VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 235
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 2 895
  • в морето до колене

Само аз ли забелязвам, че осраха идеята на Биг брадър? Вече предварително се знае кой влиза, няма никаква изненада, телефони им дават, всичко е прекалено очевадно и ясно..Плащат им хонорари да стоят вътре, наградата не е обявена..Много половинчата работа.

Ами аз не виждам нищо ненормално - с изключение на телефоните, което никак не ми се вярва да е така  Peace
Иначе за всяко реалити навсякъде по света важат останалите неща:
- винаги има хора, които търсят предварително информация кой влиза / дори за редови формат, да не говорим за ВИП или за "звезден" такъв... Който иска да го изненадат, се старае да "не чете".
- винаги и на всички се плаща хонорар за участие в реалити, което ги изолира от нормалния им живот за дълъг период от време - това е правило за стандартните формати, където се получава твърда сума да всеки ден престой + премии на класиралите се на по-предни места (освен наградата на победителя). За ВИП-форматите е възможно хонорарите да са различни в зависимост от "тежестта" на участника. Макар че по цял свят в такива формати участват ВИП-персони от ешелони D и С - мнооого рядко някой от ниво В.

Е, това, че наградата не е обявена... вероятно си е нашенска хрумка.  Thinking

# 2 896
Нямат телефони, това си е тяхна шега! Постоянно говорят колко им липсват телефоните, дори собствените им мелодии на звънене им се причуват. Joy (ил пък чуват звън от телефона на някой оператор зад стъклата)

# 2 897
Пам си замина, Twitter:

Pamela Anderson ‏@PamelaDAnderson

On way home... Then -home for duration of Dancing with the Stars. Mom's flying in for first show- sparkling the most!

заедно с тази снимка https://pbs.twimg.com/media/A3J92-lCcAEsrdh.jpg Simple Smile
Толкова беше явно. Simple Smile

# 2 898
За ВИП-форматите е възможно хонорарите да са различни в зависимост от "тежестта" на участника.

Добре, че си сложила кавички, иначе Фънки щеше да ги разори  Mr. Green

# 2 899
Багата може и да мълчи ама е страхотен мъж. Grinning Ще отречете ли?

е, ако ти е притрябвал паметник е страхотен - да.  Laughing
темерут, не говори (то дали има какво да каже)...  т.е. само ще ти тежи отгоре , Mr. Green  ама на такива юнаци от анаболите им се прецакват "играчките"  та значи не разчитай и да е много палав Laughing
пп. надявам се да носиш на майтап  Wink

# 2 900
За ВИП-форматите е възможно хонорарите да са различни в зависимост от "тежестта" на участника.

Добре, че си сложила кавички, иначе Фънки щеше да ги разори  Mr. Green

Фънки е отслабнал страшно много и вече съвсем не е толкова огромен (поне аз така ги виждам нещата)

# 2 901
дали наистина както пишат по сайтовете Памела си е заминала или е някаква измислица Rolling Eyes

# 2 902
  • София
Вчера Никол ми "блесна" в очите с изказването, че тя ги знаела тези столици  ooooh! ooooh! ooooh!
то  остана и тя да не ги знае, то прогнозата за времето друг я пише, мацко само чете Laughing

за косата: ако ще да я мие, слабо ме  интересува, могат да си направят игричка- кой ще издържи най дълго без душ Mr. Green

По точно каза,че ги знаела столиците,но не означавало,че е по-умна от Златка  hahaha.

# 2 903
  • гр.София
На Памела днес и е трети ден и нищо чудно да си е тръгнала.
Питам се , аз ли някъде бъркам, но доста се затрудних кое е това мургавото момиче с къдрава коса. Да Ви кажа честно , без грим Бони, Марияна и Златка, много си приличат, трудно ги различавам.Но определено Бони без грим е уникално неразпознаваема. newsm78
Никол е хубавичка, но ужасно  разглезена. ooooh!

# 2 904
Аксиния, с нейните напъни да разсъждава, ме дразни безумно. Stop

Сончето да се позабърше малко, как е лъснала. Sick

# 2 905
  • София
Багата може и да мълчи ама е страхотен мъж. Grinning Ще отречете ли?

Да, чисто визуално ми е прекалено мутраген. Не е и много висок.

# 2 906
  • София
Пуловерчето и ботушките сигурно са от софийско молче  Mr. Green

# 2 907
Пуловерчето и ботушките сигурно са от софийско молче  Mr. Green

Много тъжно гледа...вече и липсва Ню Хан  Mr. Green

# 2 908
# 2 909
Фънки почти винаги ми е бил противен и имах чувството, че е голям интригант. Откакто е къщата започна да ми става симпатичен.

Общи условия

Активация на акаунт