Есен иде, не остана, скоро ще съм ДЕКЕМВРИЙСКА мама!

• 27 854
  • 705
  •   1
Отговори
# 75
 wavey
хайде и аз да се вкюча в новата темичка, че и без това рядко ми се случва  Embarassed
Благодаря на Clariette, за труда, страхотна както винаги   bouquet

sofyia - честит имен ден, бъди много здрава, усмихната и нека Бог те дари с прекрасно бебче което да те радва Hug

Brayda - поздравления за кошарата, страхотна е Simple Smile, ние преди две години купихне същия матрак за малкия и съм супер доволна от него, не че той много си е спал в леглото, но все пак  Wink
за болничните, издават се във Вита, от лекарките Илиева или Кълвачева, в зависимост от смяната, на мен ми казаха че трябва да платя 40лв, но ако ти се водиш на ЖК там може и да ти е безплатно незнам  Rolling Eyes

Добре дошли и на новите мами   bouquet

DDeli - за сокът от цвекло те съветвам да прибавяш ябълки и моркови, става страхотен, а и не е толкова гаден на вкус  Grinning

за курсовете, навремето ходих в естествени идеи и останах супер доволна, всяка лекция си я води различен специалист, а след това наистина ми бяха много полезни, да не се стряскам от всяко нещо. Но курсове има навсякъде и според мен са нещо много полезно, най-малкото за да те запознаят със ситуацията.
Иначе ние с бебка сме добре, тя си расте, рита, вече е с главата надолу и едва ли ще се върти още и брат и рано си беше заел мястото  Grinning
хайде лек ден от мен и мааалко по-слъчево време

# 76
Мен Доплер ми пускат всеки път като ходя на преглед. Днес ми пускаха Доплер и на мозъка на бебка( или нещо подобно )

# 77
Здравейте и от мен в новата тема. wavey
Дано да продължи, защото сме си много полезни една на друга, особено тези, които вече имат по едно детенце. Hug Heart Eyes
Честит празник на всички празнуващи. newsm51 newsm51

# 78
Brayda, DDeli, аз съм на 18ти, но за съжаление няма как да изляза по-рано от работа и няма да мога да се включа... Sad

# 79
  • София
Zlatence - даааа въртеше ми се, че си ти! Ами тогава кой знае - може да се засечем в чакалнята. Само, че май не сме се виждали... дано се познаем Simple Smile

# 80
  • Sofia
Zlatence , жалко, че няма да се засечем, но .... друг път  bouquet  bouquet  bouquet

В колко ти е прегледът?

# 81
В 17.40 и едва ли ще успея да стигна по-рано, че с тези задръствания... Rolling Eyes Интересно, че аз не съм чакала никога повече от 20-30 мин като се замисля, така че и двете ще сте приключили по това време вече... newsm78

# 82
  • София
А да, 20-30мин и аз чаках... видяха ми се много повече... Е жалко тогава!  Confused

# 83
Мами  beer да се почерпите за мое здраве че днес съм именничка. Честито и на другите именнички с пожелание за много щастие, любов, късмет и декември живички и здравички бебчета които много да ви радват.

# 84
  • Sofia
Liubina Stoqnova , честит празник!!!! Мноооог здраве и любов за теб и семейството  bouquet  bouquet  bouquet

# 85
Честит празник, Любина, както и на всички други именнички и изпращащи ученици днес   bouquet

# 86
Честит празник, София и Любина, както и на всички именнички  bouquet  bouquet  bouquet

# 87
  • на земята
Честит празник, Любина   bouquet  момичета каква е разликата от изследване на урина и стерилна урина,кога се изследва едното и кога другото?

# 88
Здравейте, аз да се запиша и тук, от Варна съм и около 17 декември очаквам моето момиченце  Simple Smile Приятно ми е, че съм сред вас Hug

# 89
Добър вечер  Laughing

Днес мина и последната ФМ, всичко си ни е наред.  Heart Eyes Имаме си и косичка  Flutter Flutter Flutter

Доплерът се прави при ФМ, поне на мен и на трите ми го пускаха - на плацента, пъпна връв и двете маточни тръби.  Wink

Общи условия

Активация на акаунт