Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 007
  • 606
  •   1
Отговори
# 195
А имаше една тема преди време за опиканите тоалетни чинии... Дайте линк, ако се сещате...  newsm56
Joy
Там ли една съфорумка се Фалеше, че научила мъж си да пикае седнал? hahaha
Ей, ама много изтрещяхме вече... Joy hahaha Crazy
Че аз моят не съм го учила. Той научен си дойде, да ми е жив и здрав. Пък вие си бършете опиканите тоалетни чинии и се смейте, щом още ви е смешно.
Смешно ми е и ще се смея. Не бърша опикан кенеф. Съпругът ми пикае прав и е научен да не го опикава. Joy
Аз пък бърша всеки ден , щото все един от 4-ма мъже няма да уцели.И не ме срам да си го кажа.
То не е срамно. И аз мия кенефа у дома. Но не е опикан или осран.
Да са ти живи и здрави мъжете!    bouquet
Просто явно buttinsky има някакъв проблем.

# 196
А всъщност, защо не слагате кош в банята, които нямате? Наистина е по-удобно да има, ми се струва.

Нямам нищо против кошчето в банята, но просто така ни е по-практично, да се чете като "Накарай мързеливия на работа, да те научи на акъл"  Mr. Green
Първо - времето и усилията, необходими за подготовка за изхвърляне - и тримата знаем, че боклуците стоят на едно място, който тръгне навън само си го качва пликчето на пръста и го изхвърля. Ако са няколко кошчета, няма да тръгна да ги обикалям преди излизане, т.е. ще трябва да отделя специално време, в което да ги подготвя за навън. В крайна сметка, ако имам нещо за изхвърляне и съм в спалнята, нали пак трябва да го пренеса до някое кошче. същото и с другите помещения. Едва ли повечето живеят в палати от по 3000 квадрата, тогава вече би било проблем прекосяването на имота  Simple Smile

Второ - поддръжка, този кош трябва да се мие все пак, нищо че е с плик вътре, като всяко нещо си иска грижи, а гледаме да има по-малко за чистене и миене  Blush

И още - най-неприятното нещо като мием банята е да има нещо на пода и да трябва да го вдигаме, по тази причина нямаме и долен шкаф. Всичко е вдигнато така, че подът да е напълно празен. Четката за тоалетна и тя е на стойка.  

Това е в общи линии. Нямам претенции към чуждите бани, не им намирам кусур като ги посещавам, не съм претенциозна и се приспособявам лесно.
Моля и на моята да й простите недостатъците, просто така ни е удобно  Simple Smile

# 197
Това кош в тоалетната било за плебеи, простете!

Не за плебеи, а за приятелки. И то само такива в цикъл и които си нямат режим на ла***то. Плюс това не ползват проста хартия, а мокри кърпи.
А за тампоните и превръзките по чантите, сте много зле ако мислете, че ги пъхаме както бай Ганьо си пъха пасти по джобовете. Има едни пликчета с такова отгоре, което запечатва, не го знам как се казва, абе - сещате се - в каквото човек си държи тревата.

# 198
  • София
  Олеле, аз пък имам в банята, в малката тоалетна, в кухнята и в хола(пусти мързел, да не се разкарвам до кухнята за всяко боклуче или пепелник).

# 199
А за опикаването от мъжете, е въпрос на чест мъжът на ССФ-то да опикава стените най-високо, защото средният му ръст е 190-195 см. Така съм чела из други теми. И синеок, ама това няма отношение към тоалетната, стига да не е силно късоглед.

# 200
  Олеле, аз пък имам в банята, в малката тоалетна, в кухнята и в хола(пусти мързел, да не се разкарвам до кухнята за всяко боклуче или пепелник).

Моите пепелници също са на терасата  Mr. Green
3 кошчета да мия, нямам нерви, но пък на който както му е удобно Simple Smile

... Има едни пликчета с такова отгоре, което запечатва, не го знам как се казва, абе - сещате се - в каквото човек си държи тревата.

Именно или в пликче, вързано на възел. Чудно как нямат проблем да си ги държат лепнати на гащите, но изолирани в торбичка, на няколко см. от гащите - тогава вече се превръщат в най-страшното нещо  Simple Smile

# 201
Това кош в тоалетната било за плебеи, простете!

Не за плебеи, а за приятелки. И то само такива в цикъл и които си нямат режим на ла***то. Плюс това не ползват проста хартия, а мокри кърпи.
А за тампоните и превръзките по чантите, сте много зле ако мислете, че ги пъхаме както бай Ганьо си пъха пасти по джобовете. Има едни пликчета с такова отгоре, което запечатва, не го знам как се казва, абе - сещате се - в каквото човек си държи тревата.

В пликчета, в пликчета, ама в чантата. Ако вземеш да забравиш кървавия товар и остане ден в чантата ти  Stop  Twisted Evil

buttinsky   Peace Peace Peace

# 202
Пликчетата за сандвичи са много велико нещо - винаги имам, защото понякога се налага да нося в дамската си чанта и други боклуци като съм с децата, а не намирам кошче наблизо или всички са претъпкани или изтърбушени. Обелка от банан, опаковка от "Републка", моркри кърпи - посивели, лепенки, махнати от някое колянце или петичка, онова станиолче, което е върху киселото мляко, касови бележки и т.н.
пп: засега нямам проблеми с паметта Simple Smile
пп2: ох, изобщо не ме е страх от кървав товар в пликче за дрога. След като при ремонта на детската през май открих сандвичите на големия ми син от зимните екскурзии, вече от нищо не ме е страх. Знаете ли на какво приличаха? И интересно как не бяхме хванали хлебарки, мравки или друга твар. Пък детето "мамо, колкото и да проветрявам, в стаята ми се носи една адски странна миризма, сигурно е от Каменчо..."

# 203

Ми ако вземеш да забравиш и остане няколко дни в кошчето  Mr. Green който забравя, да си записва  Simple Smile

# 204
  • В Космоса
Ясно - вас ми мързи да миете още един кош, нас ни мързи да се разкарваме до единствения. Laughing

Това за чантата обаче не мога да го приема. А защо не изхвърляте в общия боклук на домакините тогава, след като нямат кош в банята?

# 205
Аз поне - от притеснение.

# 206
Да.

Случвало ми се е веднъж единият от домакините да изхвърли някаква бележка с важен телефон и после изсипаха боклука да го търсят по спешност, представям си, ако някоя от гостенките си беше метнала боклуците там и решат да го проверят  Joy всичко се случва, не знам, на мен не ми е удобно.

# 207
  • В Космоса
Аз поне - от притеснение.

Е, да. Ако не знаеш къде е и се налага да питаш... Аз съм го правила и ми беше неудобно, но да си завра кървавото пакетче в чантата... Не знам, на мен ми се вижда доста абсурдно. Пък и всъщност не е нужно домакинът да узнава какво възнамеряваш да изхвърлиш там.
И все пак това са нормални човешки процеси и цикли. Всички са наясно и не би следвало да имат против да си изхвърлиш много добре опакованото, направо херметизирано отпадъче в техния боклук. Най-малкото няма да се ровят в него и да изследват кой какво е хвърлял там.

# 208
  • В Космоса
Да.

Случвало ми се е веднъж единият от домакините да изхвърли някаква бележка с важен телефон и после изсипаха боклука да го търсят по спешност, представям си, ако някоя от гостенките си беше метнала боклуците там и решат да го проверят  Joy всичко се случва, не знам, на мен не ми е удобно.

Е това е някакво крайно изключение. Пък и нали пакетчето е старателно увито, сгънато и закопчано. Ще видят само едно пакетче в найлоново пликче.

# 209
Акаша, това същото до преди секунди е било на теб и дори не е било изолирано. След това опаковано веднъж в опаковка, залепено, после в ново, здраво пликче и запечатано/завързано, не виждам нищо толкова страшно, което да не мога да изтърпя 1-2 часа.

Е, да. Ако не знаеш къде е и се налага да питаш...

Не. Неудобството, поне за мен, е при изхвърляне да изпадне, например, или да се наложи да бръкнат за нещо и да извадят това. И др. подобни.

Е това е някакво крайно изключение. Пък и нали пакетчето е старателно увито, сгънато и закопчано. Ще видят само едно пакетче в найлоново пликче.

Непознато, което могат да проверят от интерес - какво ли е това в нашия боклук  Mr. Green

В крайна сметка, какво значение има? Последното нещо, което бих направила е да й давам акъл как да се оправя в цикъл, големи жени сме  Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт