СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 752
  • 751
  •   1
Отговори
# 75
  • Стара Загора
Влизам с щъркелова новина  Laughing
dariel е родила снощи нормално/17,09/ в 20,15ч Пламен - 3040 гр/51см.
И двамата са добре, повече подробностти от мама, когато намери време да пише.

# 76
Честито на мама Дариел!!! Още един Пламенчо в групата!!

# 77
Честита радост и на мама dariel! Много здрав и силен мъж да порасте!

# 78
Ихааа, честити синове на мама Една от нас и Дариел! Здравички и весели да растат, ма
мите бързо вкъщи  Hug

Днес и слънчице се показа, хубав ден за раждане, хайде момичета..... да се стягаме  Mr. Green

Ариелче, вече 6 ден преносвам, нямам почти никакви контракции, а плацентата е 3степен от няколко седмици, докторката ми каза чакаме до петък, ако не и по-рано, че нещата са сериозни. Иначе предпочитам система пред секцио, но ще видим, готова съм на всичко Sunglasses

Аз отивам на тонове, до после и като се върна, поне едно бебче да има Joy

# 79
nub55 ,откакто съм в 9ти месец,ходя веднъж седмично на тонове.Ако пренося,ще ходя всеки ден на тонове Hug

Dariel,честит ти син!Нека расте здрав,късметлия и много щастлив smile3525 smile3525

# 80
  • София
Добро утро  bouquet
teta_14 мерси за закуската
Честито на Една от нас и на Дариел да са ви живи и здрави рожбите.
ЕЕЕЕЕ не ме забрявайте и мен - май се очертаваме цяла група на перносващите Mr. Green

# 81
Ех, че хубави новини още от сутринта  Crazy

Честити бебчета на Една от нас и Дариел  Heart Eyes
... да са живи и здрави и да радват мама и тате  Hug

За кърменето - в болницата задължително си вземете Лансинох /този крем прави чудеса  Crazy/ и силиконови зърна ... помпата също не я забравяйте  Crazy

# 82
Дариел честита рожба!! Да ти е жив и здрав Пламенчо!

Пууу мен пък пак ми се доражда  Joy Толкова е яко чувството  Heart Eyes Heart Eyes

bel4eto,Inna_78 Хващайте мъжете и да се почва  Mr. Green

# 83
bel4eto, мерси да взема и аз да отида на тонове тогава newsm78. Аз си мислех, че като го усещам да рита бебо значи е добре и може да не ходя #Crazy. Сега ще питам в болницата да видя колко струват тия тонове ooooh!

# 84
Добро утро мами-и днес маи няма да се ходи по разходки с това смотано време  Sad

Първо честито на всички мами гушнали за първи път своите слънца през почивните дни не изброявам поименно да не пропусна някои Peace - да са ви живи и здрави малките сладури   bouquet

За пъпчето-нашето падна на 8-мия ден, при първото ми детенце също падна на 8-мия ден.След като падна няколко дни подред имаше от време на време още кръв,доки ми каза след като падне да го почиства 1 път на ден със спирт.Аз още си го почиствам от време на време,утре сме на консултация и ще питам дали вече е ОК.

За кг. след раждането-и аз си влизам в старите дрехи, преди да забременея бах 59,като влязох да раждам бях 72,а сега съм 61.Корема ми се прибра, аз нося и колан де, вие слагате ли си колани за след раждане?.Но сега както все съм гладна и ям каквото ми падне,по всяко време,особено като накърмя малкия съм много гладна,сигурно ще кача пак някое кило Rolling Eyes, предният път пак така стана.

mozy-аз не съм си подготвяла зърната, има кремчета за мазане уж да ги подготвиш,но някоя мама дето ги е ползвала да каже дали има ефект от тях.На мен зърната ми се разраниха,особено сега едното беше много зле,даже още виждам дупчицата,но поне вече не ме болят.Отоци не съм имала,но пък виж спукани капиляри и разширена вена на единият крак...След раждането нещата се подобриха значително.

kami2004-не ми говори за разранени зърна,че настръхвам направо,като се сетя каква адска болка беше  ooooh!.Мажи с кремчето-аз мазах с едно което се приготвя по рецепта, с Гармастан и през нощта с Авент,понеже той не се отмива пък другите два са с отмиване.Ползвах и силиконови зърна,доста ми помогнаха.Дано бързо се оправиш,съчувствам ти Hug

Mishony-честита годишнина с пожелание да се обичате и уважавате още много,многоооо години  Heart Eyes

Честито бебче на Една от нас-да ви е живо и здраво  bouquet

alexissss-може би е започнала да ти пада тапата,почти винаги като пада тапата има кафеникаво или червеникаво оцветяване, може и да е прозрачна слуз но рядко.Все пак говори с доктора и не се притеснявай Wink

Честито бебче и на мама Дариел-много щастие и радост да носи на цялото семейство   bouquet

# 85
Така да ми липсвахте  Hug Няколко дни нямахме нет, имало проблем  #2gunfire
Честити бебенца на Една от нас, Дариел и на всички мамчета ( не помня никове, не се сърдете моля).   bouquet   bouquet   bouquet Бъдете щастливи и здрави, бъдете късметлии   bouquet
Ех, че хубаво, има бебенца  Hug
Вчера бяхме на преглед, бебка изобщо няма намерение да излиза - нито плацента започнала да зрее, нито влязла в родовия канал, нито контракции.  Cry Cry Май ще се преносим  Thinking Имам задачата да скачам и да се къпя с гореща вода, за да предизвикам контракции. В петък съм пак на преглед - вагинален, да се види дали съм омекнала ( шийката). Доки казва - ооо, няма да е тази седмица  ooooh! Когаааааа???????  Tired

# 86
  • където мечтите се сбъдват
Добро утро,момичета   bouquet
Аз се връщам от преглед при нов доктор.Много приветлив и усмихнат(за бургазлийки-д-р Минчев) и много ме успокои.Каза,че бебчето е 3000-3200 и всичко изглежда наред  Praynig Другата седмица ще отида на още един преглед.Ако си мина термина,започвам да ходя на запис на тонове и ако до 7 дена след термин не съм родила,ме приемат в болницата.
Следобед ще ходя на хематолог заради ниските тромбоцити,че могат да попречат на упойката,а пък на мен ми се иска да ползвам епидурална.
Честити бебенца на Dariel и Edna ot nas  smile3504
Osmiqoblak,не се притеснявай толкова за датата на термина.Когато е готово,бечето само ще тръгне да излиза  Heart Eyes Аз с това се успокоявам.Макар,че в твоя случай,щом знаеш датата на зачеване,това ми се струва най-точния ориентир за термин.
Благодаря,момичета за отговорите за чантите  Hug

# 87
Моята тапа падна тези дни. Беше кървава слуз.

# 88
Добро утро!!!Нас малкия ни остави до сега да спим и виждам,че вече знаете.Честит син Една от нас!!!!.Да бъде много здраво и щастливо дете,а на теб-много радост с двамата юнаци.
Ние започнахме капките за колики,еспумизан л ни предписа докторката.Снощи видимо се гърчеше и си викам май се почва,макар че е малък още.Днес хубаво временце,към обяд излизаме на хубава разходка Crazy

# 89
ама ние май верно останахме само преносващи мами а? Embarassed

Общи условия

Активация на акаунт