Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 418
  • 723
  •   1
Отговори
# 195
Петкова - кърмим се през нощта постоянно, не мога да преброя събужданията му:(, а през деня 1-2 пъти преди да заспи, защото вече спи по 1 път, рядко по два пъти. А за погледите - няма да коментирам, защото ще съм вулгарна, важното е вие двамата да се чувствате добре.

# 196
  • Варна
Петкова - кърмим се през нощта постоянно, не мога да преброя събужданията му:(, а през деня 1-2 пъти преди да заспи, защото вече спи по 1 път, рядко по два пъти. А за погледите - няма да коментирам, защото ще съм вулгарна, важното е вие двамата да се чувствате добре.
Ааа за през нощта едно на ръка. Там и аз не мога да ги преброя.  Crazy

# 197
  • Vaudreuil Canada
Честито на всички дечица, които имаха повод в последните дни. Да растат здрави и умни деца и да радват родителите си.

Петкова не се притеснявай - който може да гледа щом не му е неудобно важното ти и детето ти да сте добре другото няма значение. Кърмила съм баткото 3 години и ми е все тая кой как го приема, ако бебо реши да се отбива по-рано ок, ако ли не и той ще откара докато му харесва  Heart Eyes Това са неща между мама и бебе и никой друг няма отношение там  Naughty

# 198
  • Нейде из лудите гори...
Петкова, явно е от въздуха  Crazy И ние се прибрахме в 15и30 да спим, ама ей го нА, заспа преди 15минути  Mr. Green  За кърменето какво да ти кажа.. на събуждане и на заспиване ядем, много рядко вече се случва и посредата, даже май не се случва, тогава й давам друга храна, но средно между 2-3 часа цока  Mr. Green Абе знаеш как е  Wink Вчера по тоя въпрос питах ММ до кога според него е редно да кърмя, а той ми отговори около година и нещо, че мисли, че е нормално за отбиване. Като му обясних, че нашето страстно кърмаче, яде като новородено по учебник (защото знаеш ние не бяхме по учебник на 3 часа  Laughing ) и че ако трябва да я отбивам, това означава АМ, той набързо се поправи , че не вижда нищо лошо и до по-късно да се кърмим  hahaha
ННННН отдъхнах си. Вече 2ри човек на варненска земя с такава сметка. Е нашата е 86 но пак не ми се връзва при положение , че 2 седмици ни нямаше  Crossing Arms
Ел Божко пожелавам ти един прекрасен рожден ден  Hug Браво на Бори, че се е научила да си чиспти носа, пък било то и с пръстче  Heart Eyes (аз съм марсика  Mr. Green)
Хепи, честито ви християнче  Hug
Миша, радвам се, че Дани се прибори с поредния бацил, дано скоро и сополите изчезнат, голяма мъка са тея лекарства  Tired
Смуси, качи малко снимки на Миа от РДто за тези, които нямаме ФБ  Mr. Green
Анбибиан, то няма лошо да ядеш месо, просто за човек като мен, който не му е фен, определено ми се стори мнооооого  Mr. Green
Силви, какво да ти кажа мила. Като падне поплаквам, следя за реакции и това е, даже не съм звъняла ни веднъж за падане на педи  Confused Неприятно е наистина, но понякога няма как да се избегне. Дано малкия е добре. А за фонтанелата знам, че е нормално да се затвори около година и половина - две  Rolling Eyes

За сайта на некст нямам думи  Crossing Arms Хем не ми приемат картата както се оказа, защото нямам нищо купено в акаунта си, хем ми блокираха сумата за поръчката  Crossing Arms Сега пак ще чакам 2 седмици да ми я отблокират. Загубиха ме  Crossing Arms
Преди малко звъня на ММ да го чуя какво прави, че цял ден по пътищата, Варна-Разград-Исперих-Тервен-Главиница (последните не знам къде се намират  Crazy ) и викам да го чуя къде  е пък сега, а той ме сюрпризира, че пътя му завършил във Варна и сега си го чакам да си дойде  Heart Eyes Много обичам такива изненадки приятни  Heart Eyes Heart Eyes

# 199
  • Куциндрел
Привет.
Стискам палци скоро всички болни деца да оздравеят.
Петкова, Йоан също си посуква навън. Хич не ме притесняват чуждите погледи, да се възмущават колкото си искат.
Хепи, честито християнче.
Май и аз настинах. Йоан пръсна бацил.

# 200
  • Куциндрел
Добро утро.
Гледам никой не е писал след мен.
Хепи, в АМ има доста витамини и други добавки. Мисля, че на детето му е достатъчно това в АМ. Хриско ще прояде, остави го сега на мляко като иска. Питай доктора ви преди да вземеш разни синтетични витамини.
Петкова, много забавно ми стана това с Дидко и дистанционното. Mr. Green Йоан се е научил да дава целувки (не знам от къде, май е от гаджетата на площадката) и вчера преди лягане даваше целувка на една ТВ водеща.  hahaha
Силви, Йоан и той пада периодично, все кратуната си удря. Ако не е паднал лошо, не му обръщам внимание.
За фонтанелата, май докторите най-добре знаят до кога колко трябва да се е затворила.
За кърменето, милото ме поддържа, даже казва, че колкото повече - толкова повече. Демек, до когато иска детето. Йоан понякога е много суклив, а понякога не иска. Но не отказва играта - "пребори цица". Аз лягам, а той ми се мята отгоре, все едно пехливански войни водим.
Сега изчезвам да чистя сополи. Crazy
Лек ден ви желая.

# 201
Честит рожден ден със закъснение на Димитър и Карина!

Честит рожден ден на Теодор!
Да растат живи и здрави!
   bigdance2 newsm59  ura newsm38

За излизането и времето навън аз също съм на принципа, че няма неподходящо време...всеки ден е навън, то и аз не издържам вкъщи.

Всички болни да оздравяват! Hug

Misha, http://www.fioresofia.com/bg в това заведение бяхме, много сме доволни. Ако имаш въпроси, питай, не знам дали ви е удобно като дестинация.

Силви, на Миа фонтанелата също е доста голяма. Ти даваш ли витамин Д?

Марс, довечера ще кача снимки в албума, за тези, които нямате фейс Laughing

Иначе с ходенето и ние сме до никъде, ходи само за две ръце. Не иска да лази, нито да пълзи. Изправя се само ако й подадеш ръка, инат от всякъде. Като й кажа "не", тя казва "да" Rolling Eyes

# 202
Смуси - витамин Д лятото не съм давала, все питам педи и тя ми казва, че докато има слънце и го разхождам няма нужда да давам. Сега на 3.10. сме на консултация и пак ще питам. Последния път каза, че от другия месец почваме.

# 203
Мерси за пожеланията за Митето!  Hug

Честит празник на всички дечица,които пропуснах! Живи и здрави и много усмивки!

И нашата торта беше със зеленото мече. Събрахме родата на обед в едно заведение в Ст. град с пързалки и люлки, та големите да се забавляват и си беше супер. Разбира се на младежа му се доспа по едно време и си се прибрах с него,че той само с мене заспива и така. Ей кога мина една година Simple Smile

На гърне го пробвам,ама изобщо не иска. Крещи и става.
Преди малко аха да се пусне да направи крачка,ама се замисли и се отказа Simple Smile Явно не е дошъл моментът.

Хубав ден от нас и много слънце!

# 204
Привет малки,големи и още по-големи  newsm51 Сигурно не ни помните,но така е като нямам време да пиша.Свекървичка я приеха в болницата и се наложи да работя вместо нея.После ходихме на почивка в Еленския балкан и Велико Търново.тази седмица пък кръстихме Пламенка и вече си имаме християнче.Много плака в църквата милата,уплаши се от попа.Аз се притесних и се разтреперих.Беше много кисела и на другия ден видях че има наболо зъбче.Вече са 5 на брой.Вчера бяхме на консултация 8300 и 73 см-доволна съм.Лекарката пипна фонтанелата и ми каза,че е добре и  да продължавам с витамин Д до януари/аз не давам от май/Плами се мъчи да ходи,даже вече направи две-три самостоятелни крачки,но й е по-лесно да пълзи Mr. GreenБаткото тръгна на училище ПГ и докато го заведа трябва да го прибирам.Днес мм е вкъщи и имам време за мен Mr. GreenКачих 2-3снимки.

Сега с огромно извинение искам да честитя първата годинка на всички дечица родени до сега и да им пожелая крепко здраве,безгрижни игри и само с радост да даряват мама и тате newsm59

# 205

Чудя се тези зъби ще имат ли край и така ли ще е докато изникнат всички - до 2-3 годишна възраст?!?!  ooooh!

Вече съм напълно сигурна, че Християн спря да яде заради зъбите, а вече и не спи нормално. Всяка вечер се буди с рев, мрънкане, спи неспокойно, истински ужас. Отгоре венците са му много подути, явно ще растат кътници, но кога ще израстат не се знае. Обикновено като почнат признаците, до към 2 месеца има резултат. Ох, сега като си представя - 4 кътници, после 4 кучешки, после още 4 кътници. Е, омръзнаха ми тия зъби вече. От 1 седмица се опитваме с мъжа ми да се погушим и малкия точно тогава се буди.  Laughing Много ми се спи, не заспива нормално докато не му дам Дормикинд. Ужас с тея зъби, ужас. Дано по-скоро да изникнат.  Praynig

Последна редакция: вт, 25 сеп 2012, 10:54 от HAPPY_QUEEN

# 206
Привет от нас с Иви!
честит рожден ден на всички ,които съм пропуснала  nbirthday newsm38
честит рожден ден и на днешните рожденници  newsm59 newsm67

ето и от мен почерпчка,че с мм имаме годишнина.5г. сме заедно вече.празнуваме и на 24 и на 25.09 защото се гаджосахме вечерта на 24 срещу 25,през далечната 2007г.
много хубаво ме изненада вчера,подари ми медальонче сребърно,със пеперуда.(аз имах такова (с друга пеперуда),но го подарих на милата ми баба като сяхме при нея в Русе,и мм намерил в нета и ми поръчал....  Heart Eyes ) хубав ден   bouquet

# 207
Да се разпиша докато Дари спи, защото напоследък това се случва мноооооого рядко. Ние в събота направихме прощъпулката и тя първо хвана портмонето с паричките.  Mr. Green От малка се ориентира правилно.  Laughing Все пак съм спокойна, защото след това хвана учебник и химикалка.  Heart Eyes И да ви се похваля, че сама правих питката и като се има предвид, че това е втората питка, която меся в живота си стана  добре и получих похвали. Ама как няма да стане като с толкова любов я месих.  Blush Замислям се дали да не пробвам да направя и тортата за РД на Дари. Имам няколко дни да се почудя и да реша.  newsm78
Честит рожден ден на Теодор! newsm59 Много усмивки и весело настроение на днешния ден!  ura
iveta76, Честито ти християнче! Simple Smile
Цеца, бързо оздравяване на малкия. Много са неприятни тези настинки.  Sad
shemet_neveroiaten, ти си майка героиня, след като си успяла да кърмиш толкова дълго. Браво!  bouquet
Petkova, за кърменето през ноща - ставам минимум по 3 пъти, но има периоди когато почти по цяла нощ не спя. Дари ми виси на гърдата и в момента когато се опитам да я отделя и сложа в креватчето й, започва един реееееев. Crazy Не знам кога ще се наспя, а копнея поне за една нощ непробуден сън Tired
Съни, пожелавам ти бързо да ти минат неразположенията, че като се сетя какво беше и при мен в първите месеци... Crazy Възхищавам ти се, че си толкова оправна и се решихте на трето детенце!  Hug
BLackKisSs™, Честита ви годишнина! Желая ви много любов и разбирателство още дълги години. smile3525
HAPPY_QUEEN, дано по-скоро да пробият зъбките, защото е мъка и за вас и за Хриско.  Hug
Дари стана и ще се оправяме да излезем на разходка. Времето е прекрасно!  sun

# 208
  • Sofia
Здравейте от нас с малкото вече пораснало момиченце и вече Християнче!  Hug

Не успях да се включа на време, защото не бяхме в София и нямах нет. Празника ни мина чудесно, Елиза плака съвсем малко в църквата, само когато попа я поливаше с вода. Иначе се представи много добре. Не можах да й се нарадвам на тоалета цял ден, кумата ни я беше направила истинска малка принцеса, като за първо причастие.  Grinning

Ето я и закъснялата почерпка с истинската ни торта.

Честитя рождените дни на всички дечица, които вече навършиха първите си годинки тези дни! Да растат здрави и жизнени, игриви, весели, безгрижни и много много щастливи...!!!  Hug  Hug  Hug
Честит празник на мамите!   bouquet   bouquet   bouquet

# 209

BLackKisSs™ честита годишнина  Party
Марси аз не разбрах от кой сайт на Некст си опитала да поръчаш, от директа ли? Пиши им на тях, че са ти блокирали сумата, а пък не виждаш поръчката си, да видим какво ще ти кажат. Аз от директа не съм поръчвала, но също съм с Виза електрон на ДСК и до сега не съм имала проблеми с картата, от който и да било сайт, който приема български карти, те си я разпознават като Виза и не ги интересува дебитна ли е кредитна ли е. Ти какво хареса от Некст? Гледам, че в английския са дозаредили колекцията, има страхотни бебешки дрешки, но за сега се въздържам от поръчки, мисля, че освен дънки и обувки друго не ни трябва и двете ще ги купим от тук.

Общи условия

Активация на акаунт