Пазарджик - 48

• 67 083
  • 730
  •   1
Отговори
# 690
заслужава си, да се прочете:

https://www.facebook.com/dbmpz/posts/10151951329128610

# 691
Месец вече не мога да открия шивачка в града, която да приеме да ушие две пердета от ОРГАНЗА  ooooh!
Толкова ли да е сложно  newsm78
Или да се изразя по-точно да се съгласи на нормална цена, че единствената която прие ми искаше толкова, колкото ми бяха излезли пердетата, да беееее....  Crossing Arms

Момичета, ако имате някоя позната - ще споделите ли координати.
МЕРСИ  Hug

# 692
Ами аз само една жена знам. В сградата на Петраков е.

# 693
На Стамболийски има едно магазинче за ремонт на обувки, момичето също шие, но не знам колко взима на метър? Питай и там.  Peace

# 694
  • Пазарджик
В магазините, които продават пердета също може да попиташ. Има два магазина точно на кръстовището до социалното убежище за малтретирани жени, под жълтите кооперации. Там си ших моите пердета и съм доволна, но си ги купих от магазина (първия магазин от страна на центъра са по-добри). Това е бул. "Стамболийски" от Лидъл по посока на Градската градина от дясно се пада, след светофара.

# 695
Стеле, и аз като Малинарката ходя при тази в Петраков на втория етаж...
има още една шивачка, по сериозна от към машини и персонал - намира се от детска кухня МЕЧО ПУХ на Гладсоун, продължаваш към ПОЛИЦИЯТА..от лявата страна СЛЕД магазина за втора употреба с кончета на витрината..е нейното ателие-МАГАЗИН...мисля че по витрината си пише шиене по поръчка и т.н.... и със сигурност шие и пердета  Peace

то това е единственото предимство да си купиш перде от магазин, а не по нета..защото ще ти го ушият в магазина....и понеже наскоро ми се наложи да се занимавам и стакива работи - най много ми харесва тип "рибена кост" - шито пердето Mr. Green

# 696
Благодаря ви  Hug
Аз ги взех от Praktiker, там съкратили шивачката си - нямаше как.
Питала съм точно там дето към Лидъла и в двата магазина - смрънкаха нещо  Crossing Arms
За Петраков и другата дето ми казвате не знаех - утре ще отскоча да питам.
Още веднъж ви благодаря  Hug

# 697
Кажете нещо за посинено и подуто око ,че малкия е като боксьор, снощи едно дете го е ударило с камък и сега е като Роки  ooooh!

# 698
крем СПАСИТЕЛь  - от аптеките..точно за посинено и подуто

иначе..ако на момента  - мокър вестник, за да не посинее

# 699
Гери,оставих дрешките днес,дано им харесат и бъдат от полза.
Моята мъничката избра от играчките си и все ме пита "Мамо,кога ще ходим при дечицата?"  Hug Приготви и една чанта/сама с играчки/за едни дечица от Карабунар,разбрахме,че там нямали много кукли и колички,така че ще ме разбереш,че не съм оставила при теб повече играчки  Embarassed

# 700
ИВе  Hug  това което сте направили с дъщеричката ти, това на което я учиш е достойно и похвално!  Hug
Важно е, че и други деца ще бъдат зарадвани, важно е, че нашите деца знаят, че не всички деца имат играчки,обувки, мама...

Ако знаете с какви съдби се сблъскваме покрай проектите ни - изведени дечица от рискови семейства - голи и боси буквално.
Много сте ни от помощ всички вие, които по един или друг начин ни помагате...НЕ, помагате на тези деца!

bouquet

# 701
Леле, чак сега откривам такава тема във форума!  ooooh!
Здравейте, съгражданки!
Ако ми позволите и аз да се бухна тук   bouquet
Сега ще ви чета назад, че това мойто си е голяма излагация... чак в края на 48-ма тема да ви намеря тц, тц, тц  Embarassed
Лека и успешна седмица от мене!

# 702
 Joy Привет. Добре дошла.

# 703
добре дошла и от мен   bouquet

# 704
Привет!  Hug

Общи условия

Активация на акаунт