Вчерашният рожден ден много и хареса на Анджи, само като влезе в детския кът и лудна, то имаше толкова много играчки и то за нея все нови, че искаше всичко да вземе, да пробва.С две думи много и беше интересно. Всички гости бяха нейни връстници, и им беше забавно на дечицата да си дърпат играчките
Силви ние имаме нещо подобно на Канпол бебе също е много добро,докато детето не го е намразило, т.е ползвам го първите два дни и толкова. И вие ли сте болни?
Пропуснала съм нещо..Наде не се включи вчера. Дано Сами е добре

За готвенето Анджи през ден яде месо,, не е задължително да е всеки ден в менюто. Иначе покрай вас и аз наготвих вчера зеления боб с картоф,тиквичка,лук, чушка,морков,бамя,домат и магданоз.Стана много вкусно и Анджи добре си похапна с хляб. И тя е любителка на хляба

Толкова от нас, че не можем без внимание
Малкото ми сладко пате дърпа ли ме дърпа.Хубав ден момичета

Ама пък щом Али ги яде да и е сладко.
А това детското на Мy day има отвратителен вкус. Сега аз го пия със зор. Едва чакам да свърши. 
Пак по-добре. Ама и аз не съм много по манджите. Като прочетох Съни какви и по колко манджи на ден готви. 
Знам, че е прав и че като се развикам, нищо няма да променя, най-много да стресирам детето още повече, но просто не издържах. По цял ден е така-мрънка, тръшка се по улиците, изправя се в количката, само неговия рев се чува, където и да отидем. А не беше такова дете, какво стана сега... 

А ние с теб да не се окаже, че живеем в един и същи блок, защото и нашия е 14 етажа, по 5 апартамента на етаж?! Това в кръга на шегата, разбира се!
.Сега тъкмо заспаха и тримата 
ама как знае за къде е,също и с четката се сресва
,показва как щял да духне свещичките на тортата,ама така фучи ,че горко и на тортата