Да, на 19 август, Сиси е била на месец и нещо, след хепатитна ваксина - но като са сменили млякото, вече няма проблем. И дано все така да бъде

Да не би двойната ваксина и кърменето да са несъвместими

но и да има едва ли е страшно, детето като цяло си е добре - наддава, жизнено е , активно, педи не е забелязала проблеми
. Така ,че си живеем спокоен живот без драстични диети или прием на добавки някакви
но и да има едва ли е страшно, детето като цяло си е добре - наддава, жизнено е , активно, педи не е забелязала проблеми
. Така ,че си живеем спокоен живот без драстични диети или прием на добавки някакви

,но аз никога не съм консумирала прясно мляко ям си сиренце ,кашкавал ама само веднъж на ден през ден 

Не е шега работа - някои педиатри от старата школа все още си пеят старата песен - съвременните тенденции са за по-малките дози. Риска за рахит е много малък сравнено с риска от бързо затваряне на фонтанелата - главата трябва да си расте. Фонтанелата се затваря до 1 година.
Точно това щях да напиша и аз, ама прочетох, че Мойри ме е изпреварила.
), така че спокойно мамчета.
, но понякога няма видимо, а само като слепя памперса се вижда. Затова си мисля, че мамите на децата без проблеми, едва ли слепват памперса, за да проверяват и може би това е нормално.
Това е адски много. Мисля, че макс. 2 капки трябва да се дава и то 2-те при някакви особени случаи при голямо наддаване.