Съпруги, чиито мъже пътуват по море-29

• 54 268
  • 730
  •   1
Отговори
# 150
  • Варна
Здравейте,как ви мина денят принцеси ? Наздрави и приятна вечер.

# 151
 wavey Дами!
Мари, наздраве! Тая вечер и аз ще му перна едно, кво като съм на АБ  Wink , може пък и да помогне  Laughing . Днес тук денят беше прохладен и мрачен, но това не ми попречи да си засадя новите лалета дето си ги купих. Дано се хванат и на пролет да ми кръсят скромната градинка  Peace . Покрай това мое дълго боледуване такъв мързел и умора са ме лепнали, че нищо не ми се прави....но таз седмица трябва да прибирам цветята  ooooh! , за Димитров ден зазимявам всичко.
На всички, кой в къщи кой в странство, пожелавам хубава и спокойна вечер  Hug

# 152
  • Varna
Марийче,
И тримата колоездачи, а wavey В нашият вход имаме едно булче като тебе с две момченца и те така като вас тримата. И докато чакат тате си, че и те моряшко семейство, все въртят педалите.  Не, че нямат кола, но момичето обича да въртят заедно до морската градина, че ни е наблизо, вместо да ги затваря във колата щурчовците.

Веселче,Мари
Ай, наздравИ каке  Drunk....И като каза зазимяване, аз днеска след обяда вече си сложих зимни чехлички. БатЮ ми ги купи преди десетина дена, че старите ги бях носила две години до откат и си ревяха за новички.  Значи не съм подранила с тях, исках да кажа. Но наистина ми изстинаха крачоците....Ами иде си полека лека Баба Зимката колкото и да не ни се иска..... rotfImao

Тъкмо и аз си мислех да прибирам китките от балконЯ, но ми се стори още топличко за да ги сложа на остъклената тераса. Още няколко дена ще ги оставя да се радват на пряк въздух и южна светлина.  Че след това душичките отиват на север Sad

Сладки сънища дИвойки Wink

# 153
Ха ха, Делти аз не мога да карам нищо на по-малко от 4 гуми  Laughing Като малка така здраво се пребих с едно колело и повече не се качих. Ама товаря децата и колелетата в колата и отиваме до училищния двор. Аз само ги гледам, за мен са фрапето и киндъла  Hug

# 154

Време е за кафе   Wink

# 155
  • Varna
.......И за пържени филийки Wink

един brunch в неделя преди обяд....или така да се каже, една късна сутрешно-обедна закусчица.  newsm47

Веселче,,
Благодарско за каВетУ  bouquet На фона на твоето ИлИганснУ кафе, тия филийки простеят, ама много вкуснУ бееее. Така хубУ си хапнаааааах smile3508

Усмихнат ден Русалчици newsm10

Последна редакция: нд, 21 окт 2012, 09:48 от DELTA_DELTA

# 156
Здравейте момичета! Hug
Весе,Благодаря ти за кафенцето,аз сега мятам следобедното,че чак си ми дойде реда да седна и да почина.Хванах се да подреждам гардеробите,разчистих летните и извадих вече зимните дрехи.
Делти,филийките са многооооо апетитни.Голямо съвпадение днес-сутринта и аз се хванах да пържа на моите за закуска.
Приятен слетобед на всички! Hug

# 157
Ей тия филийки са класика   bouquet
Аз много отдавна не съм правила, че избягвам изобщо да пържа, но пък ще взема да се прежаля тия дни  Grinning и без това тамън изпекох хляба.  Peace

# 158
Добро утро! Hug
Завърнах се от моето пътуване и да почерпя по този повод.

Желая на всички хубав ден и приятна седмица! newsm10

# 159
 Спорна и ползотворна нова седмица желая на всички Принцеси от мен  Hug
Маме, добре си се завърнала, сигурно и страхотно преживяване е било, сега заредена с положителни емоции ще ти е лека седмицата  Wink
Валиванче, браво на теб това ми е мого тежка и умразна работа  Wink ,но е необходима.  Момичета помагайте със съвети, понеже ми е малък гърдероба, а имам доста парцали  Laughing едно ново палто, лицева кожа, дълго така се е намачкало  Twisted Evil че не знам дали ще го облека въобще....как и дали ще се оправи това  newsm78

# 160
Добър ден, русалки   bouquet
Маме само толкова ли?!? Я сподели как си изкара   Flutter
Веси имаш ли някоя позната, която има преса? Може на пара да се оправи  newsm78 или пък на химическо?

# 161
Здравейте!
Набързо да се отчета: Изкарахме чудесно,времето беше с нас,слънчево и приятно в събота.Но в неделя - с дъжд.Все пак   имахме невероятен късмет.Всеки път ,като трябваше  да разгледаме нещо и слизахме от автобуса - спираше.
Най-вълнуващата част от пътуването беше посещението на възстановените български църкви в Одрин - "Св.Св. Константин и Елена" и "Св.Георги",в която присъствахме на неделната служба.
Като сваля снимките от апарата,обещавам че ще ви направя съпричастни .
Приятен следобед,морски Принцеси! Simple Smile

# 162
  • Varna
Хей, хай wavey
Днеска Фърчим кЪт ИнИ исхумени с БатЮ за стикери за стена. НамериФмИ мястУтУ,  дадоха ни матрЯл за разглежданИ.....сЯ отновУ изФърчамИ да дадем кОТ смИ харесали....И те така!

Мамич,
шЪ разпаЯш! Иначе от двете черкви, на мене на душа ми е Св, св, Константин и Елена. Не, че и другата не е хубава. А как се грижат за тяяях, как се грижат само. Малък рай е вътре в дворовете като влезеш....абе ти ще разкажеш на останалите, че мен мЪ мързиииии ooooh! Embarassed Колко пътя ходя, и все бягам по тъч линията и сЪ скатавам smile3538

Марийче,
Пържени филийки обожавам, но и ние от години рядко пържим. А от кога не съм им пържила кИФтета не се сещам биля. СамУ на скарата.

Валиванче,
Убава рабУта си напраЙла с дрехите....призлява ми като трябва да изкарам по напреж зимните дрехи #Crazy Виж като дойде време за летнитееееее....ихааааа, кеф Laughing

Пия каВе преди да духнем пак....и слагам и на вас Русалчици Wink

Веселче,
Никаква идея, ама никаква идея нямам каке, за намачкана лицева кожа newsm78

# 163
Момичетааааа,дотътрих се тази вечер в къщи от Софето,а снощи от Солун в Софето!  tiptoe
Марййче бе,,ква е тая криза при братята гърци бе?? Thinking
Ми три дена не се опразниха заведенията в Солун ни денем, ни нощем!В събота бяхме на таверна,да проверим как е там хавата,мислим,че ще ни е скучно щото нали криза,няма да има хора newsm78-тооо така беше пълно,че нямаше място за дансинг да се изсиртаким с кеф!!После си тръгваме посред нощите и ....навън задръстване по булеварда,все едно сме в 17ч на центъра на София или Варна посред трафика!Нищо не разбирам!
Колегите ни посрещнаха перфектно,гостоприемно с чудесни питиенца на Форевър и бяхме цял ден при тях на нациналното им мероприятие,в един петзвезден хотел до солунската митница.
Разглеждахме много красоти,иконата на свети Димитър,видяхме чудотворната икона на Божията майка "Достойно есть", която точно сега е в Солун и.......като се видим ще разсказвам подробности!!
Руми,много се радвам,че сте си изкарали добре!Айде да спретнем една сбирчица да разсказваме докато не ни е погълнала работата и ежедневието,че се затъжих за приказка!!
Вале,да вземеш да дойдеш и в къщи ли да метнеш гардеробитееее!  PraynigEmbarassedХич не ми се почват,ама много дзинзик с летните дрехи май!
Айде принцеските Hug,аз се чаршафосвам,че едва гледам!По план скица трябваше вече да съм хоризонтално!!
Вълшебни сънища!! smile3524 newsm46 Sleeping  sleepuu

# 164
  • Варна
Добро утро,принцеси.Добре завърнали се на родна земя.И аз съм готова за среща,докато е все още есен,че за другата седмица прогнозата е за студ.Спокоен и късметлийски ден на всички.

Общи условия

Активация на акаунт