Тортата беше с Немо, Анастасия много й се зарадва
Брат и и направи подарък, като започна да пълзи, голямо гонене на балони пада, Катрин и тя му подражава и пълзи след него
. Днес ще ходя да поръчвам тортата за събота, обещала съм и да е с Маша и мечока, че това и е любимото филмче.
! Благодаря ти още веднъж за поздравленията
!
. То не че Бобо много се впечатлява, но специално духането на свещичките му хареса, както и новите играчки
.
. Една вечер, докато вечеряше, от хола се чуваше една песничка по Бейби ТВ. По едно време Бобо започна да пляска и се заслушах, че точно тогава пееха "Klatsch, klatsch" (Пляс-пляс)
. Пластелин опитах да му дам, но освен да мята топчетата, които му направих и да се хили, не се получи игра. А, направих му и котка и той я провеси за опашката, а после я накъса на парченца
. Та засега съм го прибрала
.
.
.
. Стана доста лесно, сега се гушкаме и пеем песни за приспиване. Когато Аничка разправяше, че се отбили лесно, направо не ми се вярваше, че и при нас ще стане, но наистина, когато е постепенно и ненасилствено, си е най-добре. Най-милото е, че пелената, с която го завивах, като го кърмех, още си му е любима за приспиване - приспи ли му се, си я влачи и ме търси из къщата
, та понякога ходим за кухнята пеша, ако нямам други задачи.
. Кръстили сме го 628, като поредното извънземно от филмчето, защото без това комуникира основно с мъркане, цвърчене и ръмжене, като R2D2
.
.
.
). А на рисуване с боички любимата част е да пресипва водата от чашката в други съдчета
. Веднъж пък я изпи
С количка не се вози от есента. Зимата излизаме с колата или ходим на къси разтояния, а сега си ходи пеша. Имаме и триколка, която се управлява от родителя, но като се връщаме от парка е много изморен и опитва да заспи на нея. За това си ходи пеша, да се поддържа буден 

Дано много скоро да се отприщи и на български!
Сега пак имаме къдрички, ама вече сме си като едно пораснало момченце. От близо месец започна да отказва млякото преди заспиване (и вечер, и на обяд). Сега вече ако аз не му го дам, няма да го иска. От няколко дни започна често да иска да пишка на гърне - по негово желание, аз до май месец ще съм пълен пас, само му реагирам на настроенията.
.
.
. Увеличила съм си репертоара на около 50 песнички, които са от дисковете, които пусках на Яна. Обаче най си харесва Тихо се сипе... и познайте какво - Зайченцето бяло с мелодията на Мила моя мамо
. И на Яна много й пеех, но Бобо доскоро не искаше да слуша.Препоръчани теми