Тоалетната хартия в кошче ли я хвърляте или в тоалетната?

• 56 291
  • 606
  •   1
Отговори
# 285
  • София
   Аз не съм, но познавам хора вадили си телефоните от тоалетни. А за другото , не разбирам защо е такава гордост, да си разнасяш превръзките и тампоните из стаите и покрай другите хора,вместо да си сложиш кошче или кофа.

# 286
Аз още не съм бъркала за нищо изпуснато. Слушала съм такива истории и понеже много ме е гнус внимавам много.

Ще се включа адекватно като стигнем до четенето.  Whistling

# 287
Тайна, не всички живеем в апартаменти по 100 кв. м. Ама и така да беше, пак щях дискретно да си отида до боклука, все пак не нося памперс за възрастни. Всъщност за превръзките -ок, който има възможност е удобно, да ги хвърля в кош, в банята. Но нашата баня е 1 / 2, трудно е да се завъртиш.
Мене лайната ме притесняват.

Колкото и да чета, пак няма да се убедя, че 'артишките не миришат.

# 288
Аз съм си доста мързеливичка и като няма кошче, в банята се събират около 15 рула от тоалетна хартия и 48 празни опаковки от шампоан, които после ще изхвърля.  А така - като свърши, бам в кошчето.

# 289
...
Ще се включа адекватно като стигнем до четенето.  Whistling
То не фьешън вече. Сега се ползва WiFi в кенефа, нищо, че още се ползва лайняно кошче. Crazy

Колкото и да чета, пак няма да се убедя, че 'артишките не миришат.
И аз така. Peace
Тампоните и превръзките им миришат да ги сложат в чантите си, но в кошчето с био и еко найлон не миришат сигурно. Crazy

# 290
  • Бургас
Аз бърках веднъж за изтърван ароматизатор. С ръкавици естествено.  Laughing 
Но често ми е минавало през ума, че и телефона мога да изтърва - имам навик да си приказвам с мама по тел, докато си седя.  Crazy Иначе детето не ме оставя, а в кенефа поне имам оправдание да си остана насаме със себе си.
Аз се изумявам как някои мъже пикаят седнали. Някак като си го представих седнал мъжът да пикае, и всички надежди, че все пак е силният, ми пропадат.  Laughing Ееей, смачкахме ги, ей! И прави да пикаят не могат - сакън, жената не дава! Sunglasses

# 291
Аз съм си доста мързеливичка и като няма кошче, в банята се събират около 15 рула от тоалетна хартия и 48 празни опаковки от шампоан, които после ще изхвърля.  А така - като свърши, бам в кошчето.

Ееее, па вие много серете нещо....

А аз бърках в тоалетната миналата седмица. И надлежно си извадих парче от лайно, което още по-внимателно затворих в кутийка.
Синът беше виновен, не иска да ходи на ДГ и се инатеше да се изходи в гърнето, нямаше начин по друг начин да му взема за изследване...

# 292
Да не би вече да пикае мъж прав да е станало просташко и първобитно? newsm78
На мен пък това мъж да пикае седнал ми звучи гейски. Не искам да обиждам никого.

# 293
На мен пък това мъж да пикае седнал ми звучи гейски. Не искам да обиждам никого.

И то жена му да го накара...жалко направо.

# 294
А не е ли?!

# 295
То нали имаше и такава някаква тема.

# 296
  • Kопенхаген

Пипи, а ако докато ака му се и допика тогава какво да направи? newsm78

# 297
На мен пък това мъж да пикае седнал ми звучи гейски........
И на мен.
Тая тема става все по.....кафява и по-кафява........    Mr. Green

# 298
Става все по-трудно...да си мъж днес!

# 299
За акането - да. Peace
Темата си е кафеникаКва и смръдлиива отвсякъде. Joy

Общи условия

Активация на акаунт