VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 735
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 495
  • Варна
Тоя почервеня, позеленя, стана му неудобно. Като че го свали на земята.  Joy

Той си беше малко и расист.

# 496
Мисията на Бонка премина всяка граница....направо се гаврят с нея....и на мен лично отдавна не ми е смешно.Съвсем съзнателно я излагат,а тя патката им се вързва....аз ако бях щях да ги оставя без куфари съквартирантите Crossing Arms

# 497
  • Варна
А. Фатална жена. А Фънки Crossing Arms

Дано да не влиза. Mr. Green

# 498
Да, с тези целувки се излагат вече  Naughty
Отдавна не ми е смешно и на мен  ooooh!

# 499
 newsm10 newsm10 newsm10 newsm10
Бони заслужава да спечели

# 500
  • София
Марияна Попова ще влезе сега

# 501
  • Плевен
запис

# 502
Тоя почервеня, позеленя, стана му неудобно. Като че го свали на земята.  Joy

Той си беше малко и расист.

Доста ми е противен.

# 503
  • София
Мисията на Бонка премина всяка граница....направо се гаврят с нея....и на мен лично отдавна не ми е смешно.Съвсем съзнателно я излагат,а тя патката им се вързва....аз ако бях щях да ги оставя без куфари съквартирантите Crossing Arms
Ама ако не изпълни мисията, нея пък може да оставят без дрехи, знаеш ли ги?После другите дали ще искат да и дадат?

# 504
  • 2860 км северно от Екватора

。 ✿*ღ❀ Pepita ❀ღ*✿ 。, abu, Alik, anjio, anonimnite, areca, barfly, Bella., BE_YOU, bodra, bub, catty m, cheri, chervenokoska_2, contessa24, corazon_11, Dani3, David_Charvet, dimgo, emiliq.nikolova88, Feredita, filipabc, Fujiwara, Gaja, gala66, gat:), halapela, Ira-ari, irenna, ivelinaB, JenniferLopez, kallitko, kama4e, kapka)_, karmacoma, katinaF, Katy, kiara69, kittie, korint, krem4et0, krisitop, Kristinka85, Le`Ciel, Linkaa, Linn, Lucky_luck, lveto, Markrit, milasara, mimimim, mimimi_k, Mirena80, mystify, naadddiia, nameika-31, Ndorphin, nymeria, Olia29, pafal, parfi, petmil, petq_pl, pinko, plami89, plami_plamster, pommellina, Pupsi, qnicaz5, Radika, Radost Nezemna, Red Velvet, rochi, rpgfanbg, skarlet_d, Stanislava_, stella2005, sunnysS, svetlenceto, The Game, tinki_15, vip42, zourich, zvanche, Аглея, Акаша, Алетеа, Амстердам, Джиджи-биджи, Майола Бени, мирта, МоРсКа СиРеНа, нощен гост, стаси72, Хексе, Циндил - Пиндил, __MIMA__, ~Тониси~ (+ 102 Скрит/и) и 117 Гости преглежда(т) тази тема.

Ако някой от вас е от режисьорите да знаете не може така с Бони  Crossing Arms

# 505
  • # супернатурална #
Хаха, милият Батман. Mr. Green

Toй май е най-хубавото нещо в предаването  Whistling Joy

Предлагам да влезе вътре  Whistling Blush Joy Joy Joy

Да влезе, да влезе  Flutter И без това е ВИП, дават го "по телевизора"  Laughing

# 506
  • BG
Багата защо така само седи и дума не обелва?

# 507
  • КиТ
Те колко трябва да са по принцип като бройка  Thinking

# 508
  • София
Здравеца сигурно ще ни изненада утре. Не вярвам да има Брадър без него Laughing Laughing

# 509
  • софия
На мен не ми се вярваше, но знае ли човек. Аз го харесвам - харесвам стилът му на общуване   Sunglasses

Общи условия

Активация на акаунт