Октомврийче на годинка става, бърза да проходи и ... дим да го няма !

• 35 418
  • 723
  •   1
Отговори
# 555
  • Варна
Добро утро и от нас и Честит рожден ден на днешните рожденици.Бъдете здрави,безгрижни и винаги щастливи!
Вчерашният рожден ден много и хареса на Анджи, само като влезе в детския кът и лудна, то имаше толкова много играчки и то за нея все нови, че искаше всичко да вземе, да пробва.С две думи много и беше интересно. Всички гости бяха нейни връстници, и им беше забавно на дечицата да си дърпат играчките Mr. Green Тортата беше много красива и вкусна и Анджи я опита. Много се умори накрая и си тръгнахме бързичко, мислейки,че ще спи.. Да но пак не..пак си легнахме почти в полунощ и ето на вече сме на линия, готови за игра. Ще излизаме, чче така хубаво грее.
Силви ние имаме нещо подобно на Канпол бебе също е много добро,докато детето не го е намразило, т.е ползвам го първите два дни и толкова. И вие ли сте болни? newsm78 Пропуснала съм нещо..
Наде не се включи вчера. Дано Сами е добре Praynig
За готвенето Анджи през ден яде месо,, не е задължително да е всеки ден в менюто. Иначе покрай вас и аз наготвих вчера зеления боб с картоф,тиквичка,лук, чушка,морков,бамя,домат и магданоз.Стана много вкусно и Анджи добре си похапна с хляб. И тя е любителка на хляба Heart Eyes
Толкова от нас, че не можем без внимание HugМалкото ми сладко пате дърпа ли ме дърпа.
Хубав ден момичета Hug

# 556
Добро утро, момичета!

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН НА ВСИЧКИ ПРАЗНУВАЩИ МАЛЧУГАНИ ДНЕС! newsm59 newsm59 newsm59
За месото- и аз знам, че след годинката е добре детето да яде почти всек иден месо като в седмицата прави почивка от един-два пъти. Кали е на детска кухня, в събота и неделя аз и готвя, та от кухнята всеки ден има месо, а събота и неделя аз и готвя посни манджички  chef
Съни-кога успя толкова манджи да направиш Shocked Shocked Shocked Аз гъби още не съм давала, рано ми се струва, нали са трудно смилаеми. Вашата педи какво казва за това ooooh! Ама пък щом Али ги яде да и е сладко.
Това е за сега от нас с Кали. Приятен ден на всички Hug

# 557
Честит рожден ден на Радост, Жаклин, Катерина, Косара, Ивайло, Ана, София, Георги и Далия!

Днес сутринта дадох прясно мляко на Християн, само че този път от това, което ние пием - Милблу на Кауфланд и от него не повърна.  Grinning А това детското на Мy day има отвратителен вкус. Сега аз го пия със зор. Едва чакам да свърши.  Sick

Мъжът ми е болен и сега тръпна как може и Християн да се разболее.  ooooh!

Като чета какво пишете за месото, моя Хриско май не е много по месото. Хапва ама рядко и по малко - бързо му омръзва. Но засега хемоглобина му е добре и не се притеснявам. Не иска да яде нито манджи от детска кухня, нито пюрета. От моите манджи вече си хапва от почти всички, макар че понякога повече, понякога по-малко. Но докато е добре, няма да се притеснявам. А и лекарката ми каза да не го насилвам - колкото иска - толкова. Ако не иска - да не му давам, иначе 2-3 лъжички, не е страшно. Е той нали по едно време изобщо не искаше, но сега си хапва къде цяла порция, къде 5-10 лъжички.  Simple Smile Пак по-добре. Ама и аз не съм много по манджите. Като прочетох Съни какви и по колко манджи на ден готви.  ooooh!

Съни, много сладко ми стана като прочетох как Алина говори и те защитава. Нашия Християн е много назад с говоренето. Казва само "мама" и "баба" и то когато иска. Напоследък не иска да ги казва. Много смешно, че и на баща си казва "мама".  Joy

А, обича каквото го караш, обратното да прави. Баба му като почне да нарежда "бабабабба", той казва "мама". А аз като казвам "мамамам", той казва "баба".  Laughing
Вчера му казвам да не стъпва върху играчките, че ще се спъне и ще падне и той точно отиде и стъпи върху една играчка и дълго време я настъпва и ме гледа. Ей, това дете от много рано почна да се опъва, направо не знам как ще е занапред. Ще почна да го карам да прави, каквото не искам, за да направи това, което искам.  Laughing
А, вчера ми забърса 2 шамара докато го закачах.  Laughing Той не иска напоследък никой да го гуши и постоянно бута със всичка сила всеки, който се доближи до него.  Laughing

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 10:25 от HAPPY_QUEEN

# 558
Здравейте, момичета!

Ние станахме преди половин час, но след цяла нощ въртене, мучене, реване... ooooh! Вчера цял ден беше киселяк, вечерта се съдра да реве, такова чудо никога не е било. Мерих му Т и беше 37.5, предполагам, че е от зъбите. Преди да си легне му дадох панадол, може да не е хубаво при такава ниска Т, но имам лоши спомени от предния път, а и се надявах малко да облекчи болката от зъбоникненето. На нищо друго не мога да си обясня това непоносимо настроение. За капак с мъжа ми се изпокарахме, защото не ми издържаха нервите и се развиках и положението е плачевно. Sad Знам, че е прав и че като се развикам, нищо няма да променя, най-много да стресирам детето още повече, но просто не издържах. По цял ден е така-мрънка, тръшка се по улиците, изправя се в количката, само неговия рев се чува, където и да отидем. А не беше такова дете, какво стана сега... Sad А не мога да видя ще пробива ли скоро зъб, Светльо не си отваря устата, а като бръкна и ме хапе зверски. newsm78 Споделете какво им давате за зъбите, аз му давам дентокинд и гледам да го мажа с Пансорал, но колко мажа само аз си знам... Crazy

На всичкото отгоре и на мен се опитва да ми пробие един мъдрец и съм се подула... Мъчат ме двата долни още от бременността и ту единия се надува, ту другия, но до там. ooooh!

Съни, като те чете човек как да не му се приискат още деца! Hug

Сийн, страхотен колаж!  bouquet

Хепи, явно не готвиш зле, щом Хриско само твоите манджи яде! Wink А ние с теб да не се окаже, че живеем в един и същи блок, защото и нашия е 14 етажа, по 5 апартамента на етаж?! Това в кръга на шегата, разбира се! Hug

Момичета, ставам, че да се оправяме да излизаме набързо и да мия малкия, че се е омазал с банан! ooooh!

# 559
  • Куциндрел
Сийн, страхотен колаж. Hug Peace

# 560
Здравей те  Simple Smile За месото си говорите ,Ивчето си хапва ,нямаме проблем ,но тя е отдавна на  обща храна и каквото сготвя това папа ,нямам ред в който редувам постни или местни храни .А да ви кажа фасула как го ядем ,мале ,май ни е любимото хапване за сега  Laughing
Алексис като си бях в Бг ,бях при една докторка и ми препоръча тези ,много съм доволна ,а не са и скъпи ,дано тази нощ спите спокойно

http://apteka.framar.bg/30001498/%D1%85%D0%B0%D0%BC%D0%BE%D0%BC%D0%B8%D0%BB%D0%B0-%D0%B2%D1%83%D0%BB%D0%B3%D0%B0%D1%80%D0%B8%D1%81-9-%D1%81%D0%BD

ЧЕСТИТ РОЖДЕН ДЕН И НА ДНЕШНИТЕ РОЖДЕНИЦИ ,НЕКА СА ЖИВИ И ЗДРАВИ !

# 561
Здравейте и от мен HugДнес сутринта ММ извежда децата на разходка,а аз си почивах Party .Сега тъкмо заспаха и тримата Mr. Green,пък аз ще ставам да се разшетам,че е време вече Tired
Една приятелка ми дойде на гости с бебенцето си,което е на 3 месеца....Направо не можах да й се нарадвам,такава прелест,а тя е и една мъничкаа,пухкава,мекичка...Голямо мачкане беше,направо нямам търпение да си имам пак такова мъниче Heart Eyes
Алина се прибра вкъщи с още 2 кестена Laughing,по един във всяка ръка LaughingВече  ги складираме в кутия от обувки LaughingГоляма игра с тия кестени,какво толкова им е интересното,не зная...

Честит 1-ви рожден ден на Радост, Жаклин, Катерина, Косара, Ивайло, Ана, София, Георги и Далия!Желая ви безгрижно детство, весели игри и много здраве!

Анбибиан,права си,май всички деца много го харесват GrinningДобре че в нашия смотан град няма такива играчки Laughing,защото иначе моите деца щяха да са първи в магазина LaughingОт песните на тоя Гумен Мечо  Laughing вече ми става зле,а постоянно се слушат у дома...Боян пък е на вълна "Дим да ме няма",от която вече също ми се повдига като я чуя....

Цеца,забравих да ти кажа,че може да пиеш и вода с ванилийка,много помага при разстройство PeaceДа се оправяш бързо Hug

За месото-давам почти всеки ден,но се случва да яде и безмесни манджи,то не може пък и само месо Simple SmileПропускам 2-3 пъти в седмицата най-много.

Смуси,кажи рецептата за тези макарони... Grinning

Дони,не сте скучали вчера значи Laughing

Тони,ми на село като си нямам друга работа,хаха Mr. GreenЕ,не са много,нали са 2 манджички,едната вече свърши,от другата има и за довечера и край...Утре пак ще трябва да й готвя...Ами аз гъби май за първи път й давам всъщност,не помня вече Rolling EyesПедиатърката още на предната консултация каза,че мога да давам гъби,прясно мляко,белтък...Аз обаче мляко и белтък не смея да й дам още...

Хепи,бързо оздравяване на мъжа ти Praynig и дано Хриско не се зарази! HugАми тя Алина покрай брат си и братовчедите си много думички учи,а и те постоянно говорят,пред тях се отпуска и се опитва да говори,но иначе и тя не казва чак толкова много думи....В репертоара й са "мама,баба,тата,дай,не,да,айде,ела,чао,нос,вуйчо,няма и кюфте" Laughing,друго май не казва...или поне не се сещам в момента.

Алексис,Светльо най-вероятно го мъчат зъбките и затова се получава така при вас ConfusedДано да се успокои скоро и да си починете! HugА за мъжа ти-не се ядосвай,ще се оправите,така се получава,когато сме изнервени,ама и те би трябвало да ни влязат в положение...

Толкова от мен,ставам да готвя,да пооправя вкъщи,че после и децата ще се събудят...и мислим да излизаме на разходка,че от утре го дават и без това доста кофти времето,та....

# 562
Скрит текст:
 тук да си покажа какво правих ,докато спа ивко Simple Smile

честит рожден ден на всички,които празнуват днес!  bouquet newsm38 Tada  party006

ние сме си все така сополиви.цяла вечер се въртя и аз и мм неможахме да спим,постоянно ставахме да го завиваме.като разглобена съм.вчера пак се опита да вдигне т,но преди сън му дадох панадол.днес не е вдигал,и дано не вдигне.притеснявам се ,че няма да се оправим до рд,а и всичките дечица дето исках да поканим са с такава екста сополи и кашлица+т Sad

съниама алина наистина много говори Simple Smile апък как се смях на бо и на това,че изобщо не му "пукаш" хахаха опасни са тия деца.
хванала си промоцията днес,а моя мм се спука да ми мрънкоти да съм излизала с него и иви,а мен така ме мързешеееее..ама излизах ...

пък ивко направо ме изумява.попива като гъба! миналия ден хвана една клечка за уши и започна да си "чисти" ушето. #Crazy ама как знае за къде е,също и с четката се сресва  hahaha,показва как щял да духне свещичките на тортата,ама така фучи ,че горко и на тортата  Joy

искам да попитам кога мога да давам зрял боб и леща ,и гъби също???

# 563
  • Пловдив
Добър вечер , момичета  Hug
Честито на днешните рожденици   bouquet

Тези почивни два дни не ми остана време да се разпиша. Бяхме по разходки и вчера и днес все навън да използваме последните слънчеви дни  Heart Eyes Вчера купихме една играчка достанционно на Борислав ,че все взима нашите и ги хвърля постоянно, та се надявам сега вече да миряса.Ето такова  http://www.pumpal.net/product.php?id=2233  После ММ ме води на обяд на ресторант , малкия спеше,а ние хапнахме на спокойствие, после пак разходка  Heart Eyes Изкарахме си супер, скоро не се беше случвало , имаше момент , в който всеки ден се карахме с ММ,добре,че лошоте моменти отминават.

BLackKisSs™  , дано Ивко се оправи за РД  Praynig А възглавничките са много готини , браво на теб

Алексис , дано Т да е от зъбките и да се оправяте  бързо  Hug А за зъбоникненето съм давала Дентокинд,мазала съм с Калгел - ефект никакъв,само ц...та го оправя,само с нея се успокоява
За месото - ами ние нали сме на ДК,та май всеки ден има месо или май има само един ден без месо  newsm78
Съни, браво на ТМ ,че ти помага ,а Алина много думички знае  Simple Smile

Сийн, колажът е много хубав  Heart Eyes,чак сега го видях  ooooh!
 Ставам,че ме викат ....

# 564
  • Куциндрел
Блекче, възглавничките са много хубави. Peace

# 565
Минавам да се разпиша за пореден път днес GrinningНие преди малко се прибрахме от разходка,ММ къпе децата,аз досега слагах масата и сега ги чакам да приключат,че да вечеряме и май ще се ориентираме към леглата Grinning
Забравих днес да ви кажа,че сънувах нощеска 2 съня.В единия беше Анбибиан,а в другия беше Марси  Mr. Green С Анбибиан сънувах,че сме на някакъв кораб и попаднахме в една каюта с много дрехи,където намерихме една рокля за бременни и установихме,че това е роклята на Хариелка  Laughing, след което започнахме да обсъждаме колко хубаво е да си бременна и как искаме да бременеем отново Mr. Green
А с Марсито сънувах,че си пазаруваме в един голям маркет,а тя носеше някаква катерица, за която твърдеше,че й е домашен любимец newsm78

Рени,възглавничките са страхотни! WinkБраво на теб! HugДано Ивко да се оправя ! Praynig

Калиопа,много готин заместител на дистанционно сте купили на Борислав LaughingДано му хареса и да се занимава с него,щото те обикновено бързо разбират,че ги залъгваме и си търсят истинската "играчка",хич не са глупави Laughing

# 566
Колажа е супер! Ама нещо много малко бебетата в него  newsm78
Честит рожден ден на Радост, Жаклин, Ана, Катерина, Косара, Ивайло, София, Георги и Далия!

Яна казва баба на кучетата  hahaha
BLackKisSs™ Аз давам леща от месец някъде, боб мисля сега да й дам, гъбите пак скоро, като ми хрумне.

Да ви кажа, днес Яна пак е ужасна, зъбчето се вижда, но не е избило. Това, което ме укокори обаче, беше, че като бръкнах с пръст в устата да й намажа венците с гелче и напипах навътре, на горната челюст подутина  Shocked Там май расте зъб и то от по-крайните (не знам как им викат)  Shocked От другата страна не напипвам нищо, но тя все си пъха пръстите в устата и се чеше и от двете страни  newsm78

# 567
Аз пък се сетих нещо да питам Петкова...
Абе,Петкова,ти нямаше ли да ставаш леля скоро или се бъркам нещо Rolling Eyes

Анбибиан,дано бързо да й излиза зъбчето на Яна и тя да се поуспокои! Praynig

# 568
  • Варна
А с Марсито сънувах,че си пазаруваме в един голям маркет,а тя носеше някаква катерица, за която твърдеше,че й е домашен любимец newsm78
Марс, да не си откраднала Катя?  hahaha Доскоро имаше една бариера в морската, на която седеше един чичка да я вдига, че нали влизаха коли в градината, та един ден минавам с количката и той клекнал вика "Катьо, а ди ма, ше ядеш ли?! Катьо!" Викам тоя не е с всичкия си и в следващия момент се появява една катерица и си взема храна от ръката му, онемях.  Shocked В градината катерици бол, ама пък чак на такива дружелюбни не бях попадала.
Kaliopa02 честита ви придобивка, много да и се радвате. Ние зачислихме на Даниел дистанционното, на което разказа играта, а от Булсат си взехме ново за 2лв.  Mr. Green И така, хем той спокоен, че не го лъжем и има същата играчка като нас, хем и на нас са ни мирни главите. Оттогава обаче не му е така интересно.  Crazy Само като иска Гъми беър ми го носи.  Laughing
anbibian охх вече си мечтая да си имаме 20 зъба, че и у нас като при вас. Цял ден се тръшкаме, мрънкаме и недоволстваме за щяло и нещяло. Ако и утре е така не знам..  ooooh! И иска само мен, няма баба, няма тати, само "ма"  ooooh!  Heart Eyes Неговото нали ви казах онзи ден, че май е избило, ама е едвамм точица, даже още не драска. Предполагам(надявам се) до ден два да имам усмихнато дете. То спокойно никога не съм имала, ама поне да не реве за най-малкото.
Ние днес излязохме уж да пием по кафе и да хапнем торта в Неделя(с пустата си реклама.. ) и какво стана кафето ми остана наполовина, торта даже не поръчах, а ММ глътна неговата на 2 хапки...  #Crazy Еее не знам как вие ходите по кафета, кръчми и ресторанти?! Моето дете иска да ходи да пипа всичко, да се катери, отваря затваря вратата, дърпа пепелника(ако има такъв) иначе чаши, чинии. ... и т.н. Установих, че ако искам да се видя с някой на кафе и да си кажем две приказки, трябва детето да не е с мен.  Stop
Блекче, възглавничките са много хубави. Peace
Алексис у ваше село като у нас май...  Hug Дано скоро се похвалим с тишина, мир и спокойствие.  Wink Предпочитам детския смях, не плач.  Naughty
Sunny_Girl ах таз Алинка. Бърборанката ми тя.  Heart Eyes Най-много ми хареса - да, не, ало и изведнъж кюфте..  hahaha Ама и Боян голяма скица.  Heart Eyes

ПП. Съни леля съм от 3 месеца на малка сладка принцеса.  Laughing

# 569
Петкова ние ходим спокойно по заведения, но само защото Яна още не ходи  Wink Като отидем в някое кръчме и я паркираме до масата с количката как пък знае, че там ще се яде  Joy Веднага почва да вика ам ам ам  Joy И като поръчваме на нея й поръчваме по една препечена филийка и така цари мир и любов на масата и в заведението  Mr. Green А последния път като ходихме в Лидъл, като видя земелите, като се разцъркаааааа, едвам сварихме да излезем да й дадем от купените, много обича хляб това дете  Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт