Интериорен стил по аматьорски 9

• 50 237
  • 740
  •   1
Отговори
# 600
Мм, тази дизайнерка ме спечели, много одухотворен дом! Винаги ми е ужасно интересен избора на интериорните дизайнери за собственият им дом, след като са се нагледали на всичко...  Rolling Eyes

# 601
Даа... и на мен ми е много любопитно Simple Smile Всичко ми харесва в този дом.
Забелязах, че шкафчето в стаята на сина ѝ и е хартисало  Simple Smile от кухнята.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 21:10 от Шанта

# 602
Сигурно нищо не разбирам от интериор newsm78!
Не ми харесаха Thinking.Едно ми се видя бозаво и студено. Другото– на Богиня–  от големите мотиви на тапетите ме заболяха очите и главата. Многото предмети по принцип ми изсмукват енергията, запушват ми "чакрите" и ми всяват чувство на безпокойство. В дома на последната дизайнерка ми липсва уют и топлина, сякаш е сложила каквото й е останало или е имала подръка Crossing Arms. А там, където стоят на долното легло, имах чувството, че горният етаж ще ги затисне над главите им Naughty.
От един дизайнер очаквам повече ooooh!  
Това е любимият ми дом на дизайнер:
http://www.maison.com/decoration/reportages/maion-villa-nicoise- … 870/galerie/4304/
Жалко, че на снимките не се вижда достатъчно Peace

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:52 от venelina2006

# 603
В дома на последната дизайнерка ми липсва уют и топлина, сякаш е сложила каквото й е останало или е имала подръка Crossing Arms.

Много ми е уютно даже, нанасям се веднага Simple Smile жалко само, че им е толкова малка градинката отзад, а как обичам да се ровя в пръстта...
А вечер ще си слагам роклята с гол гръб и перлените обици, и със ситни крачки ще се отправям у Богиня, за по чаша...каквото почерпи Mr. Green и ще си крия в полите на плюшената роба черните, пълни с кал и боя нокти Laughing

# 604
  • Варна
Ема,  Joy
И без перли си добре дошла. Само да си завърша къщичката.
Обичаш ли меко кафе и Павлова? /това сега се мъча да усвоя, та ми трябва опитно зайче/

# 605
И на твърдо кафе с Иванова   Joy съм готова, в твоята компания Heart Eyes

# 606
  • Варна
И на твърдо кафе с Иванова   Joy съм готова, в твоята компания Heart Eyes
 chef Blush Heart Eyes

За да не е грозен спам и размяна на целувки, да се похваля с нов свещник. Случайно забърсан. Ама ще го снимам утре, че не можах да му намеря снимка в нета.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 21:27 от Приятно ми е - Богиня!

# 607
И аз не  Joy истинска морска болест от тоя черно бял декор.

Харесва ми цялото жилище на дизайнерката.
Това да  Simple Smile колко странно, как се различаваме  Grinning

# 608
  • Под сянката на разлистените кактуси
Понеже стана въпрос за натуриите в банята, да споделя как реших въпроса (много ме дразнят иначе)

Скрит текст:

Така поне са скрити...А шампоани и балсами пратих на заточение в душ кабината

Скрит текст:

Намествам се при вас, много е уютно!

# 609
И аз не  Joy истинска морска болест от тоя черно бял декор.

Харесва ми цялото жилище на дизайнерката.
Това да  Simple Smile колко странно, как се различаваме  Grinning

И аз така - горното - НЕ!!!, дизайнерката - ДА! Аз изключително много се радвам, като видя дом на дизайнер, който прилича на дом на простосмъртен  Simple Smile С всичките белези на обитавано/обитаемо жилище. Излъчващо приятна ежедневност, а не те оставя с усещането за натюрморт, композиция като за снимка. И си казвам ,тъй някакси - е, ми тогава и простосмъртните могат...Има неща (като например каталозите на Бобоа  Twisted Evil ), които мразя да разглеждам - оставам с едно усещане за малоценности пълна недостижимост.
И много ми хареса домът на много лудият мъж  Heart Eyes А това въобще не е мой стил! Но много пипнато, много стилно. Т'ва да ми хараесат артшоци, ламперии и зебрен пуф - си е голяма работа  Wink
Таттит! Къде се изгуби! Липсваше ми, ценителю на тюркоаза!

# 610
  • Под сянката на разлистените кактуси
Само да добавя, че Mad Men  е телевизионен сериал, в който действието се развива през 60-те години. Те мисля, че спечелиха някакви награди за костюми и декор и точно това визират в този блог. Аз не съм гледала ни една серия, да си призная. И не обичам дизайна от това време, но аз по принцип не обичам модерен дизайн...

# 611
като видя дом на дизайнер, който прилича на дом на простосмъртен  Simple Smile

Обаче ако се вгледаш сериозно с окото на, вече, опитен гледач  Laughing  на аматьор дизайнер  Wink  се вижда как нищо не е случайно и безмислено... Професионализма си личи, но не е натрапчив, не е самоцелен.

tunata, добре си дошла, включвай се на воля!

Татитт и на мен много ми липсва за синьото, мислех да я преследвам през 9 форума в 10-ти да ѝ показвам синята си маса, че смятам, че я оцени  Simple Smile

Бобоа, да. Чичковците..., висока топка  Rolling Eyes

# 612
Е, Пина, дай масата, може и други да я оценят Simple Smile

Богиня,  чакам с нетърпение свещника.

И да ви питам, какви са тея рога навсякъде newsm78

Като тук. Тъкмо да ми хареса композицията и.....хоп, рога насреща Rolling Eyes

# 613
И аз забелязвам, че са много популярни рогата  Simple Smile Ловджийски трофеи. Жилищата с история, вероятно, често си вървят с такива  Thinking Аз съм голям противник на лова  Confused  но странното е, че рогата не ме дразнят. В къщи няма да си сложа, но по снимките ми допадат. Чак глигански глави - не, щото и такива бая има  #Crazy

Ема, щом питаш - да покажа  Blush  Хич не ми се свиди, аз си показвам (развявам) какво ли не  Embarassed 

Скрит текст:

# 614
Трофеи, трофеи, та много ловци тогава newsm78 останал ли е толкова дивеч на планетата?

Синя маса  Simple Smile а аз реших, че и ти си хванала четките и си омазала някоя маса в синьо  Laughing

Много ми харесва синьото, като цвят за аранжиране. Изобщо напоследък синият цвят (заедно с още много други Laughing) ми става все по-любим. А преди години не можех и да си помисля за синьо в интериора, доказателство за непрестанната трансформация на вкусове, желания, амбиции, начин на живот у повечето хора, което си е своеобразно доказателство, че си жив Simple Smile еднообразието убива, така ли беше Simple Smile

Та твоята маса..... ми е малко прекалено подредена. Свещите, цветята - много симетрично разположени, липсва ми някакъв пълнеж в средата, като нахвърляни листенца от цветята, например. Приборите, порцелана и салфетките - прекрасни. Хубава, хубава е масата, само малко повече небрежност към детайла ѝ трябва.

Общи условия

Активация на акаунт