VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 321
  • 4 970
  •   3
Отговори
# 3 870
Мерси  Grinning Каква ирония... Rolling Eyes

# 3 871
 син
дъщерята е снаха

Последна редакция: чт, 20 сеп 2012, 22:11 от Sause baus!

# 3 872
Стефан Данаилов няма други деца ,
жена му има дете от предния си брак , който Ст.Д. отглежда като свое ,
сега кликнах в Гугъл , и точно този син ( на жена му ) е бил съдружник в СИА ,
сега правят сериали - ''Стъклен дом'' и още един са на тяхната фирма ...

# 3 873
И аз сега погледнах в Гугъл-"Стефан Данаилов е женен за Мария Димитрова Данаилова. Има един извънбрачен син от Ирен Кривошиева - Владимир, който живее в САЩ"
Стефан Данаилов тайно иска среща с незаконния си син

# 3 874
Да не остана и аз по-назад и да си поискам линк  Praynig

Третата номинация беше съшита с бели конци
 Някой спомня ли си вчера Златка колко номинации събра?  newsm78

# 3 875
  • Велико Търново
Лилянка щъка из двора.

Мерси за линка. По принцип ли няма звук или това е онзи стрийм, който не пуска звука?

# 3 876
абсолютно против собствените си правила действа ББ  ,
откъде я измислиха тази игра , пък имунитет ,
после Фънки стана господар , еднолично даде номиниран и се чуди какво да измисли за мотив ,

ако не излезе Къци , спирам да го гледам .

# 3 877
  • София
не мисля , че  стремежа на Къци е да се върне като водещ. Интересите му са към продуцентството на външни продукции.  Ако искаше просто да се показва по телевизията, винаги можеше да го направи в някоя кабелярка.

# 3 878
Е как Владо е хем незаконен син на Стефан Данаилов, хем носи неговото име.  newsm78 Книгата на Ирен я няма никъде, значи ли това, че тиражът е бил малък или е масово изкупена?

# 3 879
Омръзна ми да гледам двора! Имат ли намерение изобщо да празнуват рождения ден на Аксиния?
Сега няма звук, май. От някъде ми се пусна Господари на ефира! На вас?

# 3 880
VIP Brother Bulgaria
Първият изгонен ще напусне Къщата в понеделник

След загубата на отбора му в мисията “Катран и пера” Орлин стана първият номиниран за изгонване от Къщата. Всички Съквартиранти номинират по двама членове от загубилия отбор, като най-много гласове събра Къци Вапцаров, с което става и вторият сигурен номиниран. Капитанът на отбора победител – Фънки, бе провъзгласен за глава на Къщата. Освен имунитет за номинация, сред привилегиите му е и възможността да прекара една седмица в президентския апартамент, където до вчера живя Памела Андерсън. Фънки получи и възможността еднолично да номинира третия Съквартирант, който да участва в първите елиминации в Къщата. На живо в предаването тази вечер от 20.00 часа, Фънки избера Соня да присъедини към Орлин и Къци в битка за гласовете на зрителите. По време на първите номинации за изгонване от Къщата в Изповедалнята, често бяха споменавани и имената на Златка и Ники, които обаче се разминаха с номинация за изго
нване.

По време на престоя си в Къщата на VIP Brother Памела Андерсън влезе в ролята на треньор на Съквартирантите в мисията “Фитнес”. След като се намазаха с изкуствен тен за здрав калифорнийски вид, ВИП-овете трябваше да минат през три кръга изпитания, предвождани от капитаните на двата отбора – Багата и Ники. Сред задачите в мисията бяха изпиване на сурови яйца, позиране за модна фотосесия и битка между капитаните за най-много лицеви опори. В състезанието по издръжливост Багата и Ники се изявиха като достойни противници, въпреки притесненията на Съквартирантите как това ще се отрази на здравословното състояние на Багата. VIP Brother определи мисията за успешна, а в Изповедалнята Ники обясни, че не му е удобно да признае, че е по-силен, защото се изправя срещу човек със здравословни проблеми. Първият сериозен сблъсък между лидерите в Къщата – Юлиан и Ники, набира скорост след последните мисии.
Още един конфликт между ВИП-овете излиза на преден план в битовите им спорове и разделя Съквартирантите на два лагера. Новите два отбора са тези на пушачите и непушачите. Хората, които искат да пушат вътре в Къщата, начело с Криси Патрашкова, се борят да наложат вредния си навик на непушачите, оглавявани от Къци. Кой ще победи в борбата „за” и „против” тютюнев дим в Къщата, предстои да разберем в следващите дни.

# 3 881
В Къци има още хляб за екран. Peace

И аз така мисля, дано не си тръгне. Много по-добре би се справил на мястото на Румен от "Сделка или не" примерно.

# 3 882
  • София
Соня Колтуклиева не е известна на масовата публика, но е много позната в средите на политици и журналисти. Със сигурност има много хора, на които е интересна и не вярвам, че първа ще излезе. Най-малкото не са ни показали какви са им отношенията с Патрашкова  Simple Smile Не гледам обаче подробно, не знам как се представя там.

# 3 883
имат някакво парти все пак. Владо ми се стори, че като ходи залита.  Може и да се е напил  Simple Smile

# 3 884
Къци, че няма да победи, това ми е ясно. Надявам се обаче да се намери работа и за него по тв-то, защото го може, а от много години го пренебрегват. Има усет за шоу, къде къде по - прости хора са водещи. Пример - НИКИТО КЪНЧЕВ! Laughing

Общи условия

Активация на акаунт