VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 718
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 860
  • Варна

А Багата още повече ми падна в очите с това изказване! ooooh! Егати мъжете, егати чудото, как може да говори така? Струва ми се, че и той почна да попива от Николай и Юлианчо... Thinking
С кое изказване? Че била клоун ли?

Ами да. Все пак са имали връзка, поне едното уважение да имат! Юлиан, Къци или който и да е друг да й го каже - ок, ама точно той. Не знам, това са си мои размисли и за мен не е приемливо!

Влез в подфорума на "Родители отглеждащи децата си сами" и ще видиш, че негативното отношение към бившия не е изключение, а още по-малко неприемливо. Още повече ако са се разделили със скандал.

# 4 861
По принцип харесвам Бони, не слушам поп-фолк, но винаги ми е правила впечатление, че е много земна и позитивна жена. Следя епизодите в нова плей и... сега гледам предпоследния епизод - не ми харесва държанието й! Не искам да давам мнение без да съм запозната с това какво се случва, но явно Николай много я дразни, те двамата си се дразнят. Дали го правят нарочно - не знам, но ако Бони продължава така - съвсем ще си променя мнението за нея.
Лесно се поддава на провокации.

# 4 862
Злата ако се държи на положение, никой няма да се гаври с нея  Thinking Багата си е мутре, ама момчето не е скачало ни на Никол, ни на Патрашка, ни на ...  Grinning ... Който си го търси, си го намира  Whistling

# 4 863

А Багата още повече ми падна в очите с това изказване! ooooh! Егати мъжете, егати чудото, как може да говори така? Струва ми се, че и той почна да попива от Николай и Юлианчо... Thinking
С кое изказване? Че била клоун ли?

Ами да. Все пак са имали връзка, поне едното уважение да имат! Юлиан, Къци или който и да е друг да й го каже - ок, ама точно той. Не знам, това са си мои размисли и за мен не е приемливо!

Влез в подфорума на "Родители отглеждащи децата си сами" и ще видиш, че негативното отношение към бившия не е изключение, а още по-малко неприемливо. Още повече ако са се разделили със скандал.
Тъй като и аз там се разписвам мога да кажа- да така е. Но примера с бивши гаджета е неуместен.
Негативните коментари спрямо другия родител са породени масово от отношение към детето.  Peace И не е  наречен бившия, а бащата/майката. Не си спомням да съм коментирала там бившото си гадже, че е кон, клоун или себеподобни.  Mr. Green

Според мен или Златка е наранила доста Багата, или обратното. Ще се види, ще се разбере. Според мен Златка го е наранила и сега съжалява. А той си го връща.

# 4 864
Не разбирам само защо товарят народа с тази "етническа нетърпимост"......Че не се харесват Бонка и Николай е видно от километър, но не съм чул Николай, Юлиян или който и да било да се се изкажат за произхода на Бонка. Казват, че са на различно ниво, но аз самата бих казала така, на всеки, ако го смятам за вярно...независимо дали е циганин, турчин, американец или какъвто и да било. Изразът, че не сме на едно ниво, се отнася към интелекта и общата култура, не към произхода......

# 4 865
Лелееее, сега си пуснах 6 епизод от Биг брадър - вечерята на Памела с Бони. На 5-тата минута съм, но ми е ужасно тегаво да го гледам, хора. Измъчих се. Стана ми неловко за Памела. Опитва се да води някакъв разговор, но... На Бони също не й е лесно, ама продуцентска му работа....  ooooh!

# 4 866
Мисията ще им е бюджет. Трябва да се вкарат в определени цени. Някой хора ще видят зор. Laughing Laughing Laughing Laughing

# 4 867
  • Велико Търново
Мисията ще им е бюджет. Трябва да се вкарат в определени цени. Някой хора ще видят зор. Laughing Laughing Laughing Laughing

Къцко, милия, както постоянно си иска по нещо.  Laughing

# 4 868

Къцко, милия, както постоянно си иска по нещо.  Laughing

Точно за него говоря. Няма му е лесно на човекаа! hahaha hahaha hahaha hahaha

# 4 869

Особено пушачите. Ще се зародят конфликти как да разпределят паричките- за храна ли, за цигари ли, за алкохол ли...

# 4 870
  • Велико Търново
Орлин е скочил с парашут. Много е щастлив.

# 4 871

Особено пушачите. Ще се зародят конфликти как да разпределят паричките- за храна ли, за цигари ли, за алкохол ли...

Laughing Laughing Laughing Дааа, готви се нов скандал. Орлин е скочил с парашут, а Къцко иска де възползва от  джакузито на Памела и се базикат с него.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 12:18 от Malko_Slance

# 4 872
Между другото и аз смятам, че Къци е много забавен. Снощи много се смях като разказаха как Багата го намазал обилно с разгряващата паста и той целият гореше. Mr. Green Сигурно сега затова иска да охлади страсти в джакузито на Пам.

Орлин, не го харесвах особено, защото на моят любимец Нед във "Вип денс" даваше само 4- ки, но сега ми е симпатичен. Peace

# 4 873
Може да иска да разкара 'калифорнийския тен'  Thinking  Crazy Laughing (затуй при всеки сгоден случай да търси да се плацика  Joy)

# 4 874
Eй на мен ми спря излъчването, вие имате ли?!

Общи условия

Активация на акаунт