  Blush  и то за час , за следващият ден  Blush

# 223
Аз идвам! Само да не изникнат някакви пречки, но и даже в този случай ще дам инфо предварително и ще закарам дрешките и други неща.
На линия съм.  Hug

# 224
Иве, не се притеснявай...може и друг път да стане с предаването на нещата  Hug

Ние можем по всяко време да им ги занесем  Peace

Когато и както ти е удобно - пиши ми или ми звънни, НО не  Naughty преди 12ч. на обяд  Blush  и то за час , за следващият ден  Blush

Добре ще звънна  Hug

Общи условия

Активация на акаунт