VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 559
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 590
  • София
Ако говорите за форума на VIP Brother не е вярно, че го няма !

http://www.vipbrotherbulgaria.info това е линк към форума.                                         
Не говорим за него, имаше един само за реалити предавания.Този функционира ли?

# 1 591
Мене Бонито хем ме кефи, хем нещо ме дразни - едни отсечени движения, едно леко мъжко държание иначе ми се струва, че е добра душа.
И на мен ми допада Алекс, но е истина, че тук доста преиграва и се държи неестествено.
Ама Ники май яко се сконфузи - тръгна по Пам, пък после се върна. Май му се искаше да се извини.

# 1 592
И аз да ви следя Simple Smile Много ме изкефи Памела-изглежда много по-земна от някои наши звезди влезли в къщата,които имат мания за величие.

# 1 593
  • Велико Търново
ю

Тогава не и следях,аз от 3 години и нещо съм във форума,ма тука много интересно  Crazy Party Party Party

КупонЯ е на 6 тук! Колкото бях ядосана, като влезнах преди час-два, толкова сега ми е весело и спокойно.  newsm68

# 1 594
 Hug Аа видях темата и аз да се разпиша, ние вкъщи си зяпаме простотията БигБрадър редовно...сега пък и отгоре, мъжО е фен на Пам и като прегледах последните постове съгласна с вас - тя съвсем нормално си изглежда жената, дори се почуди на глупостите, които никито наговори, па добре преди това не е чула как и се кани...все едно на някоя планета сам са го качили година  ooooh!
Смях очакквам да има, то и от снощи ги почнаха  - Умно тъмнОтО Златка  hahaha Бони, тя поне май няма мн претенции, че блести с акъл Wink и колкото да ми са противни чалгиците, тя по-скоро ми е никаква.
 Drunk superuu  На първо гледане си избирам за фаворит Фънки  Mr. Green

# 1 595
  • в 1001-та нощ
Няма го вече онзи форум. Peace

Не виповете ще са по две седмици в къщата.

аз бях чела, че три дни ще бъде  Blush , но щом са 2 седмици - супер  Heart Eyes

да питам пак - казаха ли каква е мисията на фънки?

мисля, че Къци е избран за посрещане, защото е най-нисък  Mr. Green

# 1 596
  • София
Фънки не се ли хвалеше,че бил отслабнал много, аз не забелязах.

# 1 597
каква е мисията на фънки?

# 1 598
  • София
Да се прави, че не е чувал никога за Памела Андерсън.

# 1 599
  • 2860 км северно от Екватора
каква е мисията на фънки?
Трябва да се преструва, че не знае коя е Памела, и да се обръща към нея с други  имена, нищо  особено

# 1 600

Е как не забеляза, че той преди беше двоен..поне едно 25 кг е свалил Laughing

# 1 601
Аз изтървах каква е мисията на Фънки и на Орлин.Някой може ли с две думи да каже?

# 1 602
Да се прави, че не чувал и не познава Памела.
На мен ми се стори отслабнал в лицето, но не и в тялото, но той си знае най-добре.

# 1 603
  • Велико Търново

Ааа, постопил се е малко. В Music Idol беше бая затлъстял.

Поздрав за всички с хита на Къцко. Някои от вас може и да го помнят.

# 1 604

Общи условия

Активация на акаунт