VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 321
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 2 310
Златка разцепи, най-тъжното беше, че тя така и не осъзна, че проблемът не е, че няма да има парти, а че е тъпа като гьон (бе човек).

На мен ми стана тъжно много от този факт. Тя не хвана къде е проблема и той съвсем не беше в партито. Мисля, че даже Мариана й го каза...

# 2 311
  • Велико Търново
Багата е като част от интериора.
Защо са го вкарали въобще?

за да обърне матраците, като захладнее  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 312
Златка не каза ли, че са я приели икономика, но се е отказала или нещо такова. Просто се похвали, че са я приели, но има само средно... поне аз това чух от визитка, но не съм се старала да слушам много, така че може и да греша  Laughing

Бони наистина е сладка, не знае английски, но пък е много естествена и свежа... Памела е супер, наистина прави страхотно впечатление  Party

# 2 313
  • Варна
Не е за вярване ,че има човек особено на годините на Злата ,който не знае столиците на страни от Европа Shocked

# 2 314
Вчера и Кънчев се държа идиотски, да не им го пише в договорите това със специална клауза Tired

Те затова не го сменят,защото само той ще се навие да е такъв циркаджия

# 2 315
Тия мъжете са много зле. Сакън да не заговорят Пам. Големи мъжкари!  Whistling
А тая Алекс, да я скрият по-бързо, че както бях преяла, така щях да върна поръчката от нейното държание.

# 2 316
  • Варна
 Joy Joy Joy Joy Joy Joy Joy лелеле,толкова смешни коментари още не съм чела,направо ooooh! ooooh! ooooh! много сте готини!!
Брей таз Памела, акълите им взе.

Къцьо я с престилка запаса, Патрашкова с гердан ѝ гърди накичи.
Бони я на хоро поведе, дудук ѝ дадоха да задуди...  Joy

Владо бил американец, да е ясно.  Rolling Eyes

Фънки е супер.

Бони "Айде, Златке, слагай сутиените, да не побъркаш народа".  Joy

Златка рева, горкана, не задето е проста, а задето ще изпуснат партито...  ooooh!

оххх Joy Joy Joy, ще умра..

# 2 317
Кристофор Колумб пристига на неизвестен бряг:
- Тая куха лейка Златка. Пак ме излъга,че съм в Индия...

# 2 318
  • Варна
Багата е като част от интериора.
Защо са го вкарали въобще?

за да обърне матраците, като захладнее  Mr. Green

Joy Joy Joy Joy Joy
Joy Joy Joy Joy Joy Joy

# 2 319
Те сигурно нищо не са купували за парти, предвид,че знаят колко е умна Златка Simple Smile

# 2 320
Браво на Патрашкова - "Не може известен да е човек, който не знае столиците дори на съседни държави...", наистина е жалко.  Peace
bowuu

# 2 321
  • Ямбол
Не съм и очаквала Златката да има и покаже знания Mr. GreenНе се изненадах кой знае колко,ама да каже Белгия за столица... Shocked JoyИ русата да бяха вкарали същият срам щеше да е ooooh!Тези хора как ги толерира обществото изобщо не мога да разбера ooooh!Те са ВИП-ве,а ние сме простолюдието,така излиза Sick

# 2 322
Една циганка се държа много по-гостоприемно от някои от истинските българи в къщата, които веднага започнаха да говорят зад гърба на гостенката. Браво на Бони!

А Аксиния нещо се цепи от колектива. Тя и във визитката каза, че преди е имала проблеми с общуването. Явно въпреки известността си още не ги е преодоляла.

# 2 323
Багата са го вкарали да направят някоя интрижка със Златка, ама май от ББ не са познали.
Кристина и мен ме изуми с въпроса за премиера.
На Алекс не и подхожда тази роля... по-добре да си ходи.

# 2 324
  • Велико Търново
Една циганка се държа много по-гостоприемно от някои от истинските българи в къщата, които веднага започнаха да говорят зад гърба на гостенката. Браво на Бони!

А Аксиния нещо се цепи от колектива. Тя и във визитката каза, че преди е имала проблеми с общуването. Явно въпреки известността си още не ги е преодоляла.

Аксиния нещо май се сдуши с Багата, той ѝ прави чайчет, а-у.

Общи условия

Активация на акаунт