Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 417
  • 723
  •   1
Отговори
# 540
  • Пловдив
Добър ден и от нас!

Имам си един крив цИво днес.... ужасен е. Чакам 4 зъбчета да му пробият, ама днес не се трае. А от 4 дни  не иска да седи в количката и в чудо се виждам. Вярно, че живеем на 70-80 метра от парка, но не мога да го нося и да бутам количка, а като се умори и не иска да седне, а се гуши в мен. Без кръст останах тези дни.

За колажа- супер е. Аз обаче покрай подготовката на РД се отплеснах и забравих да кача снимки, но за другият път няма да пропусна.

Честити да са рожденните дни на порастналите ни дечица!

# 541
  • Варна
Добър ден и от нас и Честито на празнуващите днес! Ние днес сме на детски рожден ден и започваме да се готвим..
Наде как е Сами днес?

# 542
бяхме на спешен кабинет на преглед,защото нашата педи събота и неделя почивала.. #Crazy #2gunfire
лекарката само преслуша ивко,видя гърлото и около 10мин размишляваше какво да ни изпише.като излязохме мм изкоментира: " то ако бяхме на врачка го завели,щеше да познае какво му е! тая грам не разбиа!" и е така...исписа ни: умкалор,флудитек и видроцил.при педи сме чак понеделник...изобщооо думи нямам!!!
прибрахме се ,сготвих му супичка с картофче,лук,броколи морков и накрая малко магданоз,ама е крииив крив неиска да яде.плаче..пихме си лекарствата и предполагам сега ще заспи,миличкия ми!

сийнколажа и на мен много ми хареса,особено с есенните листенца Simple Smile

# 543
Oh, Християн не ме оставя днес, много се лигави и дано зъбчетата да пробият по-скоро.  Praynig
Нещо киха и ме е страх да не се разболее.  Sad
Иначе спа до по-късно днес, тия памперси Молфикс са много хубави. Само дето ме притеснява факта, че навсякъде се изчерпват и ме е страх да не би да изчезнат от пазара, че тогава не знам какво ще правим с другите памперси дето все пропускат.  ooooh!

Seengirl, колажът е наистина много хубав и като са по-малко деца, снимките са по-големи.  Grinning

Петкова, при нас е същата работа - никой не смее да се обади. Няма домоуправители, няма нищо. Самоа аз звъня в полицията, другите не смеят да се обадят, а входа ни е с 14 етажа с по 5 апартамента.

Блек кис, може и при вас заради зъбите да му е паднал имунитета. Дано по-бързо да му мине болестта.  Praynig

Сега прочетох и написаното от Пепи - и моя Хриско е така - вече не иска да седи в количката. А понеже аз правя мнооого дълги разходки, се налага поне на 2-3 пъти да го вадя от количката и да ходим по няколко улици с бааавен ход. Понякога имам чувството, че 1 ден няма да ни стигне да стигнем до целта.  ooooh! Но няма друг начин. А лошото е, че Хриско се дърпа и иска да му пусна ръката, а има коли и няма начин да го пусна. Той към колите иска да ходи. Абе тия деца все където не трябва ги влече. Преди малко си пъхна ръката в кошчето за боклук. Кога ще почне да разбира, за да не лапа и пипа боклуци не знам. Нищо друго не му е интересно освен боклуците.  ooooh! И навън види ли боклук на земята - иска да се навежда да го вземе. Види ли кошче за боклук - иска да го пипне.  ooooh! Ужас вече, само го тегля за ръката, вчера една баба ми направи забележка, че ще я откъсна. Аз й казах, че отдавна сме така.

Какво още щях да пиша - за това какво яде Християн. Яде каша с хляб. Давам му каша - не иска. Дадох му хляб и взе да го топи в кашата. Надробих му хляба в кашата и така я изяде.  ooooh! Друго, което яде - кисело мляко с плодове, бисквити и хляб. Ако няма хляб, сам си търси да си хапва  отделно от млякото и отказва млякото. Изобщо голям любител е на хляба и чак ми е смешно какви комбинации яде. Кашата ще му я спирам де. Вече е голям за каша, а и сам не я обича.

Последна редакция: сб, 06 окт 2012, 12:06 от HAPPY_QUEEN

# 544
Привет ,ние заспахме и затова се включвам  Simple SmileОтносно раждането ,прави сте момчета ,важен е крайният резултат  Heart Eyes.

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ДЕЧИЦА РОДЕНИ ДНЕС ,ДА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ ! newsm59

Zvezdichkova И ние също сме в Копенхаген ,това е истина ,че се стъмнява рано ,но с времето се свиква някак си .Наистина е доста социална и добре си живеят хората тук ,но както е казал и Хамлет -има нещо гнило в Дания ,нещо не ми допада ,нито държавата ,нито хората ,ама за сега ще сме тук и ще стискаме зъби ,че ако се върнем в Бг ......определено не е розаво положението в Бг .Сега лятото си бях за около 4 месеца и придобих представа как е ,нямам думи  ooooh! ooooh! ooooh!
cvmПредполагам че ,имаме общ познат и това е мъжа ми  Laughing Laughing  hahaha hahaha

# 545
Честит рожден ден на Кристиан и Беатрис!

Днес бяхме в Джъмбо, взехме малко украса на Яна и оная зелена глава на Гуми бер  Mr. Green
Яна днес е ужасна, май й расте четвърти зъб отгоре и от 7 до 16 часа въобще не е спала, беше нещо страшно у нас  ooooh!
Поръчах и тортата от Лагуна и май остана само да изчистим и да подредим и сме готови за рождения ден  Flutter
Съни карфиол ще давам за пръв път, смесих го с картоф и масълце, ще сложа и месо. Пъщърнака го варих на пара с тиквички, пасира и също смесих с масло и месце. Домашния пъщарнак като вкус и аромат, няма нищо общо с пъщарнака в бурканчета, все едно ядеш две съвсем различни неща, но Яна ги яде и двете.

# 546
Здравейте, момичета!

Сийн- поздравления за колажа, чудесен е Hug Hug Hug И аз познавам всички бебета на колажа, знам кое на коя мама е. Вече отдавна пиша тук редовно и нпараво имам чувството, че ви познавам всички. Както казва Сийн ще е мног оготино да се видим всички Hug Hug Hug
Съни-ще ти помага твоя мъж, сигурна съм. Той с букет се върна, за да ти се извини, камо ли да не ти помага. smile3501 newsm20
ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА КРИСТИАН И БЕАТРИСДа растат живи и здрави за радсот на цялото семейство Hug newsm59
Благодаря ви, че споделяте манджи. Днес Кали яде картофено пюре с жълтък и една печена чушка и половиина на обед-мнооого и се услади. След обед яде хляб и домат и грозде, сутринта малко кисело мляко с бисквити и хляб. И тя се присъединява към децата, които обичат хляб и то препечен, абе тя всчкак го яде, ама препечен най и харесва. Според мен е така, защот оси чеше венците с него.

# 547
  • Пловдив
Днес всички са по разходки  Crazy Нулева активност  Mr. Green
Сутринта забравих да пиша на Цеца за разтвойтвото - вие може да пиете оцет със сол (2-3 супени лъжици оцет с 1ч.л сол)  Peace
Анбибиан, и ние сега се връщеме от Джъмбо  Mr. Green Взехме украса  Crazy Ама подарък не можем да измислим и това е  Tired Затрупани сме от играчки и дрехи  ooooh! Давайте идеи плийййс  Praynig
Да ви кажа аз откакто се разболяхме на едно зъбоникнене,сега само да усетя,че го мъчи някой зъб и веднага давам витамин Ц да подсиля имунитета  Peace Сега ни мъчи някакъв зъм и направо треперя  Tired

# 548
Seengirl бебешка фотосесия  Wink
Яна спи от 17:00 часа и направо умираме от страх да не се събуди нощес готова за игра  ooooh!
Преди малко се събуди с вик, който звучеше нещо подобно на - Амааа мамамаааааа!!! И после - мама мамам мамамаммамамама ама мамааааа! Изпи си млякото и заспа пак  Crazy
Сега отивам да си лягам, че нощта май ще е дълга....

# 549
Привет и от мен Hug за втори път днес GrinningСкапана съм и ужасно много ми се спи,но чакам да ми изсъхне косата,че тъкмо излизам от банята и ще се мятам и аз в леглото...
Днес си ходихме на село за няколко часа,децата подивяха,после се прибрахме,къпахме,оправяхме и ходихме на кръчма  Party Бяхме с децата,но въпреки това си изкарахме доста добре,прибрахме се преди половин час,децата заспаха още в колата LaughingБяхме със сестра ми и племенниците...Децата подивяха и преобърнаха заведението с краката нагоре Close Само Алина беше послушна Laughing Но цяла вечер се смеем с нея...Много сладко казва "нос",казано от нея звучи така "ньош" и постоянно я караме да го повтаря,а тя си умира от кеф,пищи и си пляска,много е доволна от себе си.Лошото е,че на вуйчо си цяла вечер му подвикваше "Уйчо",което на него хич не му се хареса... Confused Mr. Green
Ооо,да ви кажа днес тя ме защитава LaughingНещо се скарах на Боян,а той беше доста изнервен,че не му разрешавам да прави бели Laughing и ми каза с много сериозен,сърдит тон "Мамо,ама хич не ми пукаш" hahaha,след което скръсти ръце и седна сърдито на дивана,а Алина веднага дойде,гушна ме и след това отиде да му се кара LaughingТой не й обърна внимание,при което тя започна да го налага,та се наложи да ги разтървавам...

Като стана въпрос за карфиол,пащърнак и т.н.,аз днес на село се разготвих,та направих няколко манджи на Алина ... Правих й карфиол с лапад,даже днес й дадох на обяд и на вечеря,много й хареса. PeaceОтделно й правих и лапад с ориз и гъби,както и супа с карфиол,гъби,картофи и пилешко,която ще си яде утре.

Силви,бързо да оздравявате и вие! Praynig Hug

Хепи,дано Хриско не се разболее. PraynigКак сте?

Анбибиан,с тоя Гъми Беър всички октомврийчета се побъркаха hahahaЩе чакаме после да ни го покажеш Laughing

Сийн,а триколка?Друго в момента не ми идва на ум...Ааа,на Боян за първия рожден ден му подариха доста отлежало вина,на бутилката пишеше "Принадлежи на Боян Дамянов Христов!Да се отвори на абитуриентския бал със семейството!".На мен много ми хареса,а и остава спомен за дълго,макар че не е подходяш подарък за дете...

Ох,отивам да лягам,тя косата ми не е съвсем изсъхнала,утре ще приличам на плашило,ама... Crazy

# 550
Ооо не са само октомврийчетата, Съни! Целият Джъмбо беше пълен с дечица, дето си го държаха това гумибер до ушите и си пееха песента с него, като секта! А пък Яна така се беше вкопчила в него, че на касата като й го взехме да го маркират, такъв вой нададе, че продавачката побърза директно на нея да го връчи  hahaha

# 551
Искам да споделя, че съм очарована и доволна от това -
http://www.remedium.bg/?page_id=27&record_id=102111

Милото ми детенце, цял ден се мъчи, не може да суче, да диша и една приятелка ми даде да го тестваме, веднага заспа ангелчето, но и много си поплака докато го използваме. Сега поне диша спокойно. Току що си го поръчах.

# 552
  • Куциндрел
Добро утро.
Днес сме ранобудни, баш в деня, когато няма ДК и може да се спи повечко. Mr. Green
Сийн, сега и аз пия Ентерол, ама май ще прибегна към твоя илач. Също може да се пие вода с една-два капки йод, ама това е за големи.
Честит рожден ден на Радост, Жаклин, Катерина, Косара, Ивайло, Ана, София, Георги, Далия

Лек ден ви желая.

# 553
Добро утро!

Честит рожден ден на всички празнуващи

Съни, колко много думи казва Али Rolling Eyes Браво на нея Heart Eyes

За ядене гледам си говорите Миа вчера яде крем от киноа с тиква и вечерта макарони с домат и морков. След една година вече всеки ден ли давате месо?

# 554
  • Куциндрел
След една година вече всеки ден ли давате месо?
Йоан почти всеки ден яде месо от ДК. Той и си предпочита месните яденета.

Общи условия

Активация на акаунт