страхотен поздрав, grix,
присъединявам се

, няколко разходки на Витоша....супер беше. Но днес си е работен ден, кой на работа, кой на ясла....Пак имаше рев, че малката беше позабравила какво е. Но няма как, всеки днес е по задачи! 
, няколко разходки на Витоша....супер беше. Но днес си е работен ден, кой на работа, кой на ясла....Пак имаше рев, че малката беше позабравила какво е. Но няма как, всеки днес е по задачи! 

! Спокойна и приятна вечер!
Сега само това му е в устата - как щял да "гъ'ми" (гърми) с дядо си
Към 8 и нещо го чухме, че влетя в спалнята на баба си
Е, ние се поулежахме до малко по-късно
Така виждам, че Дидо е доста назад в някои отношения и наблягам на "обучението" в тази сфера
Доколко успявам да насоча вниманието му към това е съвсем друг въпрос, но пък ме изненядва понякога - уж не обръща внимание на това какво му показвам, а след няколко дни вече го знае...
Е с цифрата 4 не можем да се оправим
От около 2 месеца брои до 5, но четворката винаги я пропуска
когато го питам какви песнични пеят в градинката винаги отговора беше тази песен и никога не е показвам, че знае и други, но последните две седмици като си е вкъщи, когато не му обръщаме внимание и си играе сам, си пее и много други
и двамата с баща му останахме много учудени 

Кръстил си е Бамби и "правят" всичко заедно - играят, спят, ядат... Вчера сутринта даже я сложи на другата ми гърда, за да пиела и тя мляко, докато той сучеше
Проблема беше като искаше да се къпят заедно
В крайна сметка го разубедихме... ще видим довечера какво щестане, че ще го подстригваме

Как са малките сладуранки?

Със сигурност забравям много още, но... плиткоумния ми мозък...
Честита Нова 2013 година на всички, да сме живи и здрави и ние, и малките ни съкровища и да им се радваме много 
Страшно гръмогласен, винаги иска всичко на момента и забележки не приема
Възползва се от чара си предимно за лични цели и сам се натиска за гушкане, та после по-лесно да получи каквото желае
Смея да кажа, че добре държи моливи и химикалки и успява да рисува сносно личице - кръг голям и в него 3 малки за очите и устата. Не проявява никаква склонност да пее, но за танци е пръв, много танцува и на всякаква музика. Може да се съблича сам, но да се облече - никога - ако зависи от него, само гол ще ходи... Толкова засега, надявам се всички да сте здравички и дано тази зима болестите ни подминат
Чао доскоро