Есен иде, не остана, скоро ще съм ДЕКЕМВРИЙСКА мама!

• 27 859
  • 705
  •   1
Отговори
# 615
Niq_23 пожелавам ви много щастие и любов!

Еха,Valleriana страхотна погача...майсторка си  Hug
На мен най-сетне ми пристигнаха шишетата на Авент,но понеже амазонци ми разделили поръчката на 2-ваничката не е  тук все още.Дано другата седмица си я получа,че нямам търпение вече.

# 616
*лаленце* ,Manhamanha - благодаря ви, дано всичко се развива както трябва и скоро да гушкаме прекрасни бебчета  Hug
аз съм 30седм и 5дни, поне на ехографа така пишеше, но едва ли беба е толкова голяма, защото питах и ми казаха за тази седмица е добре. Аз съм се нагласила че няма да е толкова едра като брат си, той се роди 3.750 и 54см. ама важното е да са здрави, а инъче толкова бързо растът  Heart Eyes

lucky mama - и аз до скоро не го осъзнавах, но може би от седмица, две ми е  супер тежко, а и хич не се спирам, постоянно нося малкия и всички ми е карат, ама като иска мама какво да го правя, а той си тежи 13кг. на мама бозанчото  Joy
незнам дали причината е втората бременност като цяло или това че разликата между двете е малка, но ще устискаме, къде ще ходим  Laughing важното е да сме здрави и крайният резултат  baby_neutral

# 617
  • Sofia
Ей, сладурки, Днес темата е толкова вкусна и щастлива (за разлика от вчерашното ни оплакване Laughing)

Честито на Младоженката  Niq_23  bouquet

Честито на Абсолвентката Alexandra*  bouquet

МНОГО ЩАСТИЕ В СЕМЕЙНИЯ И ПРОФЕСИОНАЛНИЯ ЖИВОТ!!!!!!!

Паят на Брайда го правя с готовите маслени кори от Карфур - става супер бързо и вкусно с ябълки, орехи и канела... Но сега забърках първия Тиквеник за сезона, чакам го да се изпече и ще ви почерпя Laughing. А, и една супичка от коприва е на котлона...
НО стъпалата ми изглеждат като тухли от стоенето права..........

# 618
  • София
Здравейте,

заразихте ме и мен с всички тези вкуснотии днес Simple Smile Преди малко отидох до магазина и си взех от тези полуготовите тортички на Jotis (Бадемовата им е много вкусна). Взех си и праскови да пробвам да направя и пая, тъй като ми изглежда прекрасно - но това сигурно ще стане утре.

Manhamanha, би ли добавила и мен в списъка - очаквам момченце на 08,12,2012. От София съм, на 29г. Simple Smile

# 619
anym, добавена си  Hug

# 620
Здравейте , аз се завърнах от ФМ , всичко по бебето изглежда наред , доктора се усъмни само в един показател , който уточнява разстоянието между двете очички , той излиза под минимално допустимия, 3 пъти го мери и все си излиза малко под минимално допустимия. Незнам колко е сериозно това , доктора не каза нищо повече , само че е малко извън допустимото отклонение.
Бебето е вече около 1153г. Разположено е седалищно. Ами в общи линии това е.

# 621
  • на земята
 Niq_23 ,хубави новини ,радвам се че всичко е наред  Peace при кой доктор прави ФМ,тука в Стара Загора ли?

# 622
*лаленце* , ходих в Пловдив при д-р Даскалов , защото бях притеснена за главата на бебето. Той има много хубав апарат и измери много неща , прегледа беше доста обстоен. Успокои ме за главата на бебето , но пък ме притесни за този показател за междуочното пространство... хм досега не бяха го мерили.

# 623
  • на земята
Niq_23 ,добър доктор ,имам правени при него две лапароскопий..)))Не мисля че има място за притеснение,то все се притесняваме за нещо,то докато не родим да видим живо и здраво бебе все ще се притесняваме  ooooh!

# 624
 *лаленце* , права си , докато не родим и видим , че бебето е живо и здраво няма да спрем да се тревожим. Ами много добро впечатление ми направи доктора.

# 625
  • София
Добро утро!!
Айде на пайааааа!!  Whistling  Whistling

Много много се усмихнах като прочетох непрочетените от мен постове от вчера!
Браво на хубавите пораснали бебенца и техните майки кулинарки!  Sunglasses

Емзи браво че си си взела малко почивка и си останала при детето си Simple Smile
ДЕни - аз с бутер тесто не съм правила пай, мога да пробвам, че става по-мързеливо. А тези тиквеници и аз колко ги обичам.... ама не мога да режа тиква - все се порязвам и ще чакам някой уикенд, когато приятеля ми ще я отреже Simple Smile

Днес ще имам гостенка - една приятелка да й показвам нещата за бебката. А тя както в последните няколко дни и днес прави дискотека в корема ми. Вече я усещам и от ляво и от дясно, 100% някак си се е обърнала, но нямам идея как Simple Smile

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 08:42 от Brayda

# 626
Добро утро, момичетааа Simple Smile
Желая лек и бързо минаващ работен ден на тези, които днес са на работа, и хубав ден на останалите Simple Smile
Хахаха вчера след всичките приказки(постове), снимки и рецепти се прибрах вкъщи с идеята да забъркам нещо сладичко ... обаче реших да си отпочина за секунда, полегнах, почетох малко и задремках, и си останах само с намеренията  hahaha Wink Намеренията между другото се изместиха за днес, даже почти съм решила какво да направя, ама ако и днес не стане ... и утре е ден Simple Smile
По-късно се събудих и реших да погледам малко ТВ, та се замотках до никое време - към 1 пак легнахме Sad сутринта разбира се не можах да се надигна, когато се развъня часовника  Wink
Но това, което вчера ме изненада много неприятно е, че към 23h като си погледнах краката-бяха адски отекли (десния повече-не мога да си обясня защо), пръстите на краката ми направо се губеха в това огромнооо стъпало  Shocked Направо си беше грозна гледка Sad Вие имате ли го все още този проблем? Аз си мислех, че е поотшумял, нали вече се ходи с дълги панталони, а и вкъщи съм с анцунг и в последно време не съм обръщала внимание на това Sad

# 627
  • София
моите от време на време отичат, не е минала вълната... или поне аз така мисля... Понякога седя и се чудя дали са ми отекли или не, защото не ме болят... а може просто да са ми напълнели заедно с мен  Mr. Green До сега никога не са ми отичали и аз реално незнам какво е!

Нещо са ме хванали бясовете и само се карам с моя приятел, дори го изгоних днес да не се прибира, защото ми направи физиономия, че не иска да купи сок и да хвърли боклука преди да отиде на работа и да ми качи сока. Аз всеки път като се обувам сълзи ми изтичат от свиването... кой да ми помогне по-късно да отида за сок? Много е несъобразителен, за това съм му сърдита от поне 2 дена вече!

# 628
оооо Brayda, няма как да са напълнели чак пък толко, то си се вижда къде точно е отокът, в понеделник като ходя при лекарката ще и кажа пък да видим кво ще ме посъветва и някак си изтръпнали ги чувствам и като се опитвам да си раздвижа глезените като се опъва кожата има някакви бодежи, но болка няма Simple Smile
Иначе на твоя не му се ядосвай за такива неща, аз в последно време съм станала нещо адски спокойна, даже май прекалено и почти нищо не може да ме изкара извън нерви Simple Smile
а и горките мъже-не разбиират какво ни е Grinning вчера на тоя моя му сложих ръката на корема, ама така доста постоя, пък тя момата нали е станала големичка и квото и движение да опита се усеща и той много се изненада Grinning щото преди все ми викаше, че не усеща нищо - УФ МЪЖЕ! Wink

Последна редакция: сб, 29 сеп 2012, 09:32 от Valleriana

# 629
  • София
A, отсвирила съм го... щом има жени без мъже които с всичко се справят не само докато са бременни ами и после с децата, то и аз ще се справя Simple Smile  Rolling Eyes  bowuu

А за отока питай д-ра, защото ако е сериозно може да ти пусне изследване за албумин в кръвта или да ти каже да спреш да ходиш на работа :") Последното е най-хубаво май Simple Smile

Общи условия

Активация на акаунт