Джансел Елчин с новият проект "Лош път" - (Kötü Yol) - тема 11

• 31 634
  • 742
  •   1
Отговори
# 600
# 601
# 602
  Аз  не искам Кенан да гледа тъжно и тревожно  Thinking Thinking Thinking
Искам да е влюбен и изживее спокойно голямата любов - Просто трябва да има и шанс  в ограбения си в емоционално отношение  живот  от  не зависещи от него причини.

Лека нощ !

# 603
  • София
Добро утро  Hug

# 604
Добро утро и от мен. Hug Hug Hug
Шатциbouquet

Успешен ден. Hug

# 605
Добро утро!  Hug  Hug  Hug
Себи, голям дерт ти е този Кенан да е щастлив. Grinning Ама нали знаеш, че в живота на едно място никога няма любов, пари и здраве. Ще видим съдбата какво е отредила на този мъж. Момичета, днес трябва да пуснат резюме, ако спазват схемата. Дано довечеура да е факт.
Хубав слънчев ден!  Peace

Аз отивам да го използвам най рационално, че от утре започва есенната картина от кафето на Шатци.

# 606
 Hug Hug Hug

Kotu Yol 9 fragman (bg subs)

Последна редакция: нд, 07 окт 2012, 11:39 от kali_georgieva

# 607
  • София
Кали    bouquet
Снеже    bouquet

# 608
# 609
# 610
Ехо, нерде ни е резюмето? Тия господа да не би в неделя да почиват?  Rolling Eyes
Но си имаме фрагман с български субтитра и нови снимки от фотосесията на "режисьора".
Кали,   Шатци,  bouquet   bouquet
Малко отслабнал ми изглежда, но пък е супер! Peace

# 611
  • София
Уси  Hug и аз мисля ,че неделя им е почивен ден .Нямаме резюме , снимки от епизода също  StopПредполагам това се дължи на смяната на деня на излъчване и тия неща ги има в петъка преди това  newsm78

# 612
Уси  Hug и аз мисля ,че неделя им е почивен ден .Нямаме резюме , снимки от епизода също  StopПредполагам това се дължи на смяната на деня на излъчване и тия неща ги има в петъка преди това  newsm78

Дано да си права за петъка.  Peace Много съм любопитна след отказа на Нуран, дали Дон Жуан ще се пресели при веселата вдовичка? И какво прави Нуран в къщата на маман?  newsm78

# 613

Ето , този Джансел /постнат от Шатци/ харесвам и обичам аз .
Точно заради товова излъчване и присъствие съм още в темата - непринуден , рошав -без гел в косата , бос ..... което е адски изкусително.(

Той може да бъде всичко - съпруг , актьор, маникен ,футболист ---и всиччко друго което си поиска, за да ми е интересен. Единственият турски актьор който за мен го постига.

Приятна вечер !  bouquet

# 614
СебиHug Твоето момиче в болничната стая, познай кого гледа така?  Simple Smile

Лека нощ!

Общи условия

Активация на акаунт