VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 559
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 560
  • Пловдив
И на мен много ми хареса Памела но Кънчев направо ме уби от простотия .
Толкова гафофе се случиха докато влезне Памела че не е истина просто! ooooh!

# 1 561
Е спряха излъчването изписа,че другите сайтове крадат стрийм от този http://palitogamers.weebly.com/,на оня от вчера как е положението  Thinking
Ши крадат ами, те кво  очакват. И аз нищо не виждам вече  Sad

Аз всеки път гледам платено от сайта на ВИП Брадър..и съм доволна от качеството.. Peace

# 1 562
Видях, че няколко пъти се споменават синките по ръцете на Памела. Искам да уточня, че това са белези по рождение!  Peace

ЩРАК

# 1 563
Памела ме очарова! Много ми се видя скромна, естествена, непринудена. Ники дори не ми се коментира, такава излагация...чак на мен ми стана неудобно.. ooooh!
И мен също! Дори каза, че е чела за България, ама някои тук май не са чули
и разбрали, та я пратиха да чете Уикипедия. Mr. Green
За сега се държи доста адекватно жената, за разлика от...
Също ми е интересно нашите ВИП-ове и ВИП-ки дали поназнайват
английски поне да си поразменят по някоя дума с нея или само ще я
мерят с поглед отгоре надолу и през следващите дни. Rolling Eyes
Памела - Колко дни сте тук?
Къци - Един
Памела - А, значи още не сте се изпокарали Joy

# 1 564
  • На острова
Пламито верно е без багаж, от как е кацнала все с плажното роклЕ си бръмчи:
https://fbcdn-sphotos-b-a.akamaihd.net/hphotos-ak-ash4/396441_50 … 7_872436748_n.jpg

# 1 565
Памела е страхотна-много естествена, приятна и лъчезарна!
Ники Кънчев се осра тотално, много ми опротивя...

С тази публика, после защо чужденците мислят, че всички българи са цигани. Mr. Green

# 1 566
Е спряха излъчването изписа,че другите сайтове крадат стрийм от този http://palitogamers.weebly.com/,на оня от вчера как е положението  Thinking
Ши крадат ами, те кво  очакват. И аз нищо не виждам вече  Sad

Аз всеки път гледам платено от сайта на ВИП Брадър..и съм доволна от качеството.. Peace
Единствения път такъв лукс си позволих при Вип Брадър с Азис и Десислава. А през пиратските канали се включваше по-добра картина и звук.  Laughing
След дълга, дълга пауза, да се запиша и аз в най-лбимата си тема. Grinning  Hug

Снощи докато се прибера от работа и предаването беше свършило, затова днес първото нещо което направих, пак на работа  Mr. Green, беше да изгледам епизода. Е, много се смях! Имаше и няколко изненади участниците, за мен. Струва ми се, че ще е забавно тази година, дано не се лъжа.
Точно щях да те издирвам защото не се разписваш.  Hug да не си помръднала от тук.

# 1 567
Нямах никакво намерение да гледам Вип- брада. Чух колко  забавна на е била Бони и се включих снощи към края. Наистина се смях от сърце с нейната мисия. Инак си гледах един корейски филм на ужасите :Lil: Днес определено очаквах шоуто. Заради Бони. Ей , умеят тези от Нова да въздействат Rolling Eyes И покрай мисията и изгледах цялото предаване. Тази госпожа Журналистката, която влезе директно от Америка, не я знам, но ми се стори или пийнала или леко неадекватна/ може да е била притеснена/. Ама след като обяви, че пие само минерална вода, реших, че е на режим за момента докато е тука. Памчето, разбрах защо са я поканили. Залязва просто, дали моят телевизор не е в ред, но я видях вече не като звезда за Плейбой, позастаряла, с леко коремче, несресана , е, поне обича животите. Малко беше стресирана от обкръжаващата я среда, то кой ли не би бил. Все пак дълъг път е извървяла до тук. Нещо не се получи, от толкова настройки, не станаха нещата. Чудя се как е избрала Къци да я посрещне, като го попита"кой си ти?" или ББ го избра? Няма значение никакво, винаги сме били манипулирани . Моите лични предпочитания са Къци, Патрашкова, Бони  и може би сина на Стефан Д.. А Аксиния, хич вече не ми прилича на Аксиния от " Стар Академии". Толкова хубава и лъчезарна беше тогава. Харесвах я , сега не мисля така.

# 1 568
толкова ли не можаха едно рокле да и облекат да не се влачи цял ден с тази дреха

# 1 569
Баш па фул американ е тоя перко, нЕма начин!
Виж, фул идиът по- може!

Може да е имал предвид фуул американ хо хо хо Mr. Green

# 1 570
Стриймът спря.

# 1 571
  • Велико Търново
На Just*Avva и аз съм и фен още от времето, когато само четях, без да се разписвам.  Peace

# 1 572
А Багата защо дума не обелва, не се впечатлява от нищо..  newsm78

# 1 573

Също ми е интересно нашите ВИП-ове и ВИП-ки дали поназнайват
английски поне да си поразменят по някоя дума с нея

Какво ви "реках" за Ханглийския език аз на вас, а?  Joy Joy Joy

# 1 574
И това тъпо стъпало там, преди входа...
Толкова ли нЕмаше кой да изсипе две торби цимент там?!
Че и в тъмница го зарязали!
Почти всички се препънаха там, а Памела направо се стресна.
Оставаше и да падне, и щях да загася телевизора!

П.С. Аааа, да, за фуул американ съм съгласна, да. Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт