Благодаря ви още веднъж,че сте ме мислили
Просто не ми остава никакво време...Сутрин ми е много зле,като ми помине гледам да свърша нещо вкъщи,да обърна внимание на Алина,докато се оправим,то станало време да ходим да взимаме Боян от градина...Ходим в парка,на разходка и като се приберем сме изморени,само ядем,оправяме се и по леглата и време не остава никакво Иначе Алина е добре,само дивее,чуди се каква беля да измисли и хич не я свърта на едно място

За възпитанието-с ММ в повечето случаи сме на едно мнение,но се случва и да се разминават мненията ни,а и той доста повече ги глези и е доста по-склонен да "прощава" един вид...Но,когато аз се карам,той никога не ме прекъсва пред децата,ако има нещо,след като сме сами,тогава обсъждаме въпроса и решаваме кой е крив,кой е прав...Пред децата никога,ама никога не го правим това,защото и те се объркват.
Но иначе като цяло сме на едно мнение и рядко се случва да се разминаваме 
За отоплителните уреди-Ние имаме и парно,и камина,и климатик...Алина засега не е проявявала интерес към парното,но към камината-да.Все се навира там,все се опитва да я отваря и не знам като започнем да палим какво ще става.Боян спря да пипа след като се опари,но беше някакъв ужас тогава
Петкова,този път пола май няма значение,каквото и да е-важното е да е здраво,пък...
Като че ли обаче....ми се иска момиченце
Хаха,радвам се,че сладкиша си го хапвате с удоволствие Пепи,страхотен аватар!Децата ти са прекрасни!

Кабелите и на Алина са й много интересни
Не знам от къде си изнамери някакво прозрачно кабелче,приличащо на маркуче и постоянно и е в ръцете,като го взема и се почват едни писъциии....Сега май й мина интереса и не разбра,че го взех,дано наистина е така,че като я видя с тия кабели и настръхвам,представям си как ще пипне някой кабел,който не е за игра и.... Ия,честито ти ходещо човече!
А прощапулника май се прави,когато решиш,стига да не е много късно,де...Ние го направихме май-май месец след като проходи
Но май е по-хубаво веднага след прохождането,не съм много наясно Фифи,засега нямам проблеми с кърменето,Алина си суче сутрин и вечер,но четох разни съвети на ЛЛЛ,където казват,че детето най-вероятно само ще се отбие,тъй като самия вкус на кърмата се променя или нещо такова,та се надявам Алина сама да се отбие,пък като не....ще се кърмим,докато ми е комфортно,а после ще го измислим някък си.

Видях снимките на Ивайло от кръщенето.Много са хубави и той колко е сериозен

За цапането-май няма дете,което да не цапа.Алина много държи да се храни сама,та я оставям,когато храната не е много...течна

Съншайн,честито ти ходещо човеченце и на теб!

Прахосмукачката на Алина много й харесва и хич не я е страх,а напротив...Все тича след мен и иска и тя да прахосмуче
Иначе Боян като беше малък се плашеше много от прахосмукачката и само да я чуеше-замръзваше,но му мина,сега вече не й обръща внимание 
Марс,нашата сметка за тока е 136 лв.,но това е от началото на юли,до началото на август,при положение,че пускахме и климатик постоянно тогава.Не е много по-висока сметката от предните месеци.Ще видим сега за август-септември как ще е,че може там да е по-височка сметката.
Между другото,ние имаме голям напредък с гърнето...без аз да съм я насилвала...Аз я слагам като я усетя,че й се ходи,слагам я и след сън....Обаче тя тези дни явно сама се усеща и ходи,дърпа си гърнето и ми го носи

Рени,радвам се,че всичко е минало добре и всичко е наред!
Само мога да си представя какъв ужас си изживяла ти,докато си чакала,но.... 
И Алина обожава "Баш майсторска"
Зелдичка,няма да се налага да си дърпате косите

Хепи,аз пера само със Сано Максима-течен.Много е хубав,мирише много нежно,дрехите не избеляват,абе аз съм много доволна.Пробвай,ако искаш.

За тръшкането-силно казано е тръшкане,но като не стане нейното и започва да прави разни физиономии и ако никой не й обърне внимание,пуска и някоя-друга сълза,но други проблеми засега няма...Брат й много обичаше да се "тръшка" в магазините и направо откачах,правеше това,което най-много съм мразела преди да имам дете и все съм си мислела,че го правят само разглезените деца,но ето,че не било така
Миша,измъчихте се с тези болести
Бързо да се оправя Дани! 
Калиопа,да....и ние го гледахме на Нова...
Ужасно е просто,в целия град се говори само за това...
Лошото е,че скоро му е минал психо теста...и явно си го е взел с пари,щото за мен такъв човек не е нормален...И колко подобни случаи е имало...Ама ей това е българска работа,дано Цветанов сега да вземе да си прегледа всичките служители и да поразчисти малко,че това не е първия случай с полицай,който извършва подобно нещо. 
За излизането-ние не излизаме,когато вали или е мнооооооого студено и има мъгла.В противен случай сме навън,макар и за малко.

Алексис,Наде,честити ви ходещи човечета и на вас!

Тони,ами ММ ми помага доста след работа,майка ми и тя идва за малко,помага с каквото може,но аз...предпочитам и сама да се оправям,но когато се чувствам много зле я викам да помага,че не става иначе

Айде,толкова от мен,ставам да спретна нещо за обяд,че моите хора след малко ще се приберат гладни
Ама не съм особен експерт по въпроса. На Зори дори Фризопеп-а не й понесе. Яйце на този етап ми изглежда много рано, а елдата се води алерген така че имай едно на ум. Аз лично предпочетох да дам просо - също е богато на желязо и калций, но е по-безобидно. Уж.
. Тези дни пак ще се пробвам.

Бъдете живи и здрави и с едно щастливо детство. Честит празник и на всички мамчета
.
. Винаги си с полезна информация

.

само,че днес няма да е...
То и с йенското стъкло и другите посуди от керамика се процедира по същия начин.