VIP Brother България - 4 сезон - 1 тема

• 174 712
  • 4 970
  •   1
Отговори
# 4 830
Между Бони и Николай има конфликт отпреди брадъра .
Мисля ,че и на двамата това ще им се отрази отрицателно .
Може и да не са дали всичко от скандалите им ,да са резнали нещо .

И на живо съм ги гледала скандалите. Иначе не бих се наела да пиша по този начин, защото много не вярвам на това, което излъчват след  монтажа. Дори вече не гледам предаванията по Нова. Евентуално някоя мисия. Peace Ъгаси, толкова съм информирана и запозната вече, трябва да ме наемат за коментатор на лайфа. Mr. Green

# 4 831
  • София-в сърцата на моите деца
Бони ,преди да влезе във Формата, ми беше симпатична, но сега ми стана противна с това държане на мангалка!Че то Софчето се държа повече на положение! PeaceИ с това парадиране ,че щяла да завърши средното си образование...мина по всички телевизии да го казва още преди година и...още не го е направила!Дето се вика :лъже като циганка!!! Peace

# 4 832
  • София близо до Витоша
Няма ли някой да започне втора тема , нещо се увлякохме

# 4 833
Бонито нали може и да е бременна за това да е толкова избухлива .
Хайде стига с  мангаските изцепки  ooooh!
Комплексирана е и толкова и измежду българите има такива .

# 4 834
Няма ли някой да започне втора тема , нещо се увлякохме

Темите са седмични, може би утре или по-късно ще се пусне новата тема. Wink

Не е бременна, дойде и.

# 4 835
Че е проста Бони - проста е! Но снощи в изповедалнята като каза, че кръвта вода не става и ме побиха тръпки! Колко българи сме чували да го кажат, пък макар и престорено?! Истината е, че циганите са си цигани, но пък са задружни!

А Багата още повече ми падна в очите с това изказване! ooooh! Егати мъжете, егати чудото, как може да говори така? Струва ми се, че и той почна да попива от Николай и Юлианчо... Thinking

# 4 836
  • Варна

А Багата още повече ми падна в очите с това изказване! ooooh! Егати мъжете, егати чудото, как може да говори така? Струва ми се, че и той почна да попива от Николай и Юлианчо... Thinking
С кое изказване? Че била клоун ли?

# 4 837

Аз не съм го гледала ,но тук написаха ,че била КОН.

# 4 838
  • Варна
Написали с кон, а всъщност е клоун. Според мен има предвид участията и в разни шоута по заведенията.

# 4 839
Орлин "Имате ли... Ох, чакай, да измисля нещо трудно, дето да го нямате"
Къци: "Хармоника! Ето я!" и почва...  Crazy

Joy Joy Joy

Не знам хармониката, ама как съм се смяла заради това лекарство  Joy Joy Joy Как ще го болят краката, като не ги усещал в момента  hahaha Щом Багата се разсмя чак  Joy
Да ви кажа, на мен и Бони и Николай не са ми от любимците. Но аз ценя хитрите хора. Това не го може всеки и ми е приятно да ги гледам отстрани. В този ред на мисли, стратегиите на Николай са ми интересни. Докато импровизираните сълзи на Бони не ме трогват  Stop
Peace

# 4 840

Ами да. Все пак са имали връзка, поне едното уважение да имат! Юлиан, Къци или който и да е друг да й го каже - ок, ама точно той. Не знам, това са си мои размисли и за мен не е приемливо!

# 4 841
  • София
...Но онази вечер и Бони направи някакво подмятане към Николай, като взе едни боксови ръкавици и показа 'как един мъж трябва да се държи'. Почвам сериозно да се чудя какви точно са им били пререканията извън къщата, защото явно наистина е имало такива Thinking .

Между Бони и Николай има конфликт отпреди брадъра .
Мисля ,че и на двамата това ще им се отрази отрицателно .
Може и да не са дали всичко от скандалите им ,да са резнали нещо .

Чух Николай да разправя, че преди две години някъде се засекли на интервю в някакво предаване, не се познавали, вървели по коридора един след друг, той след нея, тя рязко спира, той се забива в нея с ръце на задника й, тя почва да крещи - "що ме опипваш, бееее".
Та оттогава тя не го понасяла.

# 4 842
  • София
Някои станаха. На масата са Багата, Владко и разбира се Аксиния. Каза на Багата, че му били червени очите и той и каза, че и нейните не са по- различни. Тя стана и си сложи слънчеви очила.
Злати стана и почна да мие е разтребва.. доста храна имат на плота, плодове, зеленчуци, кроасани ... Нали ги наказаха за 48 часа без доставки?? Бони каза, че днес ще почива и отиде да си легне пак.

П.П. Пред храната на масата има етикети с цени.. явно някаква мисия имат.

Последна редакция: нд, 23 сеп 2012, 10:19 от Майка Зайка

# 4 843
Момичета, къде гледате седми епизод? На мен ми показва, че няма видео на сървъра... Confused

# 4 844

Бони каза, че днес ще почива и отиде да си легне пак.
В неделя не се крещи  Naughty Грехота е  Laughing

Общи условия

Активация на акаунт