VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 616
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 210
Златка-"Kубиците са ми", ХАХАХАХА... Mr. Green

Патрашкова ми е изключително противна, много ми е интересно дали няма да запее друга песен.По нейните изказвания, Бони също спада към простите, а и е чалгаджийка, но въобще не показа отрицателно отношение към нея.
Да не говорим колко обича да парадира със семейството си-колко страхотен брак има, колко добре се разбират, колко са си верни, а съпруга и от години е виден плейбой, редовно задяващ стажантките в редакцията на "24 часа". Mr. Green

# 211
Бони: Добре дошла у дома, секси чааве.  hahaha

# 212
Багата ще се жени, та секса с него ще е мираж!
Къде ти Златка-патка и сутиен, тези сиренца кой да ги гледа?! Пари са давани за тях, не мое така!

# 213
"добре дошла, секси чаве" Party

# 214
Усещам как темата ще се изпише преди да са обявили всички участници в шоуто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 215
  • КиТ

Дали ще си правят конкуренция с Памела коя ще се съблече повече...  hahaha

Тя гола ще влезе  Crazy Joy Joy Joy

# 216
  • somewhere over the rainbow
Добре де, само на мен ли хич не ми е женствена Златката? Ходи като току-що подкован кон, манекенката.

# 217
  • В Космоса
Струва ми се готина като човек Златка, но красива... Ще ме извинява! Wink

# 218
Ма как женствена Златка, викат и травестита!
И сега Багата е наред!

# 219
Мисията на Бони много ме забавлява.

# 220
  • София
Абе, Бони не прилича на себе си, бе...
Хвърлям по едно око отдалече, може и да греша,ма...ако не бяха казали, че е Бони, от това разстояние не бих я познала.

# 221
Еми тя си е като кон....само където коня има повече ум от нея...а ако ням поне си трае, а на нея устата й трудно можеш да затвориш  Laughing

# 222
  • КиТ
Усещам как темата ще се изпише преди да са обявили всички участници в шоуто  Mr. Green Mr. Green Mr. Green

И аз  Crazy Joy Joy Joy

# 223
  • София
Нали ще е седмична, няма да се изпише до другия понеделник. Peace

# 224
Добре де, само на мен ли хич не ми е женствена Златката? Ходи като току-що подкован кон, манекенката.

Не само на теб.  Peace Абсолютна кобила  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт