Дами!
, може пък и да помогне
. Покрай това мое дълго боледуване такъв мързел и умора са ме лепнали, че нищо не ми се прави....но таз седмица трябва да прибирам цветята
, за Димитров ден зазимявам всичко.
В нашият вход имаме едно булче като тебе с две момченца и те така като вас тримата. И докато чакат тате си, че и те моряшко семейство, все въртят педалите. Не, че нямат кола, но момичето обича да въртят заедно до морската градина, че ни е наблизо, вместо да ги затваря във колата щурчовците.
....И като каза зазимяване, аз днеска след обяда вече си сложих зимни чехлички. БатЮ ми ги купи преди десетина дена, че старите ги бях носила две години до откат и си ревяха за новички. Значи не съм подранила с тях, исках да кажа. Но наистина ми изстинаха крачоците....Ами иде си полека лека Баба Зимката колкото и да не ни се иска..... 

един brunch в неделя преди обяд....или така да се каже, една късна сутрешно-обедна закусчица. 
На фона на твоето ИлИганснУ кафе, тия филийки простеят, ама много вкуснУ бееее. Така хубУ си хапнаааааах 

,но е необходима. Момичета помагайте със съвети, понеже ми е малък гърдероба, а имам доста парцали

Виж като дойде време за летнитееееее....ихааааа, кеф 

-тооо така беше пълно,че нямаше място за дансинг да се изсиртаким с кеф!!После си тръгваме посред нощите и ....навън задръстване по булеварда,все едно сме в 17ч на центъра на София или Варна посред трафика!Нищо не разбирам!
,аз се чаршафосвам,че едва гледам!По план скица трябваше вече да съм хоризонтално!!
Препоръчани теми