VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 178 318
  • 4 970
  •   2
Отговори
# 4 470
  • София
Не, не в самия сайт на ВБ също си спират звука и картината

# 4 471
  • In a surreal moment!
Благодаря на всички, които споделят какво гледат на живо!
Тази сутрин от 8 до към 10 имах възможност да гледам и аз и заедно със съквартирантите да си изпия кафето. Сега ще ви споделя какви интересни разговори имаше.

В градинката на припек се събраха на кафе Патрашкова, Никол, Марияна, Орлин, Фънки, Мартинов и Юлиян.
Златка тренираше във фитнеса яко. Имаше и други будни, чуваха се гласове, но към компанията , докато аз гледах не се присъедини никой друг. Разговорът се завъртя около "липсващите" разбира се. Първо се смяха ,че при тях е групата на без силиконовите, а там на силиконовите.
Никол разказа как Иван Ласкин я е попитал дали знае кога е роден Осама бин Ладен. Тя му отговорила, че не знае, а той и се присмял "Еее, мила, аз не очаквам от теб да знаеш такива важни неща", с което явно я е накарал да се почувства глупава. Тя го разказа много интересно, доста добре го изимитира.
Марияна Попова също много смешно разказа как Соня Колтуклиева я обидила , че има малко мозък.
Патрашкова каза ,че в гилдията не се отнасяли сериозно към нея и напоследък забелязала ,че дъската доста и се е разхлопала. Всички много се смяха и започнаха да наричат Соня Колтуклиева - "онази жена".Определено си пролича , че е неприятна на всички.
Орлин вечерта без повод се бил хилил истерично, а  Соня К. не го оставила намира и го ръчкала да му каже защо. Това беше възмутило всички. Соня според тях се държала неадекватно.
Юлиян дърдореше непрекъснато и доста от думите на останалите не ги разбирах, ужасна дикция има този човек, а уж е певец...
Разговорът се завъртя около ски, писти и разни случки. Фънки сподели, че е паднал от седалков лифт, защото якето му се закачило. Мразел ските и се чудел какво ,  прави там  Grinning. Падането било като от трети етаж на сграда и то върху лед. Никол се спускала по писта с голяма скорост когато дете с шапка със звънчета, последното от групичка деца, които пресичали пистата , се вклинило между краката и. Ските му се начупили и на топка като лавина се забили в чайната. Детето пищяло страшно.
Сървайвърът сподели ,че работел като ски учител на Банско. През 2007г на 31 декември в 4 следобед с някакво момиче се спускали и в края на пистата видял огромната машина рак трак(или нещо такова) спряла и шофьора доста притеснен да говори по тел. Видял локва кръв като от заклано прасе. Под пийнал руснак се забил в машината и тя го обезглавила. Той май все такива ги разказва.
Смяха се и за багажа на Къци, по повод ,че нямали пепелници и как Патрашкова не си сложила в багажа. Тя каза ,че това го нямала в разрешения списък, а те възразиха ,че и народна носия нямало , ама Къци я извадил и подарил на Памела.
Говориха и за Владо, че е добра душа, че имал вече проблясъци за нормален разговор, че ако се разгорещи в разговор с някой Ирен минавала и леко докосвала по рамото/гърба другия. Бяха на мнение ,че подсещала опонента на Владо да не му обръща внимание и да не го подстрекава повече.

Ако се сетя още нещо важно ще пиша!  Peace

пп. в момента гледам, който иска да знае по кой стрийм да ми пише ЛС, повечето са спрени

Последна редакция: сб, 22 сеп 2012, 15:24 от ИКСИ

# 4 472
Не , не говоря за прекъсванията на звук и картина. Тия са ми ясни.
Говоря за силата на звука. Много тихо се чува, аз нищо не им разбирам, честно..

# 4 473
  • In a surreal moment!
опааа...спряха ми стрийма...тъкмо го пратих на 1 потребител и край....и от останалите никой не работи, а пък не правят нищо особено - лежат на припек и дърдорят несъществени неща

снощи на един от стриймовете имаше надпис - В продуктовото позициониране има предаване !  Joy

# 4 474
  • София
Цитат
Амбициозният и борбен Николай сподели в неангажиращ разговор с Къци, Юлиян и Криси Патрашкова, че той е в предаването заради наградата.

„Аз съм дошъл за кинтите”, каза Ники.

Той допълни, че ако е номиниран, трудно би приел идеята за излизане от шоуто.

Какво ще прави, ще се вкопчи във вратата да не го изкарат ли?

# 4 475

Никол разказа как Иван Ласкин я е попитал дали знае кога е роден Осама бин Ладен. Тя му отговорила, че не знае, а той и се присмял "Еее, мила, аз не очаквам от теб да знаеш такива важни неща", с което явно я е накарал да се почувства глупава. Тя го разказа много интересно, доста добре го изимитира.

Тя пък какво му се връзва hahaha . Никой не го интересува кога е роден Осама бин Ладен, важното е, че е хвърлил топа вече.

Цитат
Амбициозният и борбен Николай сподели в неангажиращ разговор с Къци, Юлиян и Криси Патрашкова, че той е в предаването заради наградата.

Жалко, че не разбра, че е от първите номинирани. Умирах да му видя погледа Laughing . Надявам се на следващите елиминации да му кажем довижданеее.

# 4 476
  • Велико Търново

Представих си гледката.  Laughing

# 4 477
  • София-в сърцата на моите деца
Цитат

Че той беше нон стоп номиниран в Сървайвъра,както и Здравко,пък станаха победители!!
Това е ала-бала... Laughing
И няма да го изкарат скоро,щото е голям дразнител и покрай него винаги се заформят интрижки!

# 4 478
Майката на Златка и нейна приятелка са при Карбовски...

# 4 479
  • In a surreal moment!
СлънцеЛуна останах с впечатление, че това е виц, но Ласкин го е нагодил към ситуацията с Никол и си е направил майтап с нея. Да, тя и сама призна , че много се връзва.

Гледам записи на един от стриймовете, поради липса на директно излъчване. Колтуклиева разказа на Орлин интересни неща от разходките си в чужбина.  В САЩ в някакво малко градче до океана. Измислили да напарвят сърф сити и обявили сърф юесей опън. Било много печалившо, защото в сезона се събирали към 250 000 сърфисти и местните се изхранват от това. Давали на богаташите това което нямали - дорвени копанки с ненарязани зеленчуци .Никол се провикна  ,че в заведение в Сен Тропе правели заря когато се изхарчи 1 милион и имало заря непрекъснато. Crazy Соня допълни, че там руснаците се оливали с шампанско и това било много противно. Била много възмутена и нямало да иде втори път там. Според нея туристическото място трябва да стане снобарско ,да се привличат звезди, за да има печеливш туристически бизнес.

# 4 480
СлънцеЛуна останах с впечатление, че това е виц, но Ласкин го е нагодил към ситуацията с Никол и си е направил майтап с нея. Да, тя и сама призна , че много се връзва.

Гледам записи на един от стриймовете, поради липса на директно излъчване. Колтуклиева разказа на Орлин интересни неща от разходките си в чужбина.  В САЩ в някакво малко градче до океана. Измислили да напарвят сърф сити и обявили сърф юесей опън. Било много печалившо, защото в сезона се събирали към 250 000 сърфисти и местните се изхранват от това. Давали на богаташите това което нямали - дорвени копанки с ненарязани зеленчуци .Никол се провикна  ,че в заведение в Сен Тропе правели заря когато се изхарчи 1 милион и имало заря непрекъснато. Crazy Соня допълни, че там руснаците се оливали с шампанско и това било много противно. Била много възмутена и нямало да иде втори път там. Според нея туристическото място трябва да стане снобарско ,да се привличат звезди, за да има печеливш туристически бизнес.
Откъде ги гледаш тези записи?

# 4 481
  • София
Лорд Евгени Минчев при Карбовски коментира Виц-Брадър   hahaha

# 4 482

Представих си гледката.  Laughing

И аз Laughing

# 4 483
  • Велико Търново
И Сър Евгени е забелязал, че Багата се гуши с Юлиян.  Laughing

# 4 484

Общи условия

Активация на акаунт