Пазарджик - 48

• 67 092
  • 730
  •   1
Отговори
# 705
  • София
Здравейте, момичета!
Радвам се, че пак съм при вас.
Виждам, че благотворителността кипи... това пълни сърцето ми!
 Hug

# 706
 gwen  Hug

вероятно малко знаят, че ти си от първите, които поеха по този благотворителен път в Пазарджик bouquet  от тези които бг-мама ви събра   bouquet

Малко останаха от вас - първите (някои само по ник-нейм ги знам) ..но пък за сметка на това през годините се увеличаваме  Heart Eyes

# 707
Благодаря за топлото посрещане!   bouquet

Ще ви следя  Wink

# 708
  • София
gwen  Hug

вероятно малко знаят, че ти си от първите, които поеха по този благотворителен път в Пазарджик bouquet  от тези които бг-мама ви събра   bouquet

Малко останаха от вас - първите (някои само по ник-нейм ги знам) ..но пък за сметка на това през годините се увеличаваме  Heart Eyes
Hug Сладурана!

Радвам ви се отдалече. Следя ДБМ Пазарджик изкъсо!  Mr. Green
И аз продължавам да благотворителствам, когато и както мога.
От Базар на Базар (Великденски имам предвид) виждам по някоя мама и това са едни от щастливите ми дни!
Добре дошли на всички нови попълнения!   bouquet

# 709
Най-новият случай на Движение на българсктие майки - Пазарджик:

самотен ТАТКО на три момчета
https://www.facebook.com/dbmpz/posts/10152020984618610

# 710
Гуен, честита лентичка Hug

# 711
  • София
Благодаря, Маритоbouquet
Още не смея да се зарадвам!  Praynig

# 712
О заради такава новина и аз ще се разпиша Grinning
Gwen лека бременност ти желая, много хубава новина, да си здравичка и да си го износиш с удоволствие и родиш с божия помощ.
Толкова хубаво да си бременна, особено ако си след една определена възраст.

# 713
  • София
Благодаря, мила!  Hug

# 714
Gwen, лека, лесна и безпроблемна бременост и бързо и лесно раждане..и ти желая от все сърце да ги нашариш  Wink Heart Eyes Hug  (панделки да връзваш  Heart Eyes )

# 715
  • София
Gwen, лека, лесна и безпроблемна бременост и бързо и лесно раждане..и ти желая от все сърце да ги нашариш  Wink Heart Eyes Hug  (панделки да връзваш  Heart Eyes )
Hug
Надявам се да купувам панделки занапред!
Благодаря ти!   bouquet

# 716
  • Пловдив
Здравейте. Искам да попитам, някой дали знае къде в Пазарджик се продават клинчета с коледни мотиви?
Благодаря предварително   bouquet

# 717
На булевард България в бившия щаб на ГЕРБ има магазин за дрехи.Имаше на еленчета и снежинки

# 718
Извинявам се за нахълтването в прекрасната ви тема. Искам да попитам къде в Пазарджик шият калъфи за мека мебел, по точно за дивани.
Благодаря предварително Hug

# 719
  • Buffyworld
Марти, нямам си на идея къде. Аз пък се чудя къде боядисват дрехи.  newsm78 Едно време имаше близо до училище "Васил Друмев", но там сега е магазин на Евромес.

Общи условия

Активация на акаунт