Изоставени бебчета

• 3 024
  • 4
  •   1
Отговори
Здравейте, мами,
гледах това предаване и много се трогнах... Споделям ви го, тъй като ми е любопитно вашето мнение. Няколко мои познати оправдаха подобна постъпка под различни предлози.. вие бихте ли?

# 1
Нито знам кой го е правил този филм, нито пък защо авторката на поста иска мнение, но ето го:
слабичко произведение, не ми се разправя сега защо. А от какво трябва да се трогваме - съвсем не ми е ясно. Я го преместете някъде другаде най-добре!

# 2
На мен също не ми направи впечатление горния материал, това се е случвало и ще се случва - нищо ново под слънцето. А филма определено е слабичък.....

# 3
Да, филмът определено е слабичък, но се опитва да засегне въпроси, които не са разглеждани досега - за анонимното раждане, например... На мене ми стана интересно, как така в болницата ще съществуват данните на една майка (при представена от нея лична карта), а ако тя напусне родилния дом (избяга), в акта за раждане на детето ще пише, че тя е "неизвестна"?... От филма става ясно и колко превенцията на изоставянето не е ефективна... (мерките не са съобразени с реалната ситуация у нас..) За мене и темата за това, какво кара жените да изоставят децата си директно след раждането, също е интересна... Друг е въпросът, че във филма тя само е засегната, без да е направено добро проучване...

# 4
Почти изоставени! Струва ми се , че много отдавна не съм виждала такава родна картинка! Възможно е да са отишли в други държави! Преди години съм виждала как много жени с деца на ръце   тръгват като от депо от кв. Триъгълника в София.
http://ladyzone.bg/article/mama-i-tatko/prosyakini-s-bebeta-upoe … i-narkotitsi.html

Общи условия

Активация на акаунт