.....първият ехограф.....първото съобщаване на новината.....първата консултация.....първите изследвания.....порастването на коремчето, радостта от това , "пъченето" му 
.....първият ехограф.....първото съобщаване на новината.....първата консултация.....първите изследвания.....порастването на коремчето, радостта от това , "пъченето" му 
Запалих се покрай вас и два пъти започвах 90 дневната,ами до третия ден съм ОК,но 4-ия се отказвам.Снощи пак си хапнах подобаващо... И въпреки всичко съм смъкнала стабилни 1,5 кг,остават ми още малко-4-5,но тъй като гледам си смъквам и без диета по 1-1,5 кг всеки месец.Бе знам си аз като опре ножа до кокъла ще се стегна.Наближи ли лятото и времето за море ще отслабна,ако имам още излишни килца.

,че малко и рядко ми се стори.Ходехме си редовно всеки ден,после започна през ден,а тази седмица не беше ходил от понеделник,вчера споделих с педито и каза,че не е добре,да не е ходил 4дни,изписани едни глицеринови свещички,сложих му я преди да яде,хапна и след 30мин.пампито беше пълно и кисело
Днес без да му слагам нищо сам си се изака,за съжаление пак като вчерашното миришещо и зелено.
Кофти е да си сама по цял ден,разбирам те,защото и аз съм самичка,милият работи,че тази седмица и днес в събота и утре в неделя цял ден,ще слага аларма на едни приятели,че им разбили колата и им взели дистанционното за входната врата на кооперацията и на следващият ден звъняли по звънците да видят кой си е в къщи..изплашила се е жената,че и тя по цял ден е сама с бебе на 2м.

Пожелавам на всички бързо оздравяване и дано не се повтаря повече 

На мен последния ми цикъл беше на 14.10. Едно такова мило ми става като се връщам назад. Няма да забравя трепета който изпитах, когато видях за пръв път моето малко пъшкулче с туптящо сърчице. Незабравими моменти са. Както Мойри написа: Всичко свършва, но и започва с раждането 

възхищавам се на духа ти и оптимизма мила,няма как бебо да не се държи мъжки,като мама и тате са толкова силни и положително настроени.Целувки и бързо да се оправя детенцето 
ще се оправи бебо,спокойно,щом се лекувате и си хапва добре,скоро ще е напълно здрав.

.
Тя моята коса и без това е една пършива, дано съвсем не оплешивея
Аз знам, че за стимулиране регенерацията и растежа на косата и при косопад е много добър Себорал форте: http://apteka.framar.bg/18003349/%D1%81%D0%B5%D0%B1%D0%BE%D1%80% … 125-%D0%BC%D0%BB- Обаче, не знам дали може да го използваме като кърмим.

Миналата година по това време, аз още трепнех в очакване дали ще видя двете чертички
, а днес малкото ми слънчице стои до мен.

За мен днешният ден е изпълнен с много трепет и вълнение..Петковден,точно преди една година на този ден в к-ка Селена,д-ра с златни ръце ми трансферира трите ми ембриончета,едно от тях остана в коремчето ми за девет месеца,а в момента спинка сладко до мама,моето сладко Алексче
Още незнаех дали съм бременна,но го усещах,и теста показа двете чертички пак на светъл празник Димитров ден
...оххх много съм щастлива,че успяхме да сбъднем мечтата си,Господ чу молитвите ни 

Не се притеснявай! Най-вероятно е само моментно намаляване на кърмата. И на мен ми се случва вече няколко пъти. Слагай Бел да суче по-начесто и на двете гърди и след няколко дни нещата ще се нормализират. Може и да се поизцеждаш след като се насукала. Само бъди спокойна и не се притеснявай. Няма да гладува! А това колко изцеждаш, не е критерии колко кърма имаш. Бел със сигурност изсуква повече. Когато се цедиш, е трудно да се стимулира рефлекса на потичане на млякото и затова изцеждаш малко.