СЕПТЕМВРИйско слънце грее, мама бебенце люлее.

• 31 575
  • 751
  •   1
Отговори
# 375
Честито на мама Рошли и Деница!    bouquet Много да са здрави и послушни малките съкровища! Heart Eyes
Зорница, радвам се че всичко е минало добре с раждането, само жалко че няма да можеш да кърмиш Tired, питай дали няма вариант да ти се отпушат каналите newsm78, хубаво е поне малко да суче бебчето Peace
Стефанел, и аз съм като теб Hug чакам и се ослушвам за някакви признаци ама уви няма нищо, сигурно изведнъж ще се случи всичко, знам ли newsm78. Чак се чудя до кога ще я карам тази кола и дали няма да ме хванат болките както си шофирам из града Mr. Green, ама няма начин, като го няма таткото трябва аз да карам детето на училище Whistling
В неделя таткото си идва, та се надявам в понеделник да раждам вече Mr. Green Mr. Green Mr. Green

# 376
останаха ли неродили освен мен? хихих

# 377
Една бебе вест от меееееен Вчера,  20.09 в 12:50 на обяд се роди моето малко съкровище, бебе Тереза, тежи 3330, 50 см. Секцио, понеже много преносвах и след консултации с няколко лекаря в Токуда, решиха, че няма как да стане нормално, мн твърда шийка и тесен канал. Даже на самото секцио близо 10 мин ми натискаха корема, докато беба се появи. Ще разказвам като се приберем. Опитваме да се кърмим, но кърма още няма, само коластра, иначе бебка много плаче, най-гръмогласната е тук Laughing

Честито на останалите мами с нови бебчета, да са ни здравички и мноооого щастливи  Hug

# 378
flowerofpeace честито мила,аз тъкмо преглеждах първата страничка на темата и се чудех какво става с теб,дали си родила и ето че ти писа хубавата вест  Heart Eyes

# 379
  • Варна
Агира  моята ми прави абсолютно същите номера. Вече обаче я кърмя на спалнята, по средата. Като свърши просто я оставям да спи там. По принцип не съм привърженик да се спи с детето в едно легло , но за момента друг вариант нямам.

# 380
  • Бургас
flowerofpeace да ти е жива и здрава Тереза!

# 381
  • София
естествено нали трябва да се поддържаме  Joy

# 382
Честити бебчета на dennisa и flowerofpeace   Hug
Да са ви живи и здрави, много да папката и да слушкат  Heart Eyes

Аз имам едно въпросче: Може и от ЛЛЛ да ми отговорят  Blush

Как да съхранявам кърмата???  Rolling Eyes
Например съм се изцедила и искам след два три часа да му я дам.
Да я прибирам ли в хладилник или може на стайна температура да стои /и колко време може да престои така/?

osmiqoblak  Inna_78  nub55   stefanel и всички останали не родили ... още малко милички ... търпение и ще дойде момента на срещата  Hug Hug Hug

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 15:13 от F.a.t.e.

# 383
Честито на новите мамиии, ro6li4ka, dennisa, flowerofpeace   bouquet Да са здравички хубавите ви бебчета и много щастие и радост да ви носят!

zornitsa85, аз с баткото в родилното слагах на гърдите бутилка с топла вода и после бебето да суче. Слагах го на гърда на всеки час, докато потръгнат нещата. Може да се подпомогне и с лек масаж от мишницата с поглаждащи движения към зърното. Ако не е късно опитайте пак. Винаги има начин и решение  Peace

F.a.t.e.
, как искаш да съхраняваш кърма, да имаш за по- късно ли?  Rolling Eyes  Слага се в специални стерилизирани контейнерчета във фризер по принцип. Но не разбрах много ясно с каква цел искаш да я съхраняваш...

В това студено време не е за излизане Mr. Green

Как да не става? Аз излязох сутринта и тъкмо се прибирам, одуха ме хубаво вятър, поваля ме дъжд, разходих си се на хлад, поизхарчих пари и сега смятам да си направя един чай от малинови листа  Mr. Green

unforgiven
, бързо да се оправя баткото  Hug И нашия синковец се опитва да се хреми, но му пуснах една отпуска за 1 месец от понеделник. Да си е при мен в това променливо време...

естествено нали трябва да се поддържаме  Joy

Ами така, де  hahaha

# 384
  • София
И аз съм още тук 2 в 1:)

# 385
Днес станах кака newsm76!мама роди секцио, гергана е с размери 3250 и 50 см.Момента беше просто незабравим!Когато мама се възтанови ще ви пише.

Последна редакция: пт, 21 сеп 2012, 18:45 от teta014

# 386
неродили-колко щеш Grinning
Фейт,освен контейнерчета ,сега има и пликчета за кърма,надписваш и замразяваш-много важно е после като използваш,никакво размразяване в микровълнова-или на стайна темп.оставяш или в съд с водичка.
Лъки мерси,и вие да се оправяте,то хремата няма отърване като почне градина.Аз много несериозна излезнах с този чай от малинови листа,нещо не ми се занимава,пия в момента чай от липа заедно с малкия.
Честито на Тета и Флаъуръфпийс!!!

# 387
teta014, честито ви бебче! Да е здраво и много щастливо!   bouquet

# 388
Хайде още едно бебче на бял свят  Hug

Мама daria_86 днес в 09:05 със секцио е родила своя син Калоян с мерки 3450гр. и 50 см. Heart Eyes Да и е жив и здрав и много да я радва  Hug

Честито на мама teta014  и на бъдещата кака  Hug

Лъки
... искам да съхранявам за няколка часа например, не във фризер, просто защато нямам толкова кърма  Laughing Да я слагам ли в хладилник например /ако ще я давам след два три часа/ или може да стои на стайна температура  Rolling Eyes

# 389
Нали ви казах сутринта, това затишие ще има много бебета! Heart Eyes
Честито на teta_14 и flowerofpeace! Да растат много здрави, щастливи и красиви малките принцеси!  bouquet
И аз пия чай от малинови листа, ама ефект не виждам Mr. Green Дано поне от арниката да има ефект и като тръгна да раждам да е наред всичко Praynig Mr. Green
Има още много, спокойно и нашия ред ще дойде Heart Eyes, почивайте сега че после какво ни чака Mr. Green Mr. Green Mr. Green, ще ни се иска да не сме бързали толкова много Mr. Green
Фейт, браво много кърма имаш щом ще събираш Heart Eyes, ако не ти трябва събирай за мен, ако ми се наложи Mr. Green

Общи условия

Активация на акаунт