VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 320
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 3 840
Кои са номинираните, че не можах да гледам.

# 3 841
Това момче с дългата коса, което "много знае" и е доста навит исам да попитам сина на Ирен К, ли е?
Той е с психичеси отклонения, какво му е ВИП на него!?

Родителите. Дори да е луд, за мен си остава един симпатичен луд. Grinning
Всъщност номинациите ги направи много директно и аргументирано, никаква лудост не съзрях.
Не остави мама изобщо да се изкаже. Thinking

Аз гледах един клип с него в ю тюб , където обяснява набързо своята мисия и не оставя никой да му противоречи. Спомена нещо, че и земетресенията на него се дължат и че разбира всички, които сами не се разбират. Както и че не намира за нужно да си изкарва хляба, защото все някой ще му подаде.
Не смятам, че такива хора би трябвало да са унизявани, разбира се, радвам се, че поне един намира някакъв път към него, но за мен такъв контакт би бил много натоварващ и сигурно бих го избягвала.

Направи ми впечатление, как мама нищо не можа да каже на номинациите:)

# 3 842
На мен пък Фънки не ми е особено приятен, още повече с тази пура, която си позволява да пуши вътре в къщата. Не харесвам такива безцеремонни и нафукани самодоволници, а също и дебелаци. Да не говорим за начина му на обличане - ходещо кюфте.

# 3 843
Това момче с дългата коса, което "много знае" и е доста навит исам да попитам сина на Ирен К, ли е?
Той е с психичеси отклонения, какво му е ВИП на него!?

Родителите.

# 3 844
  • Варна
Някоя добра душа ще пусне ли работещ линк на лс  Praynig
Praynig Praynig Praynig Praynig
На тоя,който гледам в момента няма звуук Confused

# 3 845
Кои са номинираните, че не можах да гледам.
Орлин, Къци и Соня

# 3 846
  • Варна
Да не говорим за начина му на обличане - ходещо кюфте.

Е, то каквото и да облече, все така ще си изглежда. Но пък се е взел в ръце и отслабва.

# 3 847
Владо е ВИП , защото е митичният син на Стефан Данаилов ,
съвсем наред си е човекът , просто е попаднал  в някаква секста/църква или каквото е там ,
за мен е жертва на обстоятелствата ...

# 3 848
  • София
На мен пък Фънки не ми е особено приятен, още повече с тази пура, която си позволява да пуши вътре в къщата. Не харесвам такива безцеремонни и нафукани самодоволници, а също и дебелаци. Да не говорим за начина му на обличане - ходещо кюфте.
И мен преди ме дразнеше, но като го гледам сега как държи на диетата и не се изкушава от тяхната храна. Много ме изкефи и как сам се хранеше себе си и се наричаше "дебел шопар", "свиня", което показва, че стандартите му не са двойни.

# 3 849
  • Велико Търново
Ако може и за мен линк, че там където аз гледам, дават детски филмчета.

# 3 850
В момента и на официалния няма звук и дават двора панорамно. Явно вътре се вихрят страсти.

# 3 851
Наистина ли?! Уникално, това сега го разбирам, знаех за митичния му син от Ирен К, но не разбрах, че това е момчето.

# 3 852
Аксиния тази вечер има рожден ден и може да се подготвят за нейното парти! Peace

# 3 853
Аксиния тази вечер има рожден ден и може да се подготвят за нейното парти! Peace

Няма хора от екипа, които да местят нещо, а и от време на време се чуват викове. Според мен се карат.

# 3 854
Ако може и за мен линк  bouquet

Общи условия

Активация на акаунт