VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 320
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 3 810
  • Варна
Да споделя, че снощи гледах и Марияна ми стана много симпатична.

# 3 811
Къцьо да си ходи !
ако не го нагласят , той трябва да си тръгне !
А защо да не си ходи Соня  Mr. Green
направо да си заминава за Америка от където каза че е дошла smile3532

защото за нея нямаше номинация реална , просто са извикали Фънки и са му казали да я номинира , уж като шеф на къщата ...

Ще се разбере дали е нагласено,при следващия шеф на къщата,ако и той номинира така значи всичко е по правилата. hahaha

# 3 812
Орлин - по дифолт
Къци и Ники с най-много номинации от къщата. Взимат този с повече и втори номиниран е Къци.
Соня - адски безинтересна и повтаряща само "Ама аз съм била в Амеркааа! УАУ, не думай! Съответно екипа на ББ вижда, че не е перспективен участник и измисля ново правило за да може да се отърве от нея.  Wink

Както и да гласувате - изгонена ще е първо Соня. В Къци има хляб за зрелища (поне още няколко скандала), а Орлин е сладур и след време изправен срещу Багата примерно - ще има наплив на смс-и от разни жени - домакини и кифли!  Wink

п.с. Не мрънкайте, че не било честно! Важното е да останат колоритните играчи!  Simple Smile Не, както в предишните епизоди - интересните си тръгват първи и побеждават такива, който не са вземали никакво участие - справка ББ4!  ooooh!

п.п.с. и без това всичко е нагласено!  Laughing

# 3 813
  • BG
И аз, и аз Grinning

# 3 814
За мен Марияна се очертава като най-подмолната интригантка. Но й е в кръвта и го прави незабележимо.

Орлин никога не може да предизвика у мен единствено и само гнус. Много ми е антипатичен този човек. Нищо човешко няма в него.

На Къци цял живот съм се подигравала, но сега виждам, че въобще не е лош човек

Соня - тотално безразлична

# 3 815
Това момче с дългата коса, което "много знае" и е доста навит исам да попитам сина на Ирен К, ли е?
Той е с психичеси отклонения, какво му е ВИП на него!?

# 3 816
# 3 817
Оф, аз не знам кой да си харесам за фаворит  smile3506 Кога ще разберем онези скритите 4-ма кои са и кога ще влязат все пак  Crossing Arms Май от тях ще си избера кон за залаганията  Laughing

# 3 818
Ако не спечели Ники Мартинов пък на.
Още от началото лъсва карт бланша на продуцентите към него.
Пълен ужас!
Дори и на видеото със спречкването с Юлиян , обърнаха нещата Юлиян да излезе черния.Който гледа на живо знае какво животно е Николай.

Подкрепям Peace . Или го гласят за победител вече или искат просто Николай да си върши работата на интригант и да подкопава всички. С 1 куршум 2 заека...интриганта Ники остава, а всички ще се изпокарат заради номинацията на Соня или по-скоро от факта как аджеба човек с имунитет беше номиниран, ще ги подлуди това че не знаят какво се случва.
Соня иначе ясно, че ще си тръгне, тя няма шансовете да спечели.

# 3 819
  • 2860 км северно от Екватора
Съгласна съм с Ice Queen
Соня си  отива -скучна а и никой няма да гласува за нея.
Къци има още какво да покаже.
Орлин има фенки, които ще го спасяват.

# 3 820
Оф, аз не знам кой да си харесам за фаворит  smile3506 Кога ще разберем онези скритите 4-ма кои са и кога ще влязат все пак  Crossing Arms Май от тях ще си избера кон за залаганията  Laughing

Ако са тризначките и Радо прашката може да си останеш без фаворит Grinning

# 3 821
На Къци цял живот съм се подигравала, но сега виждам, че въобще не е лош човек

Абсолютно подкрепям ! До сега и аз съм гледала на Къци с някаква ирония или насмешка, но ми се струва, че е пичага и сериозен мъж.

# 3 822
толкова е смешен тоя Къци , хюмне едно такова и с тоя писклив глас ...

# 3 823
  • BG
За мен са:
1-Фънки
2-Ники
3-Златка(засега, не знам защо Thinking)

# 3 824
  • Варна
Това момче с дългата коса, което "много знае" и е доста навит исам да попитам сина на Ирен К, ли е?
Той е с психичеси отклонения, какво му е ВИП на него!?

Родителите. Дори да е луд, за мен си остава един симпатичен луд. Grinning
Всъщност номинациите ги направи много директно и аргументирано, никаква лудост не съзрях.
Не остави мама изобщо да се изкаже. Thinking

Общи условия

Активация на акаунт