Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 636
  • 742
  •   1
Отговори
# 555
Пак ще си позволя да пусна нещо в превод - от края на 5 епизод (Шаци, нали не ми се сърдиш.) Пускам го заради големите дебати "за" и "против" Решат. Просто нямам думи за амбицията му да е богат. Преди това има още един разговор, дето пак коментира, че иска да стане най-богатият човек в Истанбул. Изглежда обедняването на семейството му му се е отразило много силно на психиката.

"Проклети да са, всичките пари заминаха!
Не ме дръж, батко, един момент ...
- Решат!
Хайде да тръгваме.
- Говорих с господин Отоман, мъчно му е за тебе.
Ако искаш да работиш хероин за него ще ти даде заем от 5000 лири.
- Да тръгваме, Решат.
- Приемам.
- Недей, Решат.
- Приемам, дай ми ги.
Батко Фикрет, или ще спечеля или ще си е.............
Не съм дошъл в този живот за да губя.
Искам пари, само пари искам."

# 556
Най много са гледали мача, но от 23часа нататък. Преди това тези зрители са гледали нещо друго. Щото от 22 часа има други проценти и числа. Същото става и с този филм "KURTLAR VADİSİ PUSU". И той участва два пъти в класациите, но пак за различен интервал от време. А видях - едното е озета. Шантава работа са за мен тези рейтинги. #Crazy

Повече хора са гледали второто полувреме, отколкото първото. Peace По време на първото са гледали "Долината на вълците". С няколко думи - мъжете са превзели екрана в четвъртък. Wink

# 557
  • София

Гави    bouquet

# 558
Притеснена съм. Sad  Лп го няма в програмата на Канал Д.  Sad  В четвъртък от 20 часа са "Отчаяните съпруги", а "Veda" го местят от 22,00 ч. същия ден, но Лп го няма никъде. ooooh!

http://www.kanald.com.tr/

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:15 от ·٠•Snejka•٠·

# 559
Снеже  Hug, не се притеснявай.

Те са заложили парите си, а ние само емоциите,
имаме много други  опции, например вдовстващата графиня, върха е.  Hug

Както каза Сулхи баба, ако е писано да стане актриса ( да има сериали) ще стане ( ще ги има).

Телевизиите и продуцентите им трябва да се разделят с измислените си рейтинги и бомбастични очаквания (стоенето в зандана в края на миналата година би трябвало да ги отрезви), т.н. бум на турски сериали е вече минало. Сега се гърми наистина и то в тяхната къща, лошо че е наша съседска.   ooooh!

# 560
Рими,  Hug права си.  Peace Просто ми стана мъчно.  Sad Дано е прибързана реакцията ми и измислят нещо за Лп.  Ама то наистина, че Канал Д стартирал или продължава сто сериала и дни не може да им намери. ooooh!

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 16:13 от ·٠•Snejka•٠·

# 561

Cansel Elçin (for english, arabic and french speakers)

Good evening our dear friends,, #kotuyol day and time has changed it might be either on Saturday or Sunday we don't know yet but in sha Allah when it'll be clear we 'll tell you

# 562
  • София
Паси  Hug Аз лично предпочитам неделя, ако може от 20.00.Щото тия часове след 22.30 са ми късни  Mr. Green

# 563
  • София
здравейте момичета,

аз още не съм гледала епизода. Ще си го пусна и после ще коментирам  Peace

Аз предпочитам събота, че неделя ми е "подготвителен" ден за работната седмица  Peace

.....
Искам пари, само пари искам."

no comment  Confused

# 564
# 565
  • София
От туйтър  Hug
FARUK TURGUT ‏@FARKTRGT
Kotu yol dizimiz bundan sonra salı akşamları 22.30 da yayinlanacaktir

Вторник  22.30   Wink

FARUK TURGUT ‏@FARKTRGT
Kotu yol 9.bl.9 Ekim gecesi saat 22.30 da kanal d ekranlarında.desteginiz icin tesekurler.
Следващия епизод идва бързо  hahaha

# 566
На мен ми е все едно кога ще е сериала, едно от предимствата на  свободната професия.  Crazy Crazy

Ама те не са ли чували за гледаемост онлайн, вярно че няма да се втурнем да им купуваме  чорапите и шампоаните  ooooh! Mr. Green, но  рейтинга в социалните мрежи и особено в туитър е показателен.  Peace

Ще дойде разбира се, чест му прави на продуцента, бързо включи, тази година е адекватен на  интереса на зрителите в нета, абе наборче , мишок най бързо реагира  Joy Joy Joy.

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 19:30 от riminiii

# 567
Шатци,    bouquet

А сега пък вторник.  Shocked  Когато и да е, ще гледам, ама за мезе ни взеха. Stop

# 568
  • София
Снеже   Hug да ти кажа аз даже и не усетих кога направиха рокадата.На какви неща съм била съпричасна  Stop , дето с дни не се знаеше нито кога , нито от колко часа  Sick #Crazy #Crazy
До тука добре , информацията се получава за часове  Hug

# 569
Снеже  Hug,

ние сме гърмяни зайци, имаме богат опит с друг турски канал и сериал преди две години.

Независимо от звездното и божествено участие  го подмятаха и по вертикала и по хоризонтала, без логика, без информация.  ooooh! ooooh! ooooh!

Последна редакция: пт, 05 окт 2012, 20:02 от riminiii

Общи условия

Активация на акаунт