VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 177 516
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 1 800
Аз съм на работа, довечера дано да е със субтитри,че ще изчаткам ако ми превеждат в ефир--не можеш да се съсредоточиш върху бисерите.

# 1 801
  • софия
  Памела излезе в двора с чашка, говори си със всички.С бяла риза с дълъг ръкав е, но надолу не мога да видя, нещо шаренко, дали не е с носията?

Мдааа, само дето Златка и Никол само се усмихват и дума не обелват. Добре, че някои ВИПове говорят чужди езици, че щяха да се гледат като риби с Пам...

П.С. Пардон, Златка каза нещо, дума, две и завърши с мимика Joy
Аааа, не така Naughty Като обсъждаха с Орлин нещо за перилни препарати и Златето каза, че не била "шур" (sure [shoor, shur]). Един вид не е сигурна дали еди-кое-си е омекотител. Wink Шпреха го ингилиша.

# 1 802
  • 2860 км северно от Екватора
 smile3518

# 1 803
хахаха. А фънки освен, че "не знае" коя е Памела и английски ли не владее? Съмнява ме малко.

# 1 804
Много мерси   bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet  bouquet
те май превеждат

А, Къцко поназнайва инглиш, браво .
Патрашкова не доразбира, ама иска да говори, говори...

# 1 805
  • София
  Бони излезе и каза гуд морнинг, как си душицо?

# 1 806
  • софия
Фънки има мисия, но не съм сигурна дали не свърши.

# 1 807

тук върви, мерси   bouquet

Да, знам за мисията, затова си мисля, че може да се прави, че не знае английски. Защото снощи като се запозна с Памела, се препъна нещо с обясненията, тръгна на английски ама продължи на български, май така беше.

# 1 808
Добро, синтезирано обяснение за Никито.......

Цитат
"Булгар, булгар", викаше Ники Кънев пред Памела Андерсън, малко преди да зададе брутално тъп въпрос и да ядоса световно известната блондинка. Е, пак сме номер 1 ... по простотия. Едва ли много хора по света са си позволявали подобни държание пред Памела Андерсън, след като тази вечер Ники Кънчев успя да я ядоса до толкова, че да я накара да му обърне гръб и да си тръгне от сцената. Кънчев първо зададе крайно неуместния въпрос дали е спряла със секса, а после реши, че е уместно да говори за гърдите й. Блондинката се обиди, че след като са й загубили багажа на летището и я оставиха без преводач, се налага да търпи и подобни подмятания, които бяха спестени на българските плеймейтки например. В последствие тя бе на косъм да се пребие в необезопасено препядствие по пътя към къщата на Биг Брадър, а за капак изпратеният да я посрещне Къци Вапцаров не разбра, че Андерсън иска той да я пренесе на ръце над пясъка и тя трябваше да нагази с токчетата си в мокрия пясък в къщата.

ot FB

# 1 809
  • София
Фънки ме изненадва приятно. Според мен говори английски доста добре  Wink.

Да отбележа, че Мариана Попова беше избрала кофти рокля за влизането си според мен. Като цяло крачетата и не са за толкоз къса рокля. Нещо има в колената странно  newsm78.

# 1 810
В момента дават мис интелект в кухнята. А Памка такива интересни неща разказва от вън.
И чужденци гледат този стрийм,
хора станАхме известни Mr. Green

# 1 811
Фънки ме изненадва приятно. Според мен говори английски доста добре  Wink.

Да отбележа, че Мариана Попова беше избрала кофти рокля за влизането си според мен. Като цяло крачетата и не са за толкоз къса рокля. Нещо има в колената странно  newsm78.

Тя и в главата е странна  Joy

# 1 812

Съгласна. Една идея по-дълга ако беше, щеше да изглежда чудесно. Но според мен този тип рокли стоят добре само на 16-18 годишни момичета. Никой след 25 не бива да ги носи. Имам предвид не само дължината, а и кройката.

# 1 813
Никол май се опитва да прилича на Клер Форлани - http://kinoafisha.ua/persons/kler-forlani
Още малко грим и някоя корекцийка и ще го докара....

А каква е мисията на Фънки?

# 1 814
Не чувам, както казах вече  Simple Smile, но ми се струва, че Багата си мърда устните, т.е. май говори  Grinning
Цитат
Според мен говори английски доста добре  Wink.
И аз така си мисля за Фънки. 
Мисията на Фънки е да се прави, че никога не е чувал за Памела Андерсен и не знае коя е, от къде е и с какво е известна.

Общи условия

Активация на акаунт