Есен иде, не остана, скоро ще съм ДЕКЕМВРИЙСКА мама!

• 27 861
  • 705
  •   1
Отговори
# 210
Предложение: нека който има нова информация да я праща на ЛС на профила December 2012?
И аз си мислех да го предложа, за да не ми се обиди някой, че съм го пропуснала  Hug Изпращайте ЛС на Manhamanha или December2012, няма значение. Аз все пак ще следя и темата за нещо за коригиране Simple Smile

# 211
  • София
малко по малко всички работещи ще предадем щафетата!

днес моя прекрасен шеф ми цъфна с работа за 2 седмици  Laughing  Laughing  Mr. Green  Mr. Green

# 212
Здравейте, бъдещи мами на прекрасни декемврийски бебчета! От опит знам, че декември носи освен коледни чудеса, то и най-хубавите и добри деца. Дъщеря ми ще стане на 3г. през декември, а тогава чакаме и 2рата си принцеса, живот и здраве да е!
Казвам се Теодора, на 28г., терминът ми е за 23.12.
Преглеждам темата от създаването й, но сега се включвам по редица причини... Основното е, че си търся компания за бавноминаващите следобедни часове  Simple Smile Хубав следобед на всички ви!

# 213
  • София
Дорето - добре дошла, включвай се често, ние сме на линия!   bouquet

# 214
Добре дошла, Теодора Simple Smile Радвам се, че се присъединяваш, дано се включваш често Simple Smile Да ти е жива и здрава дъщеричката, а бебчето ти е със същия термин като моето, ще ги чакаме заедно  Hug Може само да добавиш от къде си ако искаш Simple Smile

# 215
Благодаря ви Simple Smile
Терминът е за 23ти по календар, последно по ехограф за 17ти. Иска ми се да вярвам, че бебето ще е декемврийско (дъщеря ми беше за 24ти, а се появи на 7ми)! Дано всичко е наред и всички бебчета изчакат максимално определената им дата!
От къде съм е трудно да се определи, от година и половина живеем в Мадрид /по работа на мъжа ми/, преди това 9-10г. в София, а още по-рано в Бургас/Черноморец. Brayda, с теб сме били почти съседи, въпреки недолюбването м/у населените места Simple Smile Peace Винаги ще обичам да прекарвам летата си в този край!

# 216
  • на земята
Дорето,добре дошла сред нас,лека бременност и здараво бебче на термин за всички нас   bouquet   МОМИЧЕТА нали имаше едно момиче мисля че се казваше TONY LI,тя е с близнаци,някой знае ли къде изчезна,дано е добре,но не е писала скоро и сетих за нея..))

# 217
Дорето, ще те пиша Мадрид/София/Бургас Simple Smile

# 218
  • Пловдив
Да се включа и аз към края на деня. Wink
Честито и от мен за хубавите новини покрай бебчетата. Simple Smile

Днес определено съм по-добре, спрямо предишните дни и благодаря на всички за съветите.
Brayda дуфалака помогна, макар че получих доста спазми и къркорене. Благодаря ти още веднъж на информацията.

Manhamanha ще може ли да ме добавиш в списъка отпред, защото уж още в началото писах термин, но явно са ме пропуснали -  термина ми е на 30.12.12г., на 33год.съм и ще сме към групата на момченцата. Simple Smile
Успех при поддържането на темата, ще се справиш без съмнение. Simple Smile

# 219
Добре дошла на Дорето  Hug

Специални поздрави на Manhamanha  Hug Hug Hug

Ние днес сме научили нови движения (досега не е правил така) като вълна вертикално през пъпа  newsm78 Беше с главичката надолу преди 2 седмици, сега не знам.

Може би и аз ще дойда на лекцията на 24-ти в МД!

Хубава вечер мацки  Hug

# 220
Малко със закъснение, но ето ме и мен в новата тема Simple Smile   Прегръщам ви, мили мами  Hug  bouquet

# 221
Дорето и littleflower са добавени в списъка. littleflower ако искаш да сложа и град пиши допълнително Simple Smile
Ако има и други пропуснати казвайте, тъкмо набрах скорост  Laughing
За дуфалака да кажа пак, пробвайте с по-малка доза, за да избегнете къркоренето  Peace И при мен от 25мл става революция, но с 15 ми е добре и резултата пак е налице Simple Smile

# 222
  • Пловдив
Manhamanha извинявай , че не писах мислех че се вижда от местожителството Blush - от Пловдив съм.

# 223
  • София
Браво! Много готини заглавия!!!
Избрах и аз, и съм от мнозинството:)

# 224
  • София
Здравейте и от мен, момичета. Браво за дравите бебчета и за доброто и позитивно настроение Simple Smile Някоя от вас ще ражда ли във Вита? Аз съм се насочила на там, следи ме д-р Кълвачева. Аз усещам моята принцеса постоянно и на различни места - както побутване при реврата, така и около пъпа и по-рядко в долната част на корема. Тъй като ми е първо дете не мога да преценявам как е.
Мисля от другия месец и аз да посетя отворените врати в Майчин дом, защото сега нямам възможност заради работата.
Успешен и слънчав ден на всички. Hug
Аз ще съм във Вита но при Славчева, в събота съм на преглед за 2ма седмица
Термина ми е за 15ти декемви, и аз не съм ходила на отворени врати защото ще работя до другия месец средата май
Ще се видим-ти за кога ти е термина?

Общи условия

Активация на акаунт